Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.697
Cevap
69
Favori
371.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar TV için uygun olan kumanda bu muydu?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-lcd-3d-led-tv-kumandasi-huayu-rm-l930-101881865

Bi bakabilir misiniz? Yanlış sipariş vermeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naut1lus

Arkadaşlar TV için uygun olan kumanda bu muydu?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-lcd-3d-led-tv-kumandasi-huayu-rm-l930-101881865

Bi bakabilir misiniz? Yanlış sipariş vermeyelim.

evet ben bundan aldım. uyumlu cıktı sorun olmadı. ama mukemmel performans bekleme:D
  • kaanando K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bütün fonksiyonları kullanabiliyormuyuz bu kumanda ile?
  • Beyler bu tv ler mi iyi Samsung F7000 mi ? çok fark varmı hangisi avantajlı ?
  • Selam arkadaşlar Tv yi alanlara hayırlı olsun diyorum ama insan birkaç foto ekler ya benim gibi alıcı olan arkadaşlara fikir açısından gayet önemli olacak ama rica ettik kimse fotoğraf paylaşmadı elektirik fişinin fotoğrafını çekseneniz keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJK_gökhan

Arkadaşlar bende 50 yada 60 olan model'den alacağım yardımcı olmak açısından HD ve SD kanallardan fotoğraflar koyarmısınız
    şuan vestel 42 pıxellence var HDMI port sorunu var dıgıturk sagem cihaz ile doğru orantılı çalışmıyor sagem kutu ile sorun yaşarmıyım acaba bu tv'de ?

Dostum , bir kaç sd yayın fotografı ekledim.Fakat cep telefonumun kamerası karanlıkta dandik cektiği için pek iyi cıkmıyor fotograflar.Yakından cektiğim için de hafif kumlu gibi.Canlı görüntüler cok daha iyi tabiki.Ama yinede talebini boş geçmeyelim dedim :) Digitürk humax kutu ile kullanıyorum, bir sorun yok.Sagem kutuyu bilemiyorum açıkcası..Ama bir sorun cıkacagını sanmam.

Dostum bunlar sd yayın görüntüleri. Cep telefonu kamerası pek iyi olmadıgı için anca bu şekilde cıkıyor.canlısı daha iyi bile. HD yayınları sen düşün:) Mağaza da görünenle evdeki durum cok farklı.İlla karanlıkta değil normal ev aydınlatmasında bile cok başarılı.Fakat mağazada dandirik bağlantılar,onlarca spotlar,ayarsız rodajsız tv ler cok mat ve soluk gösteriyor.

Aşağıdada tv yi ilk aldığımda cektiğim bir video var.Rodaj sürecinde oldugum için ayarlar kısık halde çekilmiştir.Videoyu 1080p de izle:)

alp hekimoğluyoutube
    60PH670S-SD yayın
    https://www.youtube.com/watch?v=BKopje60FXM

Dostum yukarıda daha önce ki yazılarımı alıntılıyorum.Burada resimler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 21 Ocak 2014; 10:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merfarukkk

Beyler bu tv ler mi iyi Samsung F7000 mi ? çok fark varmı hangisi avantajlı ?

f7000 led, ph670s'ler ise plazma.

Kullanım amacınıza göre tercihinizi yapablirsiniz. gündüz çok kullanacaksanız, salonunuz çok ışık alıyorsa, evde sizden başkaları da tvyi kullanacaksa led tercih edebilirsiniz.
    gündüz kullanımınız azsa, tvyi sizden başka kullanan ya yoksa, ya da sayıca azsa, ekran yansımasını sorun etmeyecekseniz, plazma demek: Daha çok gece kullanımı içindir, bluray film izlerim, internetten film indirir izlerim diyorsanız plazma alın.

LG 50PH670s ---> 1800 TL civarı
    LG 60PH670s ---> 2800 TL civarı
    Samsung UE40F7000 ----> 3000 TL civarı.

