Şimdi Ara

LG 50LF650V - Vestel 50FA8200 Hangisi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, evdeki tüplü televizyonun yavaş yavaş ömrünü tamamlamak üzere olmasından dolayı ucuz kaliteli 3D'li bir TV almaya karar verdim. Max.2000TL bütçe ayırdım. Genelde film ve maç izleme amaçlı kullanılacak. Başlıktada belirttiğim gibi LG 50LF650V ve Vestel 50FA8200 kıyaslaması yapsak yorumlar nasıl olur? Sony kdlw807c 2500 civarına gelse hiç beklemeden alacağım ancak 3000TL civarı şuan. Ayrıca yukarıdaki belirttiğim 2 TV'ye eşdeğer samsung marka hangi TV alternatif olarak değerlendirilebilir? Teşekkürler..

• Mustafa_Hoca M kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitelerinde bir fark görmezsin ama ses kalitelerini dinlemek gerekir..Bende vestel 42pf7175 var sesi bildiğin laptop sesi gibi kötü..
  • zalım23 kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler. Evet, genelde vestelin sesinde sıkıntı olduğundan bahsediliyor. Bu 2 TV'ye sahip olup ta yorum yazabilecek arkadaşları bekleyelim. Bakalım yorumlar nasıl olacak?
  • Lf nin sesi cok iyi kendim kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Çöp
    Lg ve Samsung'dan şaşma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, LF650v elinizde mevcut, acaba görüntü ve 3D ile ilgili bir yorum yapmanız mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Vestel Çöp
    Lg ve Samsung'dan şaşma

Peki Üstad, Samsung 3D'li 2000TL civarı 42-50 arası hangi model önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa_Hoca

Merhabalar, LF650v elinizde mevcut, acaba görüntü ve 3D ile ilgili bir yorum yapmanız mümkün mü?

Aldigimdan beri iki 3d film izledim gayet tatmin ediciydi. Goruntu cok guzel lakin birazda olsa banding var buda cok dikkatli bir kullaniciysaniz gözünüze carpabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led tv lerin çoğunda band,gögelenme,ışık sızması gibi temel sorunlar var... kimisine çok var kimsinde az veya orta ama var yani... şimdi vestel tv yi Lg veya samsung ile kıyaslarsak temel farkları şunlar olur

1: vestel tv lerde dts ses codeği lisansı yoktur eğer dts sesli bir film takıp izlemye çalışırsanız vestel görüntüyü verir ama sesi vermez bu sesi almanız için tv nin optik çıkışından dts çözen bir sinema sisteminize ihtiyacınız olacakır... son 3 yılın hemen hemen tüm modellerinde lg ve samsund da dts ses codeği lisansı vardır direk tak izlersiniz

2: vestel tv lerde filmleri izlerken filmin altyazsının rengini boyutunu ayarlayamazsın lg ve samsung da bu seçenekler var...

3: vestel tv lerin görüntü kalitesi güzel ancak yavaş panellerdir görüntü biraz yavaş akar oyunlar da maçlarda veya hızlı film sahnelerinde zaman zaman gözünüze çarpabilir
    üstelik bir led tv için kontrast ve ışık değeri geridedir

bunlar kendi tespitlerim pf9090 ı baz alarak kıyasladım

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Eywallah Üstad, harici ses sistemi var dts'i onunla çözerim ancak altyazı ve görüntü yavaşlığı problem. LG 42LF650V 1600 TL civarı şuan, ancak 50LF650v bayram dolayısıyla 1800TL civarına inerse almayı düşünüyorum. Bu arada hiç samsung önerisi gelmedi. Kolay gelsin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.