Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
9
Favori
82.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.a. sayın hocam ben bunu n11 in anlık 200 tl sepet indirimi ve cardfinans a 111 tl indirimle toplam 311t indirimle aldım. fakat sınırlı miktardaydı sepet indirimi...saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.n.g

    S.a. sayın hocam ben bunu n11 in anlık 200 tl sepet indirimi ve cardfinans a 111 tl indirimle toplam 311t indirimle aldım. fakat sınırlı miktardaydı sepet indirimi...saygılar.

    Üstad, tv geldi ise bir inceleme rica ediyoruz. Ancak, tüm satıcılar sözleşmiş gibi 2999 TL'ye satıyor, indirim yapmıyor nedense...
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Şu an 3-4 aylık taksitler var bitsin güzel bi tv alıcaz ailecek. aralıkta büyük bir indirim olmazsa 3-4 ay sonra bi tv alıcaz tabi o sıralar 2015 modelleri gelir herhalde. lg42lb730v ve lg 49ub830v arasında kaldım. Hangisini alırsam alayım bir video çekmek istiyorum zira Donanımhaber editörü Mesut Çevik Beye neden tvlerle ilgili inceleme videosu yayınlamıyorsunuz diye sordum o da bana tv olayı zor dedi. Çok haklı yani bu tv üreticileri müşterinin aklını karıştırmayı başarıyorlar cep telefonu gibi değil ki artık. tvnin özelliklerine bakıyorsunuz en can alıcı noktalar yazmıyor mesela içindeki işlemci ne. işlemci iyiyse kanal geçişleri ve smart özellikleri de iyi oluyor.
  • Fullhdfilmizle.org açılıyor fakat tam ekran olmuyor filmler yukarıda biri yazmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetersiz bellek uyarısı gelmedi. 4 GB toplam belleği var. İçindeki uygulamalar 2.7 GB dolduruyor geriye 1.3 GB bos alan kalıyor. Premium uygulamalar arasında ücretsiz film uygulamaları da var.ancak filmler pek güncel degil. Spoyitfy falan da var ama açılmıyor yakında diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemikos

    Yetersiz bellek uyarısı gelmedi. 4 GB toplam belleği var. İçindeki uygulamalar 2.7 GB dolduruyor geriye 1.3 GB bos alan kalıyor. Premium uygulamalar arasında ücretsiz film uygulamaları da var.ancak filmler pek güncel degil. Spoyitfy falan da var ama açılmıyor yakında diyor

    Teşekkürler. Peki;

    3. Uydu kanal geçişleri SD ve HD kanallar için hızlı mı?
    4. Uydu kanal düzenleme seçenekleri kolay mı?
    5. 3D film performansı nasıl?
    6. Menü kullanımı nasıl? TV seçeneklere hızlı tepki veriyor mu?

    Mümkünse kullanımı gösteren bir video çekip youtube'da yayınlayabilir misiniz?
  • Arkadaşlar Tv almak şimdilik bana uzak , fakat şimdiden arada vakit buldukça teknolojileri takip etmeye çalışıyorum, derken bir arkadaşım dün bu Tv den bahsetti.4K 3000tl civarı diyince benim ilk tepkim olmaz yanlışın vardır oldu..arkadaş ısrar etti bende ısrar ettim.netten açıca öyle kaldım ;) her neyse bende sizler gibi merak edip araştırdım pek bir inceleme bulamadım şimdilik. yalnız şöyle bir video buldum fakat inceleme değil, tanıtım havasında, izlediğimde önceki sayfalarda belirtilen webos yok,usb 3.0 yok lara cevap veriyor ,hepsi var.Geçmiş sayfalarda arkadaşlar yok deyipte bunda olduğuna göre; ilk çıktığından bu yana sanırım güncellenmiş cihaz hem donanım hem yazılımsal olarak. video link ;

    http://www.izlesene.com/video/lg-49ub850v-4k-3d-smart-tv-incelemesi/7649098

    birde şöyle bir test buldum.

    http://www.hdtvtest.co.uk/news/49ub850v-201406033786.htm

    burda da en son yorumda önce 4k tv ler arasında çok kalitesiz görüntü vs. diyor.sonra 12 Ağustos 2014 güncellemesi ile değiştiğini belirterek alınabilir olarak tavsiye ediyor.

    tabiki en güzel yorumları kullanan arkadaşlar yapacaktır.Ben kullanmadığım ürün için net yorum yapamam araştırdıklarımı paylaştım. saygılar.




  • Bu TV'yi aldığını ve kullandığını söyleyenlerden bir incele almak mümkün olmayacak anlaşılan. Ben de bir LG satıcısına gidip, en azından internetten tam ekran video oynatmayı denedim.