Karar sizin. Ama lütfen plazma kullanma şartlarına uymuyorsanız sadece ucuz diye alıp sonra "gündüz izliyorum, geceleri çok işim olmuyor tv ile, bu nasıl tv ayna gibi" demeyin

Not: LED'i tercih ederseniz de gündüz yansıma olacaktır. Yukarıdaki yazımdan LED'de hiç yansıma olmayacak gibi bir sonuç çıkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 21 Ocak 2014; 10:51:06 >
  • quote:

siyah kalitesine dikkat :) 47la740s teki siyah resmen koyu griydi :) Kırmızıların doygunluğu süper.

Şuan görüntü ayarları kısık , parlaklık kontrast %60 larda.Rodaj süreci içerisinde oldugum için.Rodaj süreci bitince ,kontrastı filan arttırınca cok daha canlı olacak.Ayrıca telefonumun kamera kalitesi cok iyi olmadıgı için resimler cok güzel cıkmıyor.TV nin kendi görüntüsü cok daha hoş , görüntüler cok daha net.

Ayrıca resimleri 1,5-2 metreden cektim. Normalde 1,5-2 metreden izleyince cok hafif kumlu gibi oluyor.60'' tv oldugu için normalde 3,5-4 metreden izlemek gerekiyor.Fakat resimleri uzaktan cekince cok küçük cıktıgı için mecbur yakından cektim.

quote:

Hd ve sd yayın görüntüleri. tv görüntüsünün hafif kumlu gibi görünmesinin sebebi hem kamera dandik hemde yakından cekiyorum resimleri o yüzden.farkederseniz sadece tv görüntüsü değil , resimin diğer bölümleri ünite vs. de kumlu gibi cıkıyor.

Yine aynı şekilde rodajdayken cektiğim resimler. Hem ayarlar kısık hemde tv nin renkleri tam oturmamışken cekilmiştir.

Buda 906 arkadaşımızın cekmiş olduğu açı resmi.

quote:

Orijinalden alıntı: 906

3D oyun 1 metreden bile süper

Çaprazdan rahat izleniyor.
    Büyük ekran çok uzaktan hikayesine inanmayın. Görüntü iyi ise TV ters çaprazdan bile iyi gösterir.

Edit: Telefonla kontrast az çıkmış. Gerçeği Çok daha canlı

Forumu biraz renklendireyim dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 21 Ocak 2014; 10:55:20 >
  • Dostum uyumlu gözlükler ile ilgili tecrübelerim aşağıdadır. Evde playstation 3 var. 60PH670S ile pes 2014 , tekken , need for speed gibi oyunlar oynuyorum.Herhangi bir input lag hissetmiyorum.Arada 4-5 arkadaş evde pes turnuvası yapıyoruz , herhangi bir lag durumu hisseden olmadı.Görüntüler gayet güzel ve akıcı. Logo izi kalma olayı kesin değil. Forumda kullanıcı sayısı 60-70 e ulaşmıştır diye düşünüyorum. Kalıcı logo izi şikayeti 5-6 arkadaş geldi.Bazıları kendiliğinden zamanla geçti. Bazılarının ki hafif izler kaldı sanırım. Ama bence bilinçli ve dikkatli kullanılırsa kalıcı bir yanık ile karşılaşılmaz. Fakat ne kadar bilinçli de kullanılsa , voltaj sorunu , kablolar yada tv den kaynaklı sorunlardan iz kalabilir. Biraz da şans işi diyelim.

quote:

Bu arada yeni gözlük alacak arkadaşlar için bir bilgilendirme yapayım. Forumda kontpaşa arkadaştan 2 adet samsung gözlük aldım.Önceden almış oldugum ezcool larda mevcut. İlk tv yi aldıgım zamanlarda da LG S360 gözlüklerim vardı.

