Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.665
Cevap
70
Favori
368.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam için rahat olsun bende dün aldım tv yi neredeyse 1 aydır araştırıyorum bu fiyatlara alabileceğin çok alternatifin yok vestelin 127 ekran led tv si vardı 1599 TL ama inan bana vestelin led tv si bu plazmanın yanında hava cıva kalıyor. İlk kurulumda renkler biraz soluk olacak moralini bozma çünkü renkler zamanla açılıyor büyüklüğü tasarımı harika pişman olmayacaksın emin ol.
  • ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA BENDE BUGÜN 60PH670S PLAZMA TV ALARAK ARANIZA KATILDIM TELEVİZYONU VE KURULUMUNU BEKLİYORUM BUNDAN SONRAKİ SÜREÇLERDE NE YAPMAM GEREKİYOR ADIM ADIM SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM İYİ AKŞAMLAR HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OZZBEN

    merhaba arkadaşlar, digitürk şifrem geldi, ben zaten üyesiyim..bu durumda ne yapabilirim diye diğitürk müşteri tem.ni aradım önce bana kampanya bedeli kadar faturanızdan düşer dediler, sonra işlem yapmaya gelince pardon olmaz dediler...bu şifreyi ya yeni kurulumlarda ya da yan oda da kullanabilirsiniz dediler...Digitürk ün ilk terbiyesizliği olmadığı için önce kızsamda sanra yapılacak bişey yok diye söve söve boşverdim..
    Herneyse bu şifreyi daha optimim faydada basıl kullanabilirim fikri olan varmı, satış, çek yada ürün takası gibi şeyler oluyor mu?ilk görüşmemde promosyon değerinin 450 tl omsanına rağmen sadece 300 tl sini faturamdan düşebileceklerini söylemişlerdi...Ne yapabilirim bu durumda?

    hocam başkasına devir yapılmıyor yapabileceğiniz bir şey yok. yan oda üyeliği almaktan başka...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mlacin

    Sanki tv hakkında olumsuz yorumlar yavaş yavaş artmaya başladı gibi. Ben sipariş verene kadar olumsuz bir şey yoktu
    Tv hala elime ulaşmadı bu gün kargoya verildi. Merak içerisinde bekliyorum. 3d gözlük siparişlerini de verdim. ezcool marka gözlüğün iki farklı çeşidinden bahsedilmiş forumda. ben all5 olanından sipariş ettim. inşallah uyum sorunu yaşanmaz.

    tv nin olumsuz yanı her harddiski tanımıyor özellikle 2 tb olanları.başka bir olumsuzluğu yok. sorunsuz. orbitalde kesinlikle iz logo kalmaz sadece smart menüde 15-20 dk bile aynı menüde kalırsa hafif iz kalır o da yıkayınca geçiyor
  • Bu iz kalma olayı sürekli olacak mı?
  • Bu plazmaya uygun Sinema sistemi tavsiyesi verirmisiniz.Şu anda bu plazma ile sinema sistemi kullanan arkadaşlar bir yol gösterin..
  • ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu LG fen gelen şifre isme değilmiş.özellikle sordum onu, yani bu şifreyi Digiturk e kim yazdirirsa o yararlaniyor...o yüzden benim işime yaramiyor ama başkasi faydalanabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/lg-dh4430p-ev-sinema-sistemi-dvd-hdmi-cikis-P17559871
    Ben bu üründen sipariş verdim gayet şık duruyor 330W size belki düşük gelebilir ama benim için yeterli fiyatıda uygun. TV ile aynı marka olmasıda ayrı bir güzellik :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverAlone06 -- 9 Ocak 2014; 18:34:44 >
  • Evet, dün benim ekranda da geçici olarak yanık oluştu! CNN Turk'te haber bulteninde başlık yazan kısmın ekrana yapıştığını gördüm. İşin ilginç yanı o yazılar beş dakikadan fazla bile sabit kalmaz zaten. Ve ayarlar da 70 ve 80lerdeydi. Yıkama filan yaptım ama hemen geçmedi. Sonra kendiliğinden azaldı yavaş yavaş. Ki bir aydır neredeyse hiçbir kanalı yarım saatten fazla açık bırakmadım.

