Şimdi Ara

Lg 55SM9010 Ses bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evinde başlıkta bahsettiğim TV kullanıyorum yine evde Philips AS650 eski müzik setinden kalma iki adet 50W hoparlör var bu iki hoparlörü resmini attığım harici anfi ile TV ye bağlayabilir miyim baglarsam ses tatmin edici olur mu ???

    Tv den aldığım ses kablosunu cihazın audio input kısmına hoparlörleri ise cihazın output çıkışına bağlamak yeterli olur mu cihazın siparişini henuz geçmedim bilen arkadaşlardan destek bekliyorum
    Lg 55SM9010 Ses bağlantısı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Yeterli olur ama sonuç sizi tatmin eder mi bilemeyiz. Belki eder, belki etmez. Ne beklediğinize bağlı. Amaç TV'nin sesini yükseltmekse, evet eder. Amaç hi-fi ya da hi-def kalitesinde ses almaksa durum değişir. Resimdeki amfiyi ve markasını tanımıyorum. Daha çok camilerde ya da toplantılarda mikrofon amfisi olarak kullanılmak üzere tasarlanmış gibi duruyor, Yani frekans bandı gerçek hi-fi ses için yeterli olmayabilir, denemeden bilemeyiz.


    Cihazı TV'nin kulaklık çıkışından aldığınız 3,5 mm stereo-RCA kabloya bağlayacaksınız. RCA uçlarını amfinin girişine bağlayacaksınız. Amfinin hoparlör çıkışlarına da hoparlörleri bağlayacaksınız. Bu durumda çok yüksek ihtimalle TV hoparlörü kapanacaktır. Öyle bir amfi kullanmak yerine ben 2. el Onkyo A-9010/A-9110-S ya da Pioneer A-10 öneririm. Hatta daha iyisi bulabilirseniz 2. el 40-50W civarında çıkış gücü ve dijital optik girişi olan bir amfi de alabilirsiniz ve böylece TV'nin optik çıkışından amfiye ses taşıyabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 12 Mayıs 2021; 15:34:9 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.