Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr_enver

quote:

Orijinalden alıntı: tedorintu

Merhaba

49ub850 için TRT4k ile ilgili 2 sorum var:

1. TRT4k yı izlerken görüntüde çok kısa süreli (saniyenin 3'te biri kadar gibi) anlık takılmalar/atlamalar oluyor mu?
    (Özellikle Arjantin-Almanya maçında daha bariz farkedilmekte)

2. TRT4k da iken info ya bakıldığında codec olarak AAC yazıyor mu?

Teşekkürler.

04.55.40 yazılımını kullanıyorum herhangi bir takılma yok. Codec olarak aac ile birlikte hevc 265 de yazıyor

Yukarıdaki alıntıdan da görüldüğü üzere UB850 için takılma söz konusu değil deniyor. Yanlız AAC olayı orada da var.

Asıl soru şu UB830 ile UB850 donanım olarak (USB 3.0 hariç, görüntü ve işlemci birimleri açısından) aynı mı? Eğer aynı konfigürasyon ise yazılımdan kaynaklı takılmalar olabilir ama farklı donanımsa görüntü işlemede yetersiz kaldığından takılmalar oluyor olabilir.

sakdas'ın bahsettiği ASTRA uydusunda 4K yayın yapan kanal acaba 30p yayın mı yapıyor yoksa 60p mi? Ayrıca Truemotion pürüzsüz-temizle vs de çok bişey değiştirmiyor, TRT4K'da takılma var.

UB820 ve UB830 için çok sayıda "4K kandırmacası yapıldı, TV 4K açmıyor" şeklinde şikayet ve hakem heyeti başvurusu var. LG bunun için iadelerin önüne geçmek maksadıyla tam anlamıyla çalışmayan bir 4K güncellemesi yayınlayarak olayı kapatmaya çalışıyor da olabilir. Şuan itibariyle UB820-UB830 4K gösteriyor mu evet gösteriyor ama takılıyormuş takılmıyormuş işin teferruatı deyip LG kaçabilecek bi nokta yakalayabilir.

Yakında anlarız bir strateji olup olmadığını.

• TRT 4K patladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen patladı. geçersiz format diyor.
  • bendede patladı geçersiz format diyor

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

1. TRT4k yı izlerken görüntüde çok kısa süreli (saniyenin 3'te biri kadar gibi) anlık takılmalar/atlamalar oluyor mu?

Teşekkürler.

04.55.40 yazılımını kullanıyorum herhangi bir takılma yok. Codec olarak aac ile birlikte hevc 265 de yazıyor

Yukarıdaki alıntıdan da görüldüğü üzere UB850 için takılma söz konusu değil deniyor. Yanlız AAC olayı orada da var.

Asıl soru şu UB830 ile UB850 donanım olarak (USB 3.0 hariç, görüntü ve işlemci birimleri açısından) aynı mı? Eğer aynı konfigürasyon ise yazılımdan kaynaklı takılmalar olabilir ama farklı donanımsa görüntü işlemede yetersiz kaldığından takılmalar oluyor olabilir.

sakdas'ın bahsettiği ASTRA uydusunda 4K yayın yapan kanal acaba 30p yayın mı yapıyor yoksa 60p mi? Ayrıca Truemotion pürüzsüz-temizle vs de çok bişey değiştirmiyor, TRT4K'da takılma var.

UB820 ve UB830 için çok sayıda "4K kandırmacası yapıldı, TV 4K açmıyor" şeklinde şikayet ve hakem heyeti başvurusu var. LG bunun için iadelerin önüne geçmek maksadıyla tam anlamıyla çalışmayan bir 4K güncellemesi yayınlayarak olayı kapatmaya çalışıyor da olabilir. Şuan itibariyle UB820-UB830 4K gösteriyor mu evet gösteriyor ama takılıyormuş takılmıyormuş işin teferruatı deyip LG kaçabilecek bi nokta yakalayabilir.

