Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.703
Cevap
67
Favori
373.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • YADA SORUMU ŞU ŞEKİLDE SORAYIM EFENDİM ;

Merhaba arkadaşlar.HELP-- diye başlasam..! 50ph670s aldım,3 gün oldu,öncesiyle cihaz yorumu yapayım;eski 42lw4500 ledimde var evde karşılaştırdım,renk canlılığı olarak ve parlaklık olarak lw4500 daha iyi.renkleri daha canlı ama çözünbürlük olarak PH670S süper.

Yardım istediğim konu,cihazın power girişinin oldugu yerde yani cihazın arka yüzünde baya bi ısınma var.bilirsiniz,elektronik parça kavrulma kokusu gibi kokuda geliyor hafif.acaba power giriş katı orda oldugu içinmidir bu.? birde pilli gözlük,daha yeni olmasına rahmen dalgalanma yapıyor,yani görüntü hafif sallanıyor,gözlükde mi problem var yada bu normalmi arkadaşlar.....LÜTFEN YARDIM.
    cancan pro.MÜZİK..--Electro Voice speaker Professional sound siystem--***jamo cornet95***Quadral argent line center***Def.Tec sub80 2adet***KEF R102***Jamo Surround Rear***Yamaha rx-v620***Dark recort mania 7,1 media player***50ph670s***
  • Kliksadan banada cevap geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CanCan67-61

YADA SORUMU ŞU ŞEKİLDE SORAYIM EFENDİM ;

Merhaba arkadaşlar.HELP-- diye başlasam..! 50ph670s aldım,3 gün oldu,öncesiyle cihaz yorumu yapayım;eski 42lw4500 ledimde var evde karşılaştırdım,renk canlılığı olarak ve parlaklık olarak lw4500 daha iyi.renkleri daha canlı ama çözünbürlük olarak PH670S süper.

Yardım istediğim konu,cihazın power girişinin oldugu yerde yani cihazın arka yüzünde baya bi ısınma var.bilirsiniz,elektronik parça kavrulma kokusu gibi kokuda geliyor hafif.acaba power giriş katı orda oldugu içinmidir bu.? birde pilli gözlük,daha yeni olmasına rahmen dalgalanma yapıyor,yani görüntü hafif sallanıyor,gözlükde mi problem var yada bu normalmi arkadaşlar.....LÜTFEN YARDIM.

ortam aydınlatmasını azaltarak deneyin gözlüğü... ısınma konusu çok göreceli birşey diyemeyeceğim...ama genel olarak panel çok ısınır plazmalarda...fakat arkası için birşey diyemem...
  • tv sehpası bakıyorum var mı tavsiyesi olan ? adorenin ürünleri nasıldır
  • Dün vatan bilgisayarda bu plazmaya baktım ama yakından bakınca piksellerdeki bulanıklık çok bariz gibi geldi arkadaşlar. Yakın dediğim de 2-3 metre falan. Benim oda da zaten 4x6 metre, enine koymayı düşünüyorum tv yi o açıdan LED de görüntü hemen 30cm den bile baksan belli olmuyor :) Benim kararım sanki LG 47LA660S olacak gibi. O da yaklaşık 2400TL gibi artık. Bu aralar çok zamlanmış. 1 ay önce 2200e çok rahat bulunabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

bugün bir cevap almayı başardım. Ama cmtsi günki ilk mesajıma...

Satıcı olarak kayıtlı kişinin bilgilerine de ulaştım. Çok büyük bir ihtimalle -arkadaşların da dediği gibi- bu satış operasyonu Kliksa'ya ait. Buna inanmak için elimde delilim var. 2 kez iptal isteğinde bulunmama rağmen doğal olarak hiç bir yanıt alamadım. İptal ederlerse de hiç önemli değil ama şimdilik ben de paneli beklemedeyim.