Ezcool ile samsung u az önce test ettim.Baya bir hızlıca takıp cıkartmalarımdan sonra iki gözlük arasında derinlik ve dışarı cıkma acısından hiç bir fark olmadıgını gördüm. Görüntü kalitesi ikisindede aynı fark yok.Sadece ezcool da renkler cok cok hafif daha açık,samsungta cok hafif daha koyu. Yani renk tonu farkı var.ama dediğim gibi anlaşılması cok zor :)

Samsung daha hafif ve pilli olması bana göre avantaj.Ezcool sarjlı ve biraz daha agır ama rahatsız edici sekilde değil.Daha önce de belirttiğim gibi ezcool lar göze daha iyi oturuyor ve gözü sarıyor.Ezcool un kenarları kapalı ,gözü daha iyi sardığı için dikkatiniz dağılmıyor,ışık almıyor,gözü rahatsız etmiyor. Samsung ve LG gözlüklerin kenarları acık oldugu için , hafif loş ışıkta izlerken bile ışık alıyor,kenarlardan göz sağı solu görüp dikkatinizi dağıtabiliyor.

3 marka gözlüğü de kullanmış ,testler yapmış biri olarak bana ezcool un göze daha iyi oturması , ışık almaması,dikkat dağıtmaması ,daha keyifli izlenim imkanı sağlıyor.Ayrıca daha ezcool daha rahat. Samsung ve lg nin ince kenarları rahatsız edici.Ezcool normal gözlük gibi kenarları kapanıyor ve yanında gelen kadife kılıflara koyup güzel bir şekilde muhafaza ediyorsunuz. Fakat LG ve Samsung un kenarları katlanmıyor.kapanmadığı için herhangi bir kılıfa girmiyor.Yanında kılıf filanda gelmiyor zaten.Ya bu şekilde bir yere koyacaksınız , yada o ince kenarlası sürekli sokup takacaksınız , bu da kırılma tehlikesi doğuruyor.

Son olarakda ezcool gözlükler 2 sene garantili.İncehesaptan kredi kartına taksitle alabiliyorsunuz.Faturalı ve garantili ürün geliyor.Forumumuzda sahibinden de satış yapan Kontpasanın arkadaşımızın sattığı samsung gözlükler cifti 70 tl + 6TL kargo parasıyla 76 TL ye geliyor.Ayrıca parayı hesaba peşin yatırmalı yada kapıda ödemeli maliyetine katlanarak kapıda ödemeli almalısınız.Ayrıca ürünler her ne kadar garantili dense de , faturasız ve garanti belgesiz geldiği için ürünler garantisidir.Bozulursa at çöpe :)

Sonuc olarak benim yine tavsiyem , önerim ezcool gözlüklerdir.Tabi gözlüklerin kendine göre artıları ve eksileri var. Samsunglarda alınabilir. İkisinin fiyatlarıda aynı şuan.

http://www.incehesap.com/ezcool-3d-gozluk-fiyati-18838/

Yine aynı şekilde SAMSUNG SSG-5100GB gözlüklerin çiftini vatan bilgisayardan faturalı garantili olarak 99 TL ye alabilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/Aksesuar/samsung-ssg-p51002xc-ssg-p51002xc-2li--paket-pilli/productdetails.aspx?I_ID=66298

TV nin orjinal gözlükleri LG AG-360 . Son zamanlarda stok sıkıntısı var ve fiyatlar baya pahalı.

http://www.gold.com.tr/lg-ag-s360-plazma-tv-3d-aktif-gozluk_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 21 Ocak 2014; 11:34:54 >
  • 1 hafta önce lg50ph670s aldım,piksel testi servise evde bulunmadığımdan dolayı yaptıramadım, 4 gün öncede yaklaşık 3 metreden farkedilebilir biçimde rahatsız edici boyutta ölü piksel gördüm ve servisi aradım,lg servisi cihaz değişimi için enaz 5 adet ölü piksel olması gerektiğini bunun dışında hiçbirşey yapamayacaklarını tarafıma bildirdi,bende cihazı daha yeni aldığımı ayıplı mal kategorisine girdiğini değişim olması gerektiğini söyledim ama nafile,4 gündür servisi arıyorum bizim yetkimiz yok diyolar, paramızla rezil olduk yani o kadar para verip cihaz alıyorsun kusurlu çıkması insanı üzüyor,artık tv mükkemmel görüntüde verse benim için hiçbir anlamı yok ,yarın tüketici hakem heyetine başvurucam ,şunu bilmenizi isterim LG ve servisleri kurumsal falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartekin -- 21 Ocak 2014; 17:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscartekin

