Şimdi Ara

LG 49UH770V 4K Nasıldır ? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
30
Favori
96.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu linkdeki msjlari benim attigim msjdan itibaren okuyun.https://forum.donanimhaber.com/lg-49uh770v-kullanici-klubu-tek-baslik--116361013-17 Aynı şeyi bende yaşadım servis bizim de 770v tvye 650v kurmuş sizin de öyledir büyük ihtimal. 2 tv arasında ki en belirgin fark panel farkı, tvnin alttan en kalın yerini ölçün 770v 5.5 cm geliyor. 650v 7.7 cm yani daha kalın. En basit böyle anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Kırçiçek -- 10 Kasım 2016; 16:23:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba lg 49uh770v aldim 2 gun once teknosadan alt yazilarda hafif titreme olusuyor hareketli sahnelerde hafif tirremeler olusuyor bunu bir ayari varmidir lutfen yardim edin

• hocam bu tv de ps4 pro deneyen varmi ses var goruntu yok

• grkn34 G kullanıcısına yanıt
    Ayarı yok malesef. Yol yakınken iade edin...

• grkn34 G kullanıcısına yanıt
    kardesim trumuotion kapat trumption sekmesinde bütün ozellikleri kapat duzelicekti oyle diyeyim

• huso950 H kullanıcısına yanıt
    Turmition titremeyi onluyor sen kapat diyorsn hic anlamadim

• Senden oldurdun tv yi anlamadim alt yazi problemi kendiliginden gecti guncellemeyi yaptiktan sonra

• hocam bnm test ettigim kadariyla oyle kapat ve dene begenmessen geri acarsin denemeden bilemessin yani

• Turmitionu pürüssüz mü yapayım berrak mı yapayım arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: huso950

hocam bu tv de ps4 pro deneyen varmi ses var goruntu yok

Aynı sorunu bende yaşıyorum HDCP 2.2 sorunu olduğu söylendi Sony servisi televizyonun yazılımından kaynaklı olduğunu söylüyor ki haklılar çünkü farklı tvlerde böyle bir sorun yok.
  • aydnksvl kullanıcısına yanıt
    kardesim ps4 kapali modda iken uzun basiyosun ve ses kgelene kadar bekle sonra 7 sekme cikicak en asagida hdpc modunu 1.4 yap ve tv ayarlarinda deep coloru ac hdmi2 ye tak arc ye o sekilde calisyor gene

• huso950 H kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım neden bu kadar uğraşıyoruz bende hdcp kapatıp görüntü almıştım 4k hdr şeklinde yurtdışında bu sorun için tv güncellemesi yayınlanmış Türkiyedede olur umarım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49uh770v yaklaşık 1.5 aydır mevcut media marktan almıstım ve gayet memnunum fakat TRT 4k yayını ilk 3 hafta vardı sonra kapandı sinyal yok diyor anlayamadım o işi , TRT sayfasına mesaj attım bana uydu kanal ayarını verdiler fakat televizyon ayarlarında manuel işleme olmuyor ancak oto kanal ayarı var ondanda sonuç çıkmadı ne yapabilirim acaba ?

birde elimde 6 adet 1080 film mevcut bunların hepsini açtım televizyonda inanın çok iyi bir ekranı var bir tek mad max te karanlık sahnelerde sıkıntı oldu onun dısında süper diyebilirim..

Samsungun bu fiyatlardaki modellerinde IPS desteği yok buda baya bir eksik o yüzden LG tavsiye ederim.
  • hakuna.matata35 H kullanıcısına yanıt
    trt 4k için manuel taraman yapman gerek.
    bunuda yukarlarda anlattım.hatta hazır kanal listesi paylaştım.
  • Uzun arastirmalar sonucunda lg 770 almaya karar vermistim. Cok şikayet olmasi beni tedirgin etti. Tv yi almaya karar verdigim hafta grundig 49vlx9600 (arcelik A49L9683 5s) modelini farkettim ve arastirmami bu modele yogunlastirdim. Arcelik ve grundig yazdigim iki modelde bire bir ayni. Sadece isimleri degisik. Arcelik olan tv yi aldim. Bir haftadir kullaniyorum. Cok cok memnunum. Ne piksel ne ışık süzmesi ne hareketli görüntülerde bozulma. Ses sistemi de lg den kat kat iyi. Ki lg ye gore en az 400 tl daha ekonomik. Kullanmayacak olsamda 3d mevcut. Tavsiyedir arkadaslar. Bence 770 almadan bu modellere de bakın. Teknoloji biraz da şans işidir. Bunu da kabul ediyorun...

• hellowen334 kullanıcısına yanıt
    Manuel ayarını bilmiyordum ama yardım alarak yaptım şuanlık sıkıntı yok ama ilginçtir TRT 1 hd ve diğer TRT hd kanalları açılmıyor sinyal yok diyor frekansları aynı ama çekim gücü yok sizde çekiyor mu trt nin hd kanalları

• Her kanal çekiyor bende.
    öncesinde kablo eskiydi çoğu kanal çekmiyordu yeni kablo aldım çok iyi çekiyor hepsi.

• arkadaslar trt4k gösteriyor sorun yok canak ayarlarınızda sorun vardır bende sorun yok tıkır tıkır ızlıyorum tv cok güzel alan memnun kalacaktır buıgun bir arkdasımın vestel tv ayar yapayım dedım aman allahım felaket görüntü kalitesi 0 ne kanal buluyor uydudan tek tek frekans ayarlamak gerekıyor nede renk ayarı var kesınlıkle vestel tavsıye etmıyorum dusmanınıza tavsıye edebılırsınız lg ıyıkı almısım saygılar görüntü ayarlarını yaptım bende sorun yok sorun olan arkadasları merak ettım dogrusu :(
  • arkadaşlar lg49uh770v için turksat ve hotbird bir arada hazır kanal listesi varmı
  • Gençler wide color gamount olayı çok çok vasat bu Tvde.Gradient testlerinde yerlerde bu Tv.Test resmini açında görün dikey çizgileri..
    Tek işe yarar şey smart Tv gerisi çöp.Ev taşıma isi bitsin servisi çağırıp para iadesi isticem vermicekler tabi mahkemeye verip alicam.Bugüne kadar kullandığımda kar kalacak.

http://www.rtings.com/t...icture-quality/gradient

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.