Kargoya verildi mesajı alan arkadaş var mı? Alanlar bizimle paylaşsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

Ya arkadaslar bu ilk sayfadaki bahsedilen hergun 15 dk renk yikamasi yapmamiz gerektigi dogru mu? Bu ne alt tarafi televizyon izlicez

Ben 1 haftadır kullanıyorum. günde ortalama 15-16 saat açık televizyon. Hiç renk yıkama falan yapmadım. Herhangi bir sıkıntı yok şuan.
    Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    teşekkurler ,yureğime su serptin ,televizyonu dün sipariş ettim yarın gelicek büyük ihtimal inşallah sıkıntı yaşamam,bu arada film formatı 1080p yeterli,mkv falan olması gerekiyor mu?

teşekkurler ,yureğime su serptin ,televizyonu dün sipariş ettim yarın gelicek büyük ihtimal inşallah sıkıntı yaşamam,bu arada film formatı 1080p yeterli,mkv falan olması gerekiyor mu?

Film olayına hiç girmedim daha. TV de SD yayın izliyorum. Gözlükler hediyeydi ama stoklarında yoktu. Bu hafta gelecekmiş. Geldikten sonra film izlemeye baslarım artık.
    Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms
    sağolasın,bu lg nin 3 ay verdiği dıgıturk kampanyası nedir bilgin var mı? sd yayınlarda tv guzel göstermezse belki alırım diye duşundum..Çok soru sordum ama kusura bakma..

sağolasın,bu lg nin 3 ay verdiği dıgıturk kampanyası nedir bilgin var mı? sd yayınlarda tv guzel göstermezse belki alırım diye duşundum..Çok soru sordum ama kusura bakma..

Ben aldığımda yoktu ama forumda biri yazmıştı cihaz kullanım ücreti yada bağlantı ücreti falan istiyorlarmış galiba. Verselerde almazdım zaten .

Ben şuan D-smarttan kurtulma aşamasındayım. 2 ay sonra taahhüt bitiyor. Bir dahada bulaşmam taahüt falan. bana internet olsun yeter. Normal uydudanda alırım yayını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Hali hazırda Digitürkü olanlar için bu paketin satılması mümkün mü acaba :) mesela bende zaten full paketi var hani piyasası falan varsa bu işlerin bilgilenmek lazım :)

Sanırım kampanya herkes için geçerli. 30 TL bağlantı ücreti istiyorlar sadece.

LG’den Digiturk Hediye Kampanyası Üçüncü Dönem (1-28 Şubat 2014) Katılım Koşulları

Digiturk Paketi Hediye Kampanyası 01.02.2014 – 28.02.2014 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Satın alınan kampanyaya dahil LG TV’nin kurulumunun mutlaka 07.03.2014 (dahil) tarihine kadar LG Yetkili Servisi tarafından yapılmış olması gerekmektedir.

Digiturk Paketi Hediye Kampanyası aşağıdaki model TV alımlarında geçerlidir.

42LA620S, 42LA640S, 42LA660S, 42LA667S, 42LA690S, 42LA691S, 42LA740S, 42LA860V 47LA620S, 47LA640S, 47LA660S, 47LA690S, 47LA740S, 47LA860V 55LA620S, 55LA640S, 55LA660S, 55LA690S, 55LA691S, 55LA740S, 55LA860V 60LN575S, 60LA620S, 60LA740S 50PH670S, 50PN6500, 60PH670S, 60PN6500 55LA970V, 65LA970V, 84LM960V 55EA980V, 55EA880V

Kampanya ile hediye edilen Digiturk Paketi aşağıdaki paketlerin belirtilen süre ile seyredilmesini sağlar.

3 aylık “Giriş Paketi”

3 aylık 5 adet “Keyif Paketi” (1-Belgesel, 2-Çocuk, 3-Sporsever, 4-Müzik ve Eğlence, 5-Haber ve Dünya)

3 aylık “Film Paketi”

3 aylık “Dizi Paketi”

1 aylık “Lig TV Taraftar Paketi”

3 aylık “Spor Extra Paketi”

Kampanya ile hediye edilen Digiturk Paketi aşağıdaki servisleri belirtilen süre ile sağlar.