1 hafta önce lg50ph670s aldım,piksel testi servise evde bulunmadığımdan dolayı yaptıramadım, 4 gün öncede yaklaşık 3 metreden farkedilebilir biçimde rahatsız edici boyutta ölü piksel gördüm ve servisi aradım,lg servisi cihaz değişimi için enaz 5 adet ölü piksel olması gerektiğini bunun dışında hiçbirşey yapamayacaklarını tarafıma bildirdi,bende cihazı daha yeni aldığımı ayıplı mal kategorisine girdiğini değişim olması gerektiğini söyledim ama nafile,4 gündür servisi arıyorum bizim yetkimiz yok diyolar, paramızla rezil olduk yani o kadar para verip cihaz alıyorsun kusurlu çıkması insanı üzüyor,artık tv mükkemmel görüntüde verse benim için hiçbir anlamı yok ,yarın tüketici hakem heyetine başvurucam ,şunu bilmenizi isterim LG ve servisleri kurumsal falan değil

Bu konuda bir yönetmelik değişikliği oldu bildiğim kadarıyla. Tek ölü piksel dahi ayıplı ürün kapsamına giriyor artık, bunu servisin bilmemesine imkan yok, ürün fiyatına bakınca sanırım direk tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz avukatlık ve mahkeme masraflarınıda ektradan ödemek zorunda kalırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naut1lus

Teşekkür ederim. Bütün fonksiyonları kullanabiliyormuyuz bu kumanda ile?

tek eksigi myapps tusunun olmaması. smart tv ye giriş için magic kumanda gerekıyor yani. 3d dahil diger tum fonksiyonları gerçekleştirebiliyorsunuz
  • ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    kaanando
    kardeş neden sana yalcı diyeyim ne seni ne de başkasını tanırım ayrıca LG 50PH670S yada bir başka modelin sahibi, satıcısı yada başka bir şeyi değilim.Bende senin gibi epeydir burayı takip etmekteyim.Sadece son zamanlarda bu tv'nin biraz kötülendiğini düşündüm.Seninle yada bir başkasıyla kesinlikle alakası yoktur.Ahmetdoger sanada yorumundan dolayı ayrıca teşekkür ederim.
  • DÜNYA SAVAŞI Z|3D|2013|HALF SBS ORJİNAL|1080p|Hx264|AC3|Türkçe Dublaj. Arkadaşlar bunu internetten indirim flash'a attım oradan tv'ye taktım ama tv'de 3D yi aktif etmeme rağmen görüntü iki parça halinde.Nedenini bilipte yardımcı olabilecek varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Kullanım amacınıza göre tercihinizi yapablirsiniz. gündüz çok kullanacaksanız, salonunuz çok ışık alıyorsa, evde sizden başkaları da tvyi kullanacaksa led tercih edebilirsiniz.
    gündüz kullanımınız azsa, tvyi sizden başka kullanan ya yoksa, ya da sayıca azsa, ekran yansımasını sorun etmeyecekseniz, plazma demek: Daha çok gece kullanımı içindir, bluray film izlerim, internetten film indirir izlerim diyorsanız plazma alın.

Karar sizin. Ama lütfen plazma kullanma şartlarına uymuyorsanız sadece ucuz diye alıp sonra "gündüz izliyorum, geceleri çok işim olmuyor tv ile, bu nasıl tv ayna gibi" demeyin

Not: LED'i tercih ederseniz de gündüz yansıma olacaktır. Yukarıdaki yazımdan LED'de hiç yansıma olmayacak gibi bir sonuç çıkmasın.