İşlemci olarak ikiside çift çekirdek ama saat frekansları farklı ub850 önde ve en büyük artısı 2gb rame sahip olmasıdır; ub830 ise 1gb ram kullanmaktadır. Söylediklerinize katılıyorum yayının neyle gönderilip cihazın nasıl aldığını anlamak biraz zor;LG nin şikayetler üzerine böyle bir güncellemeyle cihazı şişirdiğini düşünüyorum 4gb flash room olan bir cihazı nereye kadar güncelleyebilirsinki ? Cihazın Sıkıntılı olduğu bariz belli son güncellemeden sonra zaten smart geçişlerinde takılmalar olmaya başlamıştı; Şu an TRT4k kanalda Geçersiz Format diyor ne ses var ne görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinpvp -- 13 Temmuz 2015; 17:39:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinpvp

quote:

quote:

quote:

Merhaba

Teşekkürler.

İşlemci olarak ikiside çift çekirdek ama saat frekansları farklı ub850 önde ve en büyük artısı 2gb rame sahip olmasıdır; ub830 ise 1gb ram kullanmaktadır. Söylediklerinize katılıyorum yayının neyle gönderilip cihazın nasıl aldığını anlamak biraz zor;LG nin şikayetler üzerine böyle bir güncellemeyle cihazı şişirdiğini düşünüyorum 4gb flash room olan bir cihazı nereye kadar güncelleyebilirsinki ? Cihazın Sıkıntılı olduğu bariz belli son güncellemeden sonra zaten smart geçişlerinde takılmalar olmaya başlamıştı; Şu an TRT4k kanalda Geçersiz Format diyor ne ses var ne görüntü.

Merak ettiğim başka bir husus HDMI girişi ile ilgili (ki bence dahili uydu alıcı konusundan çok çok daha önemli)

TV'nin dahili uydu alıcısı ve medya oynatıcısını kullanmak yerine ilerleyen dönemlerde piyasaya çıkacak 4K medya oynatıcı ya da 4K uydu alıcı ile HDMI 2.0 üzerinden görüntü aktarımı yaptığımda karşılabileceğim sorunlar neler olabilir.

Örneğin TV'deki mevcut HDMI 2.0 için 4:2:0 formatında olduğu bilgisi yabancı forumlarda yer alıyor, ancak bu ne kadar doğru? Doğruysa PC veya 4K medya oynatıcılardan 4K@60p görüntü aktarımı yapabilir miyim? Eğer 4:2:0 formatı doğruysa görüntü aktarımındaki kısıtım ne olacak?

UB830 açısından bu tip detaylara ulaşabileceğimiz bir kaynak ya da sizin bilginiz var mıdır acaba?

Ayrıca özetle; dahili donanımlar (uydu alıcı/medya oynatıcı) bir süre sonra ister istemez demode olacak ancak panelin kendisinin görüntü aktarımı açısından yeniliklere engel teşkil etmemesi önemli. Esasında dahilisinde smart vs herhangi bir özellik olayan net panel bulmak gerek ancak her marka panelin üstüne 5 para etmez niteliklerde smart saçmalığı ile fiyat şişirmesi yapmakta ve artık böyle bir panel bulmak hayal.

• 4k nın bir geleceği olduğuna inanmıyorum arkadaşlar. trt 4 k dan biraz kaliteli görüntü gördük diye yalancı bir sevinç yaşadık hepsi bu. trt 4k yı açtığımda tv ye iyice yaklaştığımda evet full hd den daha kaliteli olduğu aşikar ama tv yi 30 cm mesafeden izlemiyoruz ki hiç birimiz. 2-3 metre uzaklaşınca da full hd ile 4k arasında hiç kalite farkı kalmıyor. hele ki 49 inç tv de. 60 inç ve üzerinde yine biraz fark edilebilir ama bu boyutta gerçekten fark edilmiyor. trt 4k yı açınca eşime durumu ancak anlatarak biraz fark etmesini sağlıyorum. tv yi 3 metreden izlediğmiz için doğal olarak fark görülmüyor.

