Şimdi Ara

LG 77' / 77C1 Oled Tv -- Fatura / Nisan 2027 Ek Garanti -- 65.900 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 LG 77" / 77C1 Oled Tv -- Fatura / Nisan 2027 Ek Garanti -- 65.900 TL

LG 77 C1 Oled * Evo Panel - 4K Tv ** Sadece İzmir içi Satış

Cihaz, yeni nesil Evo Paneldir.

Toplam kullanılma saati 9.500 dür. (Uydurma bir sayı değil, servis kumandası ile baktım) Donanımsal hiçbir sorunu yoktur.

Yeni bir tv alacağım için tamamen keyfi olarak satıyorum. Bundan dolayı da hızlı satış için uygun fiyat belirliyorum.

---------------------

1) 11 Nisan 2022 Koç Pazarlama (Forumdaki Burak Bey) mağazasından alınmış olup, adıma faturalıdır.

2) Ürünün Gulf sigorta üzerinden ek garantisi vardır yine Koç Pazarlama üzerinden yapılmıştır. Tamir durumunda yetkili servis ve orjinal parça garantisi vardır. (Sigorta poliçesi mevcut)

3) Ürünün kutusu mevcut ancak boyut itibarı ile kargolama yapmaya müsait değil. Sadece İzmir içi elden satışa açıktır.

4) Aile evinde, salonda sigara içilmeyen, tertemiz bir ortamda kullanılmıştır.

5) Orjinal masaüstü standı ve uzaktan kumandası mevcuttur.

6) Alacak olan kişi evime gelir, cihazı gösteririm. Birlikte söker, arabasına yükleriz ancak bu cihazın yüklemesi standart bir binek arabaya olmayacaktır. Buna göre bir araçla gelinmesi gerekir. Bunu da gözönünde bulundurun lütfen.

65.900 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 65900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Nisan 2027 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Referanslar: overandunder *2, hhcihan, enihat, guneyonur, superms, MuratBayrakçi, casberg*2, hell line, japonozan11*3, levihakan, Weycell 61, darkd66, stoness, ogayhan, NoPRoBLeMtr*3, cemfrost, mertyucel1905*2, kurban50, Jackal78, tansu_zidane, bynedim*3, golgemann, Nosferatu`, FrEaK_BaRoN, akh3737, afowos, hiickimse*2, guven35, labrie, java, hiteknoloji*3, SCoRPioN ®*3, atsuma, cerbe, gateway_15, Dj Peace, cLnmcry, ertugbilgin, Sahin Abi, dr.amon, ASTRAnjoy,MENEME2002*2, zeemax, dimni*2, smooth23, yosunkaya, WebEX, isa6n, Lacrymatoire*2, @uiKSilveR, yilmazeest, pasha_kubilay *4, oceancaptain, Bjk@@N, Oguzk, Tigra, rotasmmm, pashha27, dragonstory, bukalemuns, ignatius, WanDoGa, ((UGUR))*2, tansel, y@s@r, anil92, Lanore, BUGATTI, MytHoLoG, nevzat78, cydonia, sakgoz79, ankara1234 Hiçbir Sekilde Tavsiye Etmediklerim: icebergmetii, factotoum, gokhan1903bjk, @dministrator, yetter, erayee, criminal73, sayims, marins, noin

• Keşke izmirde olsaydım :) iyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alışveriş yaptıklarım: ilhamianil , peykani , ttwrx , dESiLVer , cyanosis , vitalx , ozgrozt , nfz , sky__walker , darkcity87 , drketen , emrince , ares88 , veysel , sokomind , megaster , onurk_ , ColorTR , ankara , TermeLee , ANIL007 , CSGOKEYUP , Capoeira19 , muitobom , turkishboy07 , magi34 , CagriErcan , Noblesse22 , Yolcu_1293 , yasinknc , Nikneyime , cesiaga , Whop.sss , irfanica , DRAGUT , victerorr , fimi , jeofizikci , LegalPW , ergal81 , Jacob Snell , topukluyore
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.