    LG 49UB830V gibi üst bir model,www.fullhdfilmizle.org adresindeki filmleri malesef Flash desteği olmadığı için tam ekran yapamadı. 3000 TL bayılıp SD veya HD kanal izlemekle yetinmek saçma bir iş. Ürün Nisan 2014'de piyasaya çıktı, Kasım 2014 olmuş, satıcı "yazılım güncellemesi gelecek, o zaman tam ekran olacak" diyor. Bende 2012 model LM serisi LED ve PM serisi Plazma var, her ikisinden de tam ekran film izleyebiliyorum. PLazmaya yazılım biraz geç geldiğinden tam ekran imkanına LED'den daha geç ulaştı ama ulaştı. 2014 model ve 4K çözünürlüklü bir TV'de bu özelliğin olmaması çok saçma.

    Yanda Samsung bayii'ne gittim, 6210 gibi düşük bir model aynı link'deki filmi tam ekran oynatabildi. Sanırım bu nedenle MediMarkt gibi yerlerde tüm dükkan LG ile dolu ve sürekli LG kampanyası yapılıyor, zira mallar satmadığından elde kalıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 1 Kasım 2014; 22:20:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisg

    Bu TV'yi aldığını ve kullandığını söyleyenlerden bir incele almak mümkün olmayacak anlaşılan. Ben de bir LG satıcısına gidip, en azından internetten tam ekran video oynatmayı denedim.

    LG 49UB830V gibi üst bir model,www.fullhdfilmizle.org adresindeki filmleri malesef Flash desteği olmadığı için tam ekran yapamadı. 3000 TL bayılıp SD veya HD kanal izlemekle yetinmek saçma bir iş. Ürün Nisan 2014'de piyasaya çıktı, Kasım 2014 olmuş, satıcı "yazılım güncellemesi gelecek, o zaman tam ekran olacak" diyor. Bende 2012 model LM serisi LED ve PM serisi Plazma var, her ikisinden de tam ekran film izleyebiliyorum. PLazmaya yazılım biraz geç geldiğinden tam ekran imkanına LED'den daha geç ulaştı ama ulaştı. 2014 model ve 4K çözünürlüklü bir TV'de bu özelliğin olmaması çok saçma.

    Yanda Samsung bayii'ne gittim, 6210 gibi düşük bir model aynı link'deki filmi tam ekran oynatabildi. Sanırım bu nedenle MediMarkt gibi yerlerde tüm dükkan LG ile dolu ve sürekli LG kampanyası yapılıyor, zira mallar satmadığından elde kalıyor...




    internetten filmi tam izleyememe konusu hakkaten saçma olmuş bende cokencorn da flash desteği olmadığı için filmi açamadım ve diğer sitelerde de açsam bile tam ekran yapamadım.
    Eğer yazılım güncellemesiyle alakalı ise güncelleme yapıldıktan sonra düzeltilebilir bu sorun
    ama bende açıkçası internetten online filmi pek tv de izlemiyorum onun yerine indirmek daha kolay geliyor
    bu arada 4k perfomansını beğendim (lg nin kendi demolarını) tv nin hem 3d filmlerde hem de 4k görüntüleri gösterirken ki performansıı çok güzel
    ama 4k yı harici bellekten usb 2.0 ile izlediğim için bir kaç küçük takılma oldu ama öyle abartılacak bir şey değil sadece bir kez yaşadım.
    ama gelen gören arkadaşlar beğeniyorlar özellikle 3d filmleri

    ayrıca inceleme yapamadığım ya da yaptığım incelemeleri de yazamadığım için kusura bakmayın bu aralar çok yoğunum ve işlerimden dolayı pek fazla yazma şansım olmuyor
    teşekkürler




  • LG için allahtan MKVOD gibi bir eklenti var ama bu olayın aslını tam anlayamadım. Dediğim gibi 2012 serisi LM ve PM cihazlara da Flash desteği geç geldi ve hatta tam ekran imkanı PM serisine LM'den daha geç geldi ama anlaşılan LG, Flash'ın üreticisi Adobe ile cihaz başına anlaşma yapıyor ki, LG 2012 serisi yazılımların üzerine geliştirme yapmadığından 2014 serisinde Flash desteği olmuyor.

    Bununla uğraşmak kadar saçma birşey yok. Sokağa atılacak 3000 TL miz bence yok. TV piyasaya çıkalı neredeyse 7 ay olmuş, hala yazılım yarım yamalak. Belki MKVOD kurularak tam ekran film izlenebilir ama bunun cevabını cihazı alanlar verebilir ancak, ama onlardan da umut yok.

    2012 de dediğim gibi giriş seviyesi ucuz bir cihaz ile birlikte Android kutu kullanmak çok çok daha ucuz ve çok daha avantajlı. Bence 2012'de çok büyük başarı elde eden LG, bu garip pazarlama stratejisi yüzünden 2014 modelleri bitirmekte ciddi sıkıntı yaşayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 3 Kasım 2014; 22:05:21 >




