Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
9
Favori
82.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende bunu alacaktım son anda vaz gecıp 55lb730v modelini aldım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık iki haftadır bu tv yi kullanmaktayım.
    dün teledünya ya geçene kadar standart uydu yayını kullanıyordum ve kendi uydu alıcısını kullandım.
    kanallar arası geçiş benim için sıkıntılı değildi hatta şimdi teledünya da kanallar arası geçiş yaparken yeni bir kanal açtığımda tahmini bir yarım saniye kadar görüntü biraz yavaş akıp sonra normale dönüyor bu ufak bir sorun olarak görünüyor ama tv den değil alıcı yada yayından kaynaklanıyor diye düşünüyorum çünkü eskiden yoktu.
    hd kanallarda görüntüler güzel geliyor
    dün internetim bağlandığı için daha önceden uygulamaları deneme şansım olmamıştı
    dün akşam mesela tv den youtube u açtım ve telefonum ile eşleştirdiğim için telefondan açtığım videoyu tv de izlemeyi denedim o da başarılı herhangi bir sıkıntı takılma vs yaşamadım
    harici ye attığım 1080p ve diğer çözünürlükteki filmleri de izlediğimde herhangi bir takılma vs bir sorunla karşılaşmadım.
    cihaz şu anda son güncelleme yapılmış şekilde bana gelmiş dün kontrol ettiğimde yeni bir yazılım güncellemesi olmadığını gördüm.
    filmlerde yada tv yayınında 2D görüntüyü 3D ye çevirdiğimde zaten pek de bir başarı beklemiyordum dolayısıyla bir sürpriz ile karşılaşmadım.
    3D performansını az evvel indirdiğim bir 3D filmi izleyerek denicem akşama, onu da yazarım.
    tv yi kablolu olarak internete bağladım ama tv kalvyesi şart gibi gözüküyor akıllı kumanda çok güzel ama yazmak sorun olabiliyor.

    sormak istedikleriniz varsa alabilirim arkadaşlar

    teşekkürler

    dip not: teledünya daki kanal geçişlerinde yaşanan ufak donma gibi görünen sorun yayından kaynaklanıyor başka bir yerde başka bir tv ile de denediğimde bende yaşanan semptomların aynısını gördüm yani tv den kaynaklanmıyor bu sıkıntı haberiniz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagty -- 16 Ekim 2014; 13:59:03 >
  • cagty kullanıcısına yanıt
    incelemelerinin devamını bekliyoruz kardeşim.4K görüntü kalitesi hakkında düşüncen nedir geçenlerde sony tv gördüm dükkanın birinde dibim düştü :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basket7 -- 16 Ekim 2014; 8:47:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basket7

    incelemelerinin devamını bekliyoruz kardeşim.4K görüntü kalitesi hakkında düşüncen nedir geçenlerde sony tv gördüm dükkanın birinde dibim düştü :)

    4k yı henüz deneme şansım olmadı onu da ileriki günlerde test ettiğimde buraya yazarım ama aldığım bayide bulunan aynı tv de 4k görüntüyü görmüştüm ve gayet başarılı bulduğumu söyleyebilirim 4k görüntüyü de :)
  • 2 aydır 47LB730v modeline bakıyorum fiyat o kadar değişti ki (2500 2400 2600) bir türlü denk getirip alamadık. Dün babamın limiti 500 lira artırmasıyla hemen diğer modellere bakmaya başladım ve bu model denk geldi.

    Yorumlara bakılırsa ucuz olmasından dolayı herkes kararsız ama bana kalırsa fiyatlar gayet yerinde LG'nin fiyat politikası bu, telefonunu kullanan biri olarak söylüyorum bunu.(LG G2) Samsung herşeyde olduğu gibi sadece isim satıyor. Mesela telefon olayında cok net gördüm g2 nin yarısı bile etmeyen s4'ü 1700 liradan sattılar ben G2 yi 1200 liraya aldım ve gayet memnunum. O yüzden samsung bakmadım bile, fazladan sıvı dolu ekranlar yapay canlılıklar bana gerçekten çok itici geliyor.
    Kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar detaylı bir yorum yaparsa sevinirm
  • az evvel bilgisayardan bir mp4 ü tv de oynatmak istedim ama format desteklenmiyor uyarısı verdi peşine bir mp3 ü yine pc den oynatmayı denedim ama sanırım paylaşım ile ilgii bir sıkıntım var beceremedim :)
    bilen var mıdır bu pc den herhangi bir videoyu ağdan nasıl izlicem tv de ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagty

    az evvel bilgisayardan bir mp4 ü tv de oynatmak istedim ama format desteklenmiyor uyarısı verdi peşine bir mp3 ü yine pc den oynatmayı denedim ama sanırım paylaşım ile ilgii bir sıkıntım var beceremedim :)
    bilen var mıdır bu pc den herhangi bir videoyu ağdan nasıl izlicem tv de ?