    Bugün yine aynı kanalı izliyordum hem de 50'li ayarlarda ve tahmin edin bakalım ne oldu? Evet yine oradaki yazılar yapıştı ekrana. Her beş dakikada değiştirirsem çabuk gidiyor. 10 dakika durunca daha uzun süre kalıyor! Bu ne yahu, keyfimizce kanal izleyemeyecek miyiz? Açıkçası büyük bir hayal kırıklığı ve pişmanlık.

    Henüz bir ay olmadı. Ben genel olarak memnun kalmadığım gerekçesiyle iade edebiliyor muyum TV'yi. Kuruluma gelenler bir ay içinde iadesi oluyor filan demişlerdi ama?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nandoo

    quote:

    Orijinalden alıntı: bozden

    Merhaba arkadaşlar,

    Şöyle bir sorun yaşıyorum: Magic kumanda işareti her oynattığında görünmüyor. Anlaşılan bir süre sonra uykuya giriyor. Sonra ele alınca bir şey görünmüyor, tıklayınca da bir yerlere tıklamış oluyorsun.

    Siz de yaşıyor musunuz? Aleti düzgün uyandırmanın doğru yöntemi nedir?

    Teşekkürler


    kumandayı havada daireler çizerek çevirmek :) hani bir reklam vardı ablalar evi temizlerken elini hep daireler çevirerek siliyorlar da sonra dışarı çıktığında da hep elleri öyle kalıyor, bizimde sonumuz onlara benzeyecek

    Yahu ben de öyle yapıyorum ama bu bana çok saçma gelmişti. Bir tuşa basınca falan uyanması lazım uyanmıyor. Bu da ayrı bir Magic :D
  • Mlacin M kullanıcısına yanıt
    kardeş bende bugün akşam saatlerinde LG AG-S360 orjinal gözlük aldım. Henüz eşleştirme ve deneme yapamadım.Senden ricam şu ezcool marka gözlükler hakkında deneyimini bana bildirimisin. Aldığım gözlük 100 tl. teknosadan aldım çünkü sadece orada kullanabileceğim puanlarım vardı.Evde 3 kişi daha var bu sebepten diğerlerinide sizlerin deneyimlerine göre karar vererek gözlüklerin daha hesaplısına yönelmek zorundayım. Yardımcı olursan sevinirim birdesendeki gözlüklerin tam adını verirmisin.
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    kardeş şu LG AG-S360 3D gözlüğü nasıl eşleştirebilirim acil bir cevap versen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OZZBEN

    Hocam bu LG fen gelen şifre isme değilmiş.özellikle sordum onu, yani bu şifreyi Digiturk e kim yazdirirsa o yararlaniyor...o yüzden benim işime yaramiyor ama başkasi faydalanabiliyor.

    hocam digitürk kampanyasından değilmi? eğer para ile satılan bir ürünse devredilir ama şifreyi kim yazdırırsa diyorsunuz tv ile aldıysanız fatura ve esri numarası alınıyor.dediğiniz gibiyse inşalah alır birisi işine yarar
  • angara33 A kullanıcısına yanıt
    kardeş 3d bir görüntü aç yada 2d den 3 d ye çevir sol alt tarafa 10-15 cm yaklaştır ve gözlüğün tuşuna 5-8 sn kadar basılı tut.açılacaktır.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kultablasi

    Evet, dün benim ekranda da geçici olarak yanık oluştu! CNN Turk'te haber bulteninde başlık yazan kısmın ekrana yapıştığını gördüm. İşin ilginç yanı o yazılar beş dakikadan fazla bile sabit kalmaz zaten. Ve ayarlar da 70 ve 80lerdeydi. Yıkama filan yaptım ama hemen geçmedi. Sonra kendiliğinden azaldı yavaş yavaş. Ki bir aydır neredeyse hiçbir kanalı yarım saatten fazla açık bırakmadım.