ayrıca 4k formatı çok yüksek boyutlarda olduğu için çıkmasının üzeriden yıl geçmesine rağmen daha 1 tane film bile çıkmadı. youtub'dan 5 dk lık 4k video indiriyorum, boyutu 2-3 gb. hem de gerçek 4k olmamasına rağmen. günümüzde 3gb boyutunda 3 saatlik filmler 1080p kalitesidne convert ediliyor be.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahinpvp

quote:

quote:

quote:

Merhaba

Teşekkürler.

Merak ettiğim başka bir husus HDMI girişi ile ilgili (ki bence dahili uydu alıcı konusundan çok çok daha önemli)

TV'nin dahili uydu alıcısı ve medya oynatıcısını kullanmak yerine ilerleyen dönemlerde piyasaya çıkacak 4K medya oynatıcı ya da 4K uydu alıcı ile HDMI 2.0 üzerinden görüntü aktarımı yaptığımda karşılabileceğim sorunlar neler olabilir.

Örneğin TV'deki mevcut HDMI 2.0 için 4:2:0 formatında olduğu bilgisi yabancı forumlarda yer alıyor, ancak bu ne kadar doğru? Doğruysa PC veya 4K medya oynatıcılardan 4K@60p görüntü aktarımı yapabilir miyim? Eğer 4:2:0 formatı doğruysa görüntü aktarımındaki kısıtım ne olacak?

UB830 açısından bu tip detaylara ulaşabileceğimiz bir kaynak ya da sizin bilginiz var mıdır acaba?

Ayrıca özetle; dahili donanımlar (uydu alıcı/medya oynatıcı) bir süre sonra ister istemez demode olacak ancak panelin kendisinin görüntü aktarımı açısından yeniliklere engel teşkil etmemesi önemli. Esasında dahilisinde smart vs herhangi bir özellik olayan net panel bulmak gerek ancak her marka panelin üstüne 5 para etmez niteliklerde smart saçmalığı ile fiyat şişirmesi yapmakta ve artık böyle bir panel bulmak hayal.

Şöyle söyliyim ben kendim bizzat Samsung Evo Kit 2500 ile deneme imkanına eriştim düşündüğün gibi sorunlarla karşılaşmadım çünkü harici bir cihazın işlemci ve chipsetin'den görüntü aktarılıyor televizyona pek fazla bir iş düşmüyor sadece tarayıp boyutlandırıyor ve panele yansıtıyor; Ayrıca şimdilik HDMI 2.0 oldukça ideal bir çözüm bant genişliği 18Gbps 50/60Hz'de 4K Ultra HD görüntüyü 10 - 12-bit renk çözünürlük derinliği sunarak izletebiliyor ses olarak ise 32 ses kanalını destekliyor; o yönden kafana bir şey takılmasın televizyona düşen sadece boyutlandırmak oluyor. ("HDMI 2.0 Arabirimini kullanan bütün cihazlar dahil PC,Blu ray,Setup box vs vs...")

Bilgisayar ile 4k görüntü aktarman mümkün fakat bilgisayarın sadece ekran kartına 2000-3000 TL değerinde büyçe ayırmak zorundasını zira 60p görüntüyü 4k'da takılmadan yakalaman mümkün olmaz; İnput Lag olayını soruyorsan onun testi için pahalı cihazlara ihtiyaç var her televizyonda ufak telefek input lag yaşanıyor buda monitör "ms" yenileme tepki süresini kullandığı için televizyonlarda bu olay çok farklıdır.

