Şimdi Ara

LG 55' J850V vs SAMSUNG 55' MU8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Başlıkta da yer alan iki ürün ile ilgili görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Daha önceki televizyonum Philips 55pus8602 idi. Ne yazık ki menü akıcılığı ve akıllı TV özellikleri ile beni hep yarı yolda bıraktı. Görüntü kalitesi ve ambilight özelliği güzel olsa da diğer konular bakımından tatmin etmedi beni. Bu sebeple değişikliğe gidiyorum.

    Media Markt da bu iki TV ye baktım esasen. Yanımda taşıdığım flash belleği bağlamak istediğimde olumsuz bir cevap aldım. Bu sebeple görüntü kalitesini tam kavrayamadım. Akabinde internette ki sıkıntı yüzünden cihazın web browser ve internet üzerinden tarayıcı ile film izleme performansını göremedim.

    Aranızda bu iki TV ye de bakmış olanlar bana bilgi verebilir ise çok müteşekkir olurum. Akabinde başka TV tavsiyesi de olabilir. 4000 5000 arası bir bant var aklımda.

    Teşekkürler.


    Not: lütfen marka fanatizmi yaparak hiç görmediğiniz tv ler hakkında yorum yapmayın ve insanların kafalarını karıştırmayın dostlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bu iki model arasında kaldıysanız sj850v açı ile ilgili probleminiz yoksa bakmanıza bile gerek yok arada performans olarak fark değil uçurum var :) sony de önerebilirdim ama philipsten işletim sistemi konusunda tatmin olmadıysanız sony de tatmin etmez 5000tl çıkabiliyorsanız tek seçenek mu9000 olsun o fiyatta f/p olarak rakipsiz yoksa mu8000 modeline bakın başkada va panel 100hz 10bit işletim sistemi akıcı model yok o fiyat aralığında bu arada sj850v modeli ips dir bu konuştuğumuz modellerden mu9000 ile 3 kat kontrast farkı 2 kat parlaklık farkı var mu8000 ile 2 kat kontrast 2 kat parlaklık farkı var siyah performansı olarakta uçurum var alttaki linkten geri kalan özelliklerinide karşılaştırabilirsiniz
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-mu9000-vs-lg-sj8500/443/444#usage*4854!threshold*0.1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 27 Mayıs 2018; 18:18:30 >




  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.



    Teşekkürler ederim yanıtınız için. Samsung mu8000 gerçekten daha iyi bir cihaz olarak gözüküyor.



    Aslında mu9000 e de çıkarım maddiyat sorun değil. Velhasıl oturma odası haricinde kendi odam için alacağım bir TV bu. Daha yüksek meblağlara çıkmaya lüzum var mı sizce? Mu8000 ile mu9000 arasında çok büyük hız ve görüntü farkı var mı burada ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum daha var. Bir arkadaş bana Sony xe9005 55" tavsiye etti. 5300 liraya buldum kendilerini. Media Markt da bu cihazı da gördüm 6000 lira seviyesindeydi tabi. Buda çok hoşuma gitti esasen de işletim sistemi akıcılığı ne denli yüksek yada internet üzerinden film izlerken beni yarı yolda bırakır mı konusu aklımda. Var mı incelemeniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işletim sistemi akıcı değil ağir çalışıyor o yüzden kendiniz bi görün derim performans olarak hdr parlaklığı ve siyah performansı dışında mu9000 den pek bir artısı yok mu9000 ekran yansıma ve kontrast konusunda bir tık daha iyi ama işletim sistemi önemli değil derseniz xe9005 alın derim..mu8000 mu9000 fiyat farkına gelirsek 400tl gibi bi fark var ve bence kesinlikle değer arada kontrast olarak bir ips panel kontrastı kadar fark var ve mu9000 ekranı tam parlak yansıma konusunda bariz daha iyi mu8000 modelinden
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Philips i hiç satmasamıydım



    Seçenek fazlaca. Sony ürünleri nedensiz daha sağlam ve daha uzun ömürlü gibi geliyor bana. Eskiden gelen bir bilinç sanıyorum.

    Philips gibi ağır çalışacaksa sorun teşkil eder. Ki TV kaliteleri çok da farklı değildi. Sadece qled yada oled ekranlar biraz farklı duruyor. Bir de şu Sony e baktım.bu gün 9005 serisine. Samsung qled ekran gibiydi. Mu9000 Sony 9005 den sanırım bir tık geride. Browser performansını bir görsem kesin karara varacağım da sağolsun Media Markt çalışanı qled al diye diye kafamı yedi. Benim Philips e flash bellek yolu ile 4k film atıp izlediğim zaman özellikle film başlangıcı çok yavaş. Sonradan çok nadir donma olsa da salise sürüyor. Sony de bu durum olur mu merak ediyorum. Çalışanın elinde bir flash vardı. 4k video olan. Biri maç videosu diğeri TRT 4k dan bir kısım, bir de transformers ve Ferrari adlı iki video deneyimledim. Kasma yapmadı. Samsung yada LG.gibi hızlı açtı velhasıl internet de nasıl halen muamma. Adam gibi incelemede yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.