Şimdi Ara

LG 55UF8507 BİLGİ SAHİBİ OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. araştırmalarım sonucu kıyaslamalarda fiyata göre max. 4.000 TL civarında bütçem ile LG 55UF8507 ürününün iyi olduğunu gördüm. en uygun fiyat da 3.600 TL ye buldum. tv hakkındaki görüş ve önerileriniz veya bu fiyata daha iyi 4k led 55'' tv önerisi olan var mı?

• reasdmusti kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ama ekonomik krizden etkilenen gemideyim şuan ;)

ben arkadaşın evinde görmüştüm baya efsane gelmişti . 4k izledik dlna kullandık vs . çok incelemedim ama 4k trailer lar izlemiştik bir sııntı takılma donma vs çıkmadı sd yayınların kalitesi de güzel gelmişti

ama misafir olarak gittiğimde gördüğümü söylüyorum :D dikkatle inceleyip test vs yapmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 ay önce gittigidiyor teknosa dan 3800 tl ye aldım. Bundan daha iyi olabileceğini zannetmiyorum. Büyük ekranın gözü yoracağını söyleyen arkadaşa katılmıyorum. Bu odanın büyüklüğü ile alakalı bir durum. Öyle olsa kimse sinemaya gitmezdi. Tv de yok yok arkadaşlar. Özellikle kumandası bir harika. Hem sihirli kumandayı hem normal kumandayı birleştirmişler. Tek kumanda yapmışlar. Tuşa basıp konuşuyorsun internette ve youtube da arama yapıp liste olarak gözüküyor. Tuşladığın anda çalmaya başlıyor. Web tarayıcı ile internetteki film sitelerinden full ekran yaparak istediğin filmi izleyebiliyorsun. İşlemcisi çok hızlı. webos 2.0 yüklü olduğu için eski lg lerde olan bellek sorunu deyip donma yok . En azından bende 8 aydır donma olmadı :) Flash bellekte yüklü olan filmlerden oynatamadığı format çıkmadı. Üzerindeki harman kadron hoparlörler gayet başarılı. Apartman dairesi için fazlasıyla iyi. Ama daha yüksek ses isteyenler ses sistemi alabilirler. Müstakil evi olanlar belki. Android Telefon bağlantısı çok seri. Telefon ekranını tv ye aktardığınızda tepkime hızı hemen hemen aynı. Telefon kamerasını tv de görmek çok iyi. Telefondaki müzikleri videoları çok net bir şekilde oynatabilmekte. Görüntü olarak gerçekten çok net. Normal yayınlar iyi. Hd yayınlar ise çok daha net ama 4K bir başka. Şu anda 4k yayın yapan sadece trt4k var. Ondada kaliteli belgeseller ve programlar futbol maçları çıkıyor. Üzerindeki uydu alıcısı çok kaliteli listeleme kanal sıralama falan gayet basit ve hızlı. Ayrıca uydu alıcıya hiç gerek yok. Bende profesyonel VU+ uydu alıcısı vardı onu kullanırım diye tahmin etmiştim gerek kalmadı. 3D ile ancak 3 kez filme bakabildim. Açıkcası pek 3d kullanmıyorum. Öncelikle 3d film arşivim yok. Bulmak zahmetli. Ama izlediğimde gözü yormuyor. Gözlük çok ucuz. Sinemadaki 3d gözlükle aynı. Ben sinemaya giderken lg gözlüğü götürüyorum. Daha net oluyor :) Ama dediğim gibi 3d pek yaygınlaşamadı. Bunun dışında merak ettiğiniz husular olursa yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pastutmaz

8 ay önce gittigidiyor teknosa dan 3800 tl ye aldım. Bundan daha iyi olabileceğini zannetmiyorum. Büyük ekranın gözü yoracağını söyleyen arkadaşa katılmıyorum. Bu odanın büyüklüğü ile alakalı bir durum. Öyle olsa kimse sinemaya gitmezdi. Tv de yok yok arkadaşlar. Özellikle kumandası bir harika. Hem sihirli kumandayı hem normal kumandayı birleştirmişler. Tek kumanda yapmışlar. Tuşa basıp konuşuyorsun internette ve youtube da arama yapıp liste olarak gözüküyor. Tuşladığın anda çalmaya başlıyor. Web tarayıcı ile internetteki film sitelerinden full ekran yaparak istediğin filmi izleyebiliyorsun. İşlemcisi çok hızlı. webos 2.0 yüklü olduğu için eski lg lerde olan bellek sorunu deyip donma yok . En azından bende 8 aydır donma olmadı :) Flash bellekte yüklü olan filmlerden oynatamadığı format çıkmadı. Üzerindeki harman kadron hoparlörler gayet başarılı. Apartman dairesi için fazlasıyla iyi. Ama daha yüksek ses isteyenler ses sistemi alabilirler. Müstakil evi olanlar belki. Android Telefon bağlantısı çok seri. Telefon ekranını tv ye aktardığınızda tepkime hızı hemen hemen aynı. Telefon kamerasını tv de görmek çok iyi. Telefondaki müzikleri videoları çok net bir şekilde oynatabilmekte. Görüntü olarak gerçekten çok net. Normal yayınlar iyi. Hd yayınlar ise çok daha net ama 4K bir başka. Şu anda 4k yayın yapan sadece trt4k var. Ondada kaliteli belgeseller ve programlar futbol maçları çıkıyor. Üzerindeki uydu alıcısı çok kaliteli listeleme kanal sıralama falan gayet basit ve hızlı. Ayrıca uydu alıcıya hiç gerek yok. Bende profesyonel VU+ uydu alıcısı vardı onu kullanırım diye tahmin etmiştim gerek kalmadı. 3D ile ancak 3 kez filme bakabildim. Açıkcası pek 3d kullanmıyorum. Öncelikle 3d film arşivim yok. Bulmak zahmetli. Ama izlediğimde gözü yormuyor. Gözlük çok ucuz. Sinemadaki 3d gözlükle aynı. Ben sinemaya giderken lg gözlüğü götürüyorum. Daha net oluyor :) Ama dediğim gibi 3d pek yaygınlaşamadı. Bunun dışında merak ettiğiniz husular olursa yardımcı olabilirim.

Öncelikle iyi akşamlar hocam. Benim de ilk dikkatimi çeken televizyon bu oldu ama televizyon hakkında çok fazla olumsuz yorum var. Ayrıntılar da titreme, hareketli görüntülerde ki sorunlardan bahsedilmiş. Sizin dikkatinizi çeken, rahatsız eden bir durum oldu mu acaba? Bu sorunlarla karşılaştınız mı? Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.