Şu an piyasada bir kaç model external harici uydu alıcısı mevcut örneğin samsung evo kit 2500 -3000 modeli , dish 4k joey modeli, Panasonic bu sene piyasaya sürücek 2015 ces fuarda tanıtımını yaptı yakın zamanda piyasada yerini alacağına inanıyorum; Teoirde çok güzel ama samsung evo kit 2500 "2014 " ürünü olmasına rağmen halen 399.99$ 'a satılıyor. Kısacası harici çözümlerin çıkmasını bekleme sana nacizane tavsiyem Tüketici hakem heyetine başvur elinde kanıtlarınla dosya hazırla dosya numaranı al sıranı bekle eminimki olumlu yanıt alıcaksın. Zira bu model çok başımızı ağrıtıcak gibi gözüküyor.

Bir kaç link verim onlara göz at istersen.

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1401-1528/lg-49ub830v_lg-49ub850v/
    http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-49ub830v-p23809/test.html
    http://hardforum.com/showthread.php?t=1837209
    http://3d-coat.com/forum/index.php?showtopic=17277
    https://www.youtube.com/watch?v=AWuRmhFkSW4 ("LG nin ub830 ve alt modellerinde kullandığı chipseti test ediyorlar")
    http://www.anandtech.com/show/6644/imagination-demonstrates-powervr-series-6-rogue-on-lgs-h13-soc

Ayrıca buda Samsung Evo kit 2500'ün resmi belki donanımını incelemek istersin. (Prototip)

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ

Buda Lg UB830 ve alt modellerin kullandığı donanım. (Prototip)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinpvp -- 14 Temmuz 2015; 7:08:28 >

• 4k yi izleyebilen var mı ?
  • Klizzart kullanıcısına yanıt
    Yok izlenmiyor geçersiz format diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahinpvp hocam cevap için teşekkürler.

Mac mini/rMBP alacağımdan 4K hdmi 2.0 faydalanabileceğim bir özellik, tabi performans (özellikle 4:2:0 için küçük boyutta font gösterimi) ne olacak göreceğiz. Bahsettiğiniz üzere Samsung SEK2500U güzel fakat şuan için almak ya da bu fiyatlardan almak benim açımdan da uygun değil (kaldı ki Türkiye'de şuan için tek kanal 4k yayın yapıyor).

Netleştirmek açısından şunu sormakta fayda görüyorum:
    UB830v genel olarak UB850v versiyonundan bazı donanım/yazılım özellikleri (örneğin kasa tipi/usb 3.0/"4K UYDU ALICISI"/webos) hariç görüntü işleme açısından aynı performansta TV'ler diyebilir miyiz?
    Bu kapsamda UB830v sahiplerini tüketici hakem heyetine başvurmaya zorlayan esas neden; "Türkiye'de 4K TV" (TV ifadesi nedeniyle hdmi ile pc görüntü aktarımı ile 4K çözünürlük bu kapsamdan ayrılıyor) olarak satılmasına rağmen "Türkiye'de dahili uydu alıcısının 4K kanal izlemek için kullanılamaması" ve bunun satış sırasında belirtilmemesi gerçeği midir?

Bu tespitten hareketle hakem heyetine başvuru yapmak için LG Türkiye'den bir yazı almak gerekir mi (zaten istesek de vermiyorlar ama yine de talepte bulunmalı mıyız) veya hangi belgeler gereklidir? Başvuru dilekçemin yanında şuan için Mart ayında almış olduğum TV'nin faturasından başka sunabileceğim bir belge olmaması dezavantaj olur mu? İlk kez hakem heyeti sürecine gireceğim için merak etmekteyim. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

• Windows 8.1'de bilgisayarı TV'ye İntel's WiDi ile bağlayamıyorum, bağlanıyor---bağlandı diyor görüntü daha televizyona ulaşmadan bağlantı kopuyor. Var mı bir çözümü?
  • yalnız samsung seg2500 hdmi çıkışı yok sadece samsung tvlere özel bağlantısı var bilginize