  • Webos ile tv cok hantallaşmış bunuda söylemeden geçemeyeceğim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    830v'de Webos yok
  • Aa neden . 730v de var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49UB850V kullanıyorum ve enteresan bir sorun yaşıyorum.. Digitürk'te tv izlerken ( özellikle sinema kanalları ) bazı kanallarda digitürk kumandası ile sesi kısıp açabiliyorken bazı kanallarda digitürk kumandasının ses kısma - açması tamamen devre dışı kalıyor. illa TV kumandasından açıp kapamam gerekiyor. nedir sebebi bunun?
  • 49UB830V kullanıcısıyım
    1-HD yayınlarda 4k olmayan Tv'lere göre fark anlaşılıyor.Gayet iyi.
    2-3D Performansı gayet iyi.
    3-tepkime menü Hızı ve Smart menüsü gayet iyi Hızı beğendim. (Weboslu başka bie model vardı arkadaşda hızını beğenmedim.) Tv de YouTube güzel Çalışıyor. Internette fena değil iş Görüyor.
    4-Digiturk olduğu için kanal geçişlerini anlamıyorum ama akıllı kumandasıyla bir ayar yaparak digiturküde kontrol edebiliyorsun hem ses sistemi hem digitürk tek kumanda ile kontrol edilebiliyor.
    5-fullhdfilmizle burdan gördüm bir denim dedim filmlerin bazıları hiç açılmıyor bazılarıda açılıyor tam ekran olmuyor. En son büyük bir günçelleştirmeyi netten indirdim kurdum 4.01.02 versiyon yeni güncelledim farkı pek görmedim. Bilen varsa yazabilirse sevinirim.
    6-vertical banding denilen olay tv de var çok dikkatli bakarsanız görürsünüz. bu size ne kadar sorun teşkil eder bilmiyorum çünkü bu tarz TV'lerde illaki bişey çıkıyor önemli olan bunun sizi ne kadar rahatsız ettiği tabi şuda var siz Kafayı takar TV'yi öyle izlerseniz mide bulandırıcı olabilir.
    7-izleme açısı beni şaşırttı tv yi yandan izlenebiliyor 3d yi denemedim.

    Özetle Fiyat performans olarak çok başarılı bir tv evinize gelen misafirlerin yorumları sizi dahada çok mutlu edecektir görüntü gayet iyi ama en önemli sorun bence internetten film izleme de bunu bir çözüm gelirmi sonuçta bir engel var ama bende digitürk var netten ne kadar film izlerim tartışılır. Ama YouTube da birşey izlemek gayet keyifli. Sorusu olan varsa cevaplarım. Mobilden Yazdığım için yazıda sorunlar olabilir kusura bakmayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 04.01.12 guncellemesi ile bnm gordugum degisiklikler:
    - spotify daha onceki surumde coming soon diyordu. O acilmis ancak premium parali uyelik istiyor.
    - menu gecisleri biraz hizlanmis gibi.
    - hala fullhdfilm izle de tam ekran destegi yok.

    Tam changeloga ulasan ya da bnm goremedigim degisiklikleri goren paylasirsa sevinirim.

    Bir de bu tvyi kullananlar hangi goruntu modunu kullaniyorsunuz? Goruntu ayarlarini paylasir misiniz? Ben mac zamani sport modunu diger normal zamanlarda sinema modunu kullaniyorum. Yabanci bir sitede bu tur cihazlarda en saglikli goruntunun sinema modunda goruntulendigini okumustum bir keresinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemikos -- 10 Kasım 2014; 21:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv yi kullananlar cevap verirlerse sevinirim.

    hiç keşke 300 tl daha verip (49 için tabi ki) ub850 alsaydım diyor musunuz? webos ve usb 3.0 haricinde gözle görülür bir fark var mı acaba ub850 ile acaba?
  • Webosu hic kullanmadim ancak ozellik olarak bi farki olmadigini biliyorum. Sadece gorunum farki var o yuzden pisman degilim. Uygulama magazasi gayet dolu. Usb 3 lu bir hard diskim yok usb bellek ve harici hard disk de is goruyor. Ben pisman degilim. Belki 55 inchni alabilirdim ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok bence 850 yi almaya menü tepkileri Zayıf gibi şöyle yapın 830 tv Üzerindeki menü tuşuna basın birde 850 de tepki sürelerine göre karar verin. Bende sinema ve spor modunda kullanıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemikos

    04.01.12 guncellemesi ile bnm gordugum degisiklikler:
    - spotify daha onceki surumde coming soon diyordu. O acilmis ancak premium parali uyelik istiyor.
    - menu gecisleri biraz hizlanmis gibi.
    - hala fullhdfilm izle de tam ekran destegi yok.

    Tam changeloga ulasan ya da bnm goremedigim degisiklikleri goren paylasirsa sevinirim.

    Bir de bu tvyi kullananlar hangi goruntu modunu kullaniyorsunuz? Goruntu ayarlarini paylasir misiniz? Ben mac zamani sport modunu diger normal zamanlarda sinema modunu kullaniyorum. Yabanci bir sitede bu tur cihazlarda en saglikli goruntunun sinema modunda goruntulendigini okumustum bir keresinde.

    Anlaşıldı ki bu kadar para verip kullanılmayan ve kullanılmayacak özellikler için tonla para vermeye gerek yok. Giriş seviyesi bir TV ile harici Android cihazı mevcut 4K, Full HD, wifi diye satılan TV'lerden çok daha fazla performans verecek...




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.