3d performanslarında çok fark varmı ? Yanlış anlamayın muş ilinde yaşıyorum öyle gezip görebileceğim model bolluğu yok hele plazma hiç yok denecek kadar az.
  • Plazma tvler için Amerika'da en çok satan tv türü yazan kimse yanlış biliyor. Panasonic bile plazma üretimini 2014 içinde durdurmayı planlıyormuş ve satış rakamları tahminlerin çok altına düşmüş. Plazmaların avantajlı yanları yok değil gayet güzeller ama ekran yansıması ve yüksek güç tüketimi nedeni ile rağbet görmüyormuş. Bende anneme aldığımız 50ph670s sonrasında kendime 60" olanını üstelk 50" tv'im olduğu halde düşünmeye başlamıştım. Bu nedenle neden plazma ve Amerika'da gerçekten en çok tercih edilen tv türü mü diye araştırma yaptım. Maalesef en çok tercih edilenin LED aydınlatmalı LCD olduğunu gördüm. Fiyat/Performans anlamında plazma çok iyi bir seçenek. Yabancı inceleme ve yazılarda düşük parlaklık nedeni ile gündüz kullanımda yeterli olmadığı söylenmiş. Tabi bu Amerikalıların fikri. Olumlu yan olarak ise yüksek siyah renk vermesi, geniş açıdan görüntü verebilmesi ve motion blur efektinin olmaması gösterilmiş. 7 yıldır Sony'nin 50" hd ready projeksiyon tvsini kullanmama ve görüntüyü monochrom lcdlerden elde etmesinden dolayı motion blur efektini görmeden mutlu mesut yaşasam da artık full hd 3d ve daha büyük boyut ihtiyacı kendini hissettiriyor. PC de Samsung T260HD kullanıyor olsam da aldığımda en hızlı modellerden birisi olsa da LCD deki hızlı görüntülerde bulanıklaşma beni rahatsız ediyor. Büyük ihtimalle plazma alacağım ama bu Amerikadaki en tutulan tv türü düşüncesinin doğru olmadığını öğrendiğimi ve sizlerin de bilmesini istediğimi söylemek istiyorum.
    Şu andaki TV'im 210 watt harcıyor. 60" plazma 154 watt harcıyor o nedenle enerji tüketimi sorun değil ama ekranın ayna gibi parlaması biraz sorun bence.
  • arkadaşlar bende de lg 5o ph 670 s plazma tv var. tvden memnunum .ben tv ye kamera takmak istiyorum. skype ye girince AN-VC500 - 400 Kamera takmam gerektiğini yazıyor.başka bi kamera olurmu.
  • negi038 ve Naut1lus
    ikinize de çok teşekkür ederim, televizyonlarınızı umarım keyifle güle güle kullanırsınız.

@negi038 @Naut1lus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachibouzouk -- 22 Ocak 2014; 2:06:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenitakaracayir

arkadaşlar bende de lg 5o ph 670 s plazma tv var. tvden memnunum .ben tv ye kamera takmak istiyorum. skype ye girince AN-VC500 - 400 Kamera takmam gerektiğini yazıyor.başka bi kamera olurmu.

hocam uyumlu en gelişmiş modeli lg an-vc500 diğerlerine bakma bile. 110-150 tl civarında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

3d performanslarında çok fark varmı ? Yanlış anlamayın muş ilinde yaşıyorum öyle gezip görebileceğim model bolluğu yok hele plazma hiç yok denecek kadar az.

LG plazma ve Samsung LED'ler aynı mantıkta aktif 3D kullanıyorlar. Yani gözlükleri pahalı olan, pilli veya şarjlı gözlüklerden kullanıyorlar.

Bence tv alırken 3D olayını çok önemsemeyin. maksimum 3 ayda bitecek bir heves. Piyasadaki iyi 3D filmleri izledikten sonra olay bitiyor. çünkü yeni 3D filmler çok sık yapılmıyor. Yapılanların çoğu da 1-2 efekt koyup 2 saat boyunca gözlükle tv izlememize neden olan saçma sapan filmler.

Konsol ile oyun oynuyorsanız: 3D gözlüğün en çok işe yaradığı nokta Dual Play olayıdır. Ama bu da Pasif gözlük kullanan LG ve bazı Philips Led'lerde mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.