• eğer bu ürünü hakem heyetine başvurarak iade etmek garanti olsa hemen başvururdum ve iade alacağım parayla 4 k olmayan ama boyutu daha büyük bir tv almak isterdim. 60 inç samsung tv'ler 2500 tl falan, direk alırım valla. bu tv de güzel ama boyutu küçük geliyor bana. 4k da zaten bir cacık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 15 Temmuz 2015; 17:31:22 >
  • son güncellemeden sonra TRT 4K 2-3 gün açıldı ama şuan geçersiz format diyor açmıyor. sizde de durum aynı mı?
  • topalsolucan01 kullanıcısına yanıt
    Trt 4k düzelir mi tekrardan 42 inç modelini almayı düşünüyorum bayramdan sonra bütçem 1800 lira

• tedorintu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden aklındaki tüm soru işaretlerini aydınlatmak için sana Mac mini ile Lg 40UB800v model 4k tv'i hdmi 2.0 arabirimi üzerinden test edikleri bir video linki verim; benim izlediğime göre görüntü baya net ve tatmin ediciydi ve videodaki kişiler "video edit" işiyle uğrasıyordu şunuda söyliyim 830 ile 800 arasında bord olarak fark yok sadece besleme kartı boyutu ve panel boyutu değişiyor. ( https://www.youtube.com/watch?v=t8LRppvLiTI ) "3840x2160 30.0 Hz"

Aynen UB850v,UB830v ikiside 50 hz panel kullanıyor; aradaki en büyük fark donanım ve yazılımdır.harici görüntü işleme açısından performans bakımından aynı televizyonlardır; Harici çözümlerde "external" donanım ve yazılıma pek fazla iş düşmüyor gerisini dışardan bağladığın cihazın donanımı belirliyor çünkü nerdeyse televizyonun bordu %80 uyku modunda gibi çalışıyor çünkü ona yapacak bir iş kalmıyor boyutlandırıp ekrana yansıtıyor.Ayriyetten besleme ünitesinin bile, bire bir aynı olduğunu düşünüyorum. Kendi üzerlerindeki donanımdan faydalanmaya kalksan kıyaslamada her zaman ub850 bir tık daha önde olucaktır.

Ortada büyük bir bilgisizlik var ne ürünü getiren mağaza nede satış ile sorumlu olan personel hevc265 codec bilgisine sahip nede koskoca LG firması bu televizyonu üretirken yayının 60p ile gönderileceğinden haberdar; kısacası ortada büyük bir bilgi kirliliği var; Müdürlerin verdikleri Flash belleklerdeki h264 30p 4k demoları televizyona takıp gelen müşteriye yeni teknoloji artık Full hd dönemi kapandı bu televizyonu alırsan bu kadar net şu kadar güzel ilerde tüm kanallar 4 K olacak hepsini izletir gibi söylemlerde bulunup reonlarda cihazın sağına soluna dev gibi logolar ile 4K 4K yazarak millete bu televizyonları satmalarıdır en büyük ayıp.

Gelelim Tüketici hakem heyetine adındanda anlaşıldığı gibi tüketici dostu ve şimdiye kadar olan davalar sonucunda %95 tüketici lehine kararlar vermişlerdir; Zaten bu verdiğimiz para Türkiyede kalmıyor 2800 tl'nin 2000 TL'si Avrupaya ithalatcı firmanın cebine giriyor; Bu yüzden çoğunlukla en azından benim okuduğum ve araştırdığım kadarıyla halkın ve mağdurun yanında olmaya çalışıyorlar.

Burda insanlar kandırılmış ve mağdur durumdadırlar; 4k Televizyon 4k yayın göstermiyor bundan daha büyük çelişkimi olur o zaman satmıycaksın.Tüketici hakem heyetinde kaydımı yaptırdığım personel %99 haklısın demesiyle içim rahatlamıştı ama halen lg savunmasını yapmamıs onu beklemekteyiz herneyse cihaz benim ve cevremdeki kişilerin görüşlerine göre ayıplı maldır savunmadan sonra bilirkişide onayladığında paramı almaya gideceğim.