3 aylık “Digiturk HD”

3 aylık “Digiturk Plus”

(İsteyen “Digiturk Plus” yerine 3 ay süre ile “Dilediğin Zaman” (Digiturk IQ) servisinden faydalanmayı tercih edebilir, Digiturk kurulumu sırasında bu tercihin belirtilmesi ve IQ kutusunun evdeki mevcut internete bağlanması ve daha sonra üyeliğininwww.digiturk.com.tr’den aktif hale getirilmesi gerekmektedir.)

Hediye Digiturk Paketi sadece bireysel konut içi üyelik için geçerlidir.

Bu kampanyadan mevcut Digiturk üyelerinin faydalanmak istemesi durumunda hediye HD Digiturk üyeliği sadece Yan Oda üyeliği olarak açılabilir ve Yan Oda üyeliği LG Digiturk kampanyasında hediye verilen tüm paketleri kapsamaktadır. Mevcut üyeler üyeliklerini iptal edip bu kampanya ile yeniden üye olamazlar.

Kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilmiş olması gerekmektedir.

Müşteriler, TV kurulumu için 444 6 543 LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni arayarak iletişim bilgilerini (ad-soyad, cep telefon no, adres) paylaşacaklardır. LG yetkili servislerinin yapacakları kurulum sonrasında müşterileriwww.lg-digiturkpromo.com adresine girerek buradaki kampanya katılım formunu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. Kampanya formunu eksiksiz dolduran müştrerilerin hediye Digiturk Paketi aktivasyon şifresi SMS olarak cep telefonlarına gönderilecektir.

Digiturk kurulumları Digiturk Teknik Servisi tarafından gerçekleştirilecektir. Kurulum yapılan adresin şehir merkezinin dışında, köy veya kasabada olduğu durumlarda yol ücreti; 20 metreden fazla kablo kullanımı gerektirecek durumlarda metre başına 1 TL ücret kurulumu yapan Digiturk Teknik Servisi tarafından alınacaktır. Digiturk üyeliğinin 30 TL aktivasyon bedeli müşteriye aittir ve kurulumu yapan Digiturk Teknik Servisine ödenecektir. Üyelik aktivasyonu Digiturk’ün iç kurallarına tabidir, üyelik sözleşmesinin imzalanması gerekebilir.

10. Digiturk aktivasyon şifresi cep telefonuna mesaj olarak gönderilmiş müşterinin, Digiturk kurulum ve aktivasyon talebi için Digiturk Müşteri Hizmetleri’nin 0 212 473 73 73 nolu telefonunu araması gerekmektedir. Digiturk’e yapılacak kurulum ve aktivasyon talebi için son tarih 15.03.2014’tür. DIGITURK kurulum ve aktivasyon taleplerini en fazla 7 gün içerisinde yerine getirecektir. Aktif edilmeyen Digiturk aktivasyon şifreleri 23.03.2014 (dahil) tarihi itibari ile iptal olacaktır.

Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir . (Tüketicinin Korunması Hakkındaki kanundan doğan istisnalar hariçtir.) Ücret iadesi olması durumunda Digiturk üyeliği sonlandırılacaktır.

Bu kampanya başka bir Digiturk ve/veya LG kampanyası ile birleştirilemez.

LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE) ve
    www.lg-digiturkpromo.com sayfasından ulaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 17 Şubat 2014; 23:35:53 >
    teşekkürler sağolasın...
    Teşekkürler cevap için işim kötüsü bende hem ana üyelik hem yan oda üyeliği mevcut her halde değerlendiremeyeceğiz bu kampanyayı bir işime yaramayacak öyle görünüyor
    bende cok merakladim tam almaya niyetlendim fiyati 1800lere ulasinca vaz gectim led aldim simdi iyiki led almisim diyorum canli parlak goruntu beni etkiledi yemisim dogali siyahi diyorum. bu kendi dusuncem herkesin dusuncesine saygi duyarim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.