    arkadaşım bende 1080p videoları sorunsuzca oynatıyor ama youtube dan 4k downloader ile indirdiğim 4k videoları açmıyor sorun codecle alakalı ama 4k tv de 4k video izleyememek saçma geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwolf33

    quote:

    Orijinalden alıntı: cagty

    az evvel bilgisayardan bir mp4 ü tv de oynatmak istedim ama format desteklenmiyor uyarısı verdi peşine bir mp3 ü yine pc den oynatmayı denedim ama sanırım paylaşım ile ilgii bir sıkıntım var beceremedim :)
    bilen var mıdır bu pc den herhangi bir videoyu ağdan nasıl izlicem tv de ?

    arkadaşım bende 1080p videoları sorunsuzca oynatıyor ama youtube dan 4k downloader ile indirdiğim 4k videoları açmıyor sorun codecle alakalı ama 4k tv de 4k video izleyememek saçma geldi bana

    pc yi neyle bağladınız tv ye?
  • 4k video izleyememek bence de çok garip yüksek ihtimalle format sorunu falan vardır ne bilim yanlış filmdir yanlış usb dir bana yanlış deyin yıkmayın hayalleri :D
  • darkwolf33 kullanıcısına yanıt
    pc yi direk tv ye bağlamadım ağ üzerinden görebiliyorlar mı diye merak ettim de
    normalde pc kablosuz ama tv kablolu bağlı modeme
    ayrıca sanırım sorun benim pc den kaynaklanıyor
    bi de işin ilginci pc de bir media ya sağ tıkladığımda "play to" diye bir seçenek daha çıkıyor ve benim tv görünüyor seçenek olarak
    oynat dediğimde ise tv de o anda görüntü gidiyor ve pc ekranında bağlanmaya çalıştığını görüyorum ama mp4 lerde format sıkıntısı oluyor
    mp3 te de başka bir hata veriyor sanırım eşleştirme yada başka birşey çok kurcalayamadım henüz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basket7

    4k video izleyememek bence de çok garip yüksek ihtimalle format sorunu falan vardır ne bilim yanlış filmdir yanlış usb dir bana yanlış deyin yıkmayın hayalleri :D

    lg nin demo olarak nette bulduğum 4k videoları var akşam usb den takıp denicem görüntüler nasıl diye
  • Arkadaslar yaklasik uc haftadir bu tvyi kullaniyorum. Goruntu kalitesi guzel. Ama aydinlik ortamlarda biraz parlama yapiyo sanki. Ozellikle ekrana direk pencereden isik vuruyosa. Onun disinda ozellikleri guzel. Bbc hd nin bir goruntusu var muazzam. Dual play var oyun konsolu olanlar icin. Bana gore tek eksisi usb 3 desteginin olmayisi. 4k bir tv de usb 3 olmasi lazim bana gore.
    Son bir sey daha bnm gibi guncelleme manyaklari icin bir ufak not: lg nin resmi italya sitesinde 03.02.26 surumu son surum olarak gorunuyor. Bn aldigim zaman tvyi 03.02.05 ti ve guncelleme denetledigimde yeni guncelleme yok diyordu. İtalya sitesinden sirasiyla 03.02.25 ve 03.02.26 yi indirip usb ile guncelledim. Goruntude biras iyilestirme oldu sanki.

    Tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemikos -- 21 Ekim 2014; 16:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler incelemelerinizi devamını bekliyoruz.ben maalesef bakamıyorum ve bakamadıkça da deliriyorum,meraklarımda artıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanmacı

    Bu fiyata 49 inçlik bir 4K TV mümkün değil gibi geliyor insana.

    Ben de bir araştırma yapmak zorunda kaldım çünkü satıcıların hepsi ağız birliği etmişcesine bu TV'yi satmaya çalışıyor.

    İşe yarar bir incelemeyi şu inceleme sitesinde buldum.

    Az çok ingilizce bilenlerin de anlayacağı üzere ayrıntılı incelemeler sonucunda 4K tv'ler içindeki en KÖTÜSÜNÜN bu olduğu söyleniyor. Yapılan testlerde gerçek 4K görüntüyü bırakın full HD 3D görüntü standartlarının bile altında olduğundan bahsedilmiş ve bir çok ölçüt dikkate alındığında kesinlikle önerilmemiş. Detayını siteden okuyabilirsiniz.