    Bugün yine aynı kanalı izliyordum hem de 50'li ayarlarda ve tahmin edin bakalım ne oldu? Evet yine oradaki yazılar yapıştı ekrana. Her beş dakikada değiştirirsem çabuk gidiyor. 10 dakika durunca daha uzun süre kalıyor! Bu ne yahu, keyfimizce kanal izleyemeyecek miyiz? Açıkçası büyük bir hayal kırıklığı ve pişmanlık.

    Henüz bir ay olmadı. Ben genel olarak memnun kalmadığım gerekçesiyle iade edebiliyor muyum TV'yi. Kuruluma gelenler bir ay içinde iadesi oluyor filan demişlerdi ama?

    hocam ben 2 tv den bir tanesi salondaki yaklaşık 8 gündür 24 saat aynı ekranda aynı kanal 2 gün 3 gün açık kalıyor sadece orbitali seçiyorum hiç bir sıkıntı yok...merak etme sıkıntı sadece smart menüde ve nette dolaşırken oluyor o da hemen geçiyor...
  • Bugün digitürk geldi kurulum yapıldı. Şaşırtıcı ama gelen arkadas çok iyi birisiydi LG deki gibi ukala çok bilmiş değil. Ne sorsam yardımcı oldu. Evimde 2 tane çanak oldugu halde senin hakkın diyerek bir tane çanak bıraktı bana. Getirdiği plus alet arızalı cıktı ama temkinli davranıp fazladan getirmiş. Plus Aletlerin LNB si farklıdır diyerek 1-2 gün sonra yeni LNB getiriğ onu takacak. Valla ne diyim olması gereken bu belki ama insan şaşırıyor.

    Digitürkle alakalı ise SD yayınlar çok kötü geldi bana. TV nin kendi SD yayınlar cok daha iyi geliyordu bana. Cihazla ilgili bir ayar yapmak gerekli mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeakkus

    Bu plazmaya uygun Sinema sistemi tavsiyesi verirmisiniz.Şu anda bu plazma ile sinema sistemi kullanan arkadaşlar bir yol gösterin..

    hocam lg 6530t blueray li 799 tl
    dvd li 639 tl 50 tl çek var ayrıca.bunu öneririm. 1000watt
  • Arkadaşlar bu plazma tv yi TEKNOSADAN alıpda İADE eden varmı VARSA PARANIZI GERİ ALABİLDİNİZMİ? BEN AYIN 14 ARALIKTA SATIN ALDIĞIM TV PİKSEL hatasından dolayı iade ettim o gün bugün hala paramı alamadım. Teknosa paranın üzerine yatıyor galiba.Başvurmadığım şikayet portalı kalmdaı.Şikayetvar a yazdım sonra aradılar neredeyse beni telefonda dövecekti o kadar kaba bir bayan vardı ki anlatamam. Hiç ama hiç teknosaya yakıştıramadım bu olayı. Tv bedeli havaleyle ödedim acaba kartla olsaydı ekstreyi de takip etmediğimizden adamların cebinde kalacağı kesin yani..Hepsiburada da 2004 yılından beri alışveriş yapıyorum iade ettiğim kuponu reddettiğim iade bedellerinin hala yapılacak diye kaydı var kartları çoktan kapattım allah bilir adamlar iade etmemişlerdir..İadelerinizde lütfen sıkı takip edin adamlar resmen vurgun yapıyor....benim hepsiburadadan iade edilecek yazan neredeyse 3-4 bin tl para var..varsa böyle bişey yaşayan paylaşsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quatroxx

    Bende gold bilgisayardan 60ph670s alarak aranıza katıldım

    hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Üstadım bu konu benim de çok dikkatimi çekti. Baya testler yapmıştım. Vardığım sonuç şudur ve kendimce çok mantıklı buluyorum. Bilindiği üzere plazmaların beyazları verme mantığı ledlerden biraz daha farklı. Yanıp sönme mantığı olduğu için çok fazla voltaj kullanıyor. Haliyle çok fazla voltaj demek buzzing demektir. TV , buzzing sesini ortadan kaldırmak için böyle bir tepki veriyor. Bence olay tamamen yazılımsal.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.