    Bununla birlikte, aynı site yapmış olduğu 12 Ağustos 2014 tarihli güncellemeyle TV yazılımına güncelleme yapıldığını ve pek çok sorunun giderildiğini (artık full HD görüntüyü başarılı bir şeklide verebildiğini vs.) belirterek önerilen TV'ler arasına almış.

    Önerim bu TV'yi yeni alanların sistem güncellemesini derhal yapmalarıdır.

    İyi günlerde kullanmanızı diliyor, kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum.

    Verdiğiniz link'de bahsedilen TV UB850V, bu konuda bahsi geçen 830V değil, bir üst modeli.
  • S.a. forumdaşlar!Dün bu modeli n11 den 2673tl ye ve cardfinansa 111tl indirimle 2563 tlye aldım.Fakat şu yazdıklarınızı okuyunca pişman oldum nerdeyse.Etmeyin eylemeyin,bu paraya değmezmi 49ub830v ne dersiniz.Varsa bir öneriniz iptal edip 47lb730v alayım indirimim kaçmasın.saygılarımla..
  • Kardesim o fiyata alinir. Fiyat/performans olarak da cok guzel olur. Tv nin oyle ahim sahim bi eksigi yok bence. Blueray film izledim gecen gun goruntu ses gayet hostu. Gelen misafirler de cok super tv diyolar:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.n.g

    S.a. forumdaşlar!Dün bu modeli n11 den 2673tl ye ve cardfinansa 111tl indirimle 2563 tlye aldım.Fakat şu yazdıklarınızı okuyunca pişman oldum nerdeyse.Etmeyin eylemeyin,bu paraya değmezmi 49ub830v ne dersiniz.Varsa bir öneriniz iptal edip 47lb730v alayım indirimim kaçmasın.saygılarımla..

    Sayın sng, kimse tutarlı bilgi vermiyor, siz kapsamlı bir analiz yapıp, televizyonun artılarını eksilerini yazabilirmisiniz?

    Mesela;

    1. İnternet sitelerinden tam ekran film izleyebiliyor mu? Örneğinwww.fullhdfilmizle.org dan.
    2. İnternetten film izlerken "yetersiz bellek" uyarısı ile karşılıyor mu?
    3. Uydu kanal geçişleri SD ve HD kanallar için hızlı mı?
    4. Uydu kanal düzenleme seçenekleri kolay mı?
    5. 3D film performansı nasıl?
    6. Menü kullanımı nasıl? TV seçeneklere hızlı tepki veriyor mu?


    Bu tip soruların cevabını bulamadığım için ben de bekliyorum, uygun bir TV ise Samsung 48H6500 alacağıma bu 4K televizyonu alacağım. Büyük teknoloji marketlerde 2899 TL bu cihaz.

    Sorulara cevap verebilirseniz bu konuda olmayan ama merak edilen bilgileri sağlamış olursunuz. Bir de bunları denediğiniz süreci bir video çekip Youtube'dan paylaşabilirseniz harika olur.
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı netten aldım fakat kargodan elime geçmedi,bugün görüştüm,ptesi diyorlar.zaten herşey malı satana kadar,halbuki aynı gün kargo yazıyor. şimdilik sorulara cevap veremiyorum fakat ben bunu canlı teknosada görmüştüm gayet net vede 3d si gerçekçi geldi bana,belkide demo görüntüydü,hala iptal etme şansım var fakat etmeyeceğim .ben ki 55lb870v yi 2800 lerde 55h7000 i 2900 lerde görmüşüm artık uğraşamam. saygılar.. bekle bekle nereye kadar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.n.g

    Hocam cihazı netten aldım fakat kargodan elime geçmedi,bugün görüştüm,ptesi diyorlar.zaten herşey malı satana kadar,halbuki aynı gün kargo yazıyor. şimdilik sorulara cevap veremiyorum fakat ben bunu canlı teknosada görmüştüm gayet net vede 3d si gerçekçi geldi bana,belkide demo görüntüydü,hala iptal etme şansım var fakat etmeyeceğim .ben ki 55lb870v yi 2800 lerde 55h7000 i 2900 lerde görmüşüm artık uğraşamam. saygılar.. bekle bekle nereye kadar...

    Sayın sng, siz yinede, TV geldiğinde, video'lu bir inceleme yapabilirseniz cok makbule gecer. 3000 TL'ye yakın para vereceğiz, kimsede bütüncül bilgiler yok, inceleme videosu yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 24 Ekim 2014; 20:56:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.n.g S kullanıcısına yanıt
    Kardeş o fiyata n11de nerden buldun tvyi kapandı mı acaba ben bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.