Ben kendim önce cihazı aldığım mağaza ile bire bir yüz yüze görüştüm görüsmem olumlu geçti onlarda yeni öğrenmişti bu sorunu ve ertesi gün gittiğimde bütün lg televizyonları geri iade etmişlerdi bir tane bile lg televizyon yoktu herneyse tekrar görüştüm bana lg kaydını almış artk değişim yapamayız bir haftalık on günlük olsa değiştirriz ama aradan üç ay geçmiş dediler ; Bende yayın olmadığı için nasıl test edebilirimki kendim uzaya uydu fırlatma imkanımın olmadığını söyledim ve biraz sesimi yükseltmemle ordan bana bir mail adresi verdiler buraya mail at olumlu cevap gelirse hemen değişimini yapalım dedi;Güzelce olayı tatlı dille anlatım yarım sayfa yazı yazdım teknik bilgi verdim firmayı ve mağzayı mağur etmek istemediğimi üstüne para verip 850v modeli ile değişim istediğimi açıkladım. Bir Hafta beklememe rağmen ne olumlu ne olumsuz cevap gelmedi yollamış olduğum mailin çıktısını aldım ve televizyonda 4k kanalı açıp sinyal yok resmini çektim kanalın ismi felan yazıyordu 2 3 resim çektim yazıcıdan çıkardım ve lg nin web sayfasından herkese standart attığı gibi banada attığı cevabıda çıktıdan aldım ve dosyama ekledim faturamın fotokopisini çektim sıra numaramı aldım resimleri yükleyim sende kullanabilirsin.Eğer ben paramı alırsam sizde alabilirsiniz çünkü dava emsal teşkil eder ve sonucun örneğini size burdan yüklerim.

Rica Ederim.

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinpvp -- 16 Temmuz 2015; 8:25:32 >

• sahinpvp S kullanıcısına yanıt
    hocam hakem heyetine nasıl başvuruluyor acaba. başlvururken çok uğraştırıyorlar mı, çok sıra bekletiyorlar mı?

bu tv ye verdiğim parayı geri alıp 60 inç 4k olmayan bir tv almak istiyorum :S

para iadesi alırsanız hemen yazın lütfen konuya. sizin eklediğiniz fotoların çıktısını alıp koşa koşa başvurucam.

edit: e-devler üzerinden az önce başvurdum ama 2.449 tl ye aldığım ürünü form doldururken 2.49 tl olarak girdim yanlışlıkla. bir sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 16 Temmuz 2015; 14:24:57 >
  • Şu an trt 4k çalışıyor mu yoksa patladı mı

• Hevc265 yeni nesil 3480x2160p çöz:destekleyen bir codeğin 4k ile satış politikası yapan firmaların 4K ürün adı gammında ürünleri satmaları tüketiciyi hiçe saymaktan başka birşey değil + her zaman söylüyorum önemli olan 4K değil panelin verdiği istekler ne yazıkki LED'tv lerin en iyi marka modelin panelide olsa kronik sorunları bariz buluntlanma ms gecikme süreleri bulutlatma ve fps eksikliği hızlı sahnelerde balon yazılımlar vs vs gündüz izleyiciyi tatmin etmekle beraber, herhangi üst segment hıgh -end seri led'tv ler bile gece karanlık ortamda 2008 yılındaki lcd'tv lere dönüyor ,geriye kalan abartılı contrast ve parlaklık o yüzden seçimler OLED'den yana olmalı bu saat'ten sonra keza şöyle bir durum var 1080p ile 4K yı yanyana getirince vay be diyemiyorsun ,resim çözünürlükten çok bitratesi önemli resim kalitesi yani,beklentileri insanların şöyle gündüz tv'nin siyah performanslarını gece almak işte 'LED'TV lerde bu iş yok,OLED TV'ler bu yıl alt orta üst segment olarak çıakrılmaları lazımdı,seçenek çok az hay öyleki fiyatlarda ateş pahası sinema kapatıyorsun sanki o derece pahalı teknoloji yıllar öncesinden firmaların elinde ama ürün gamında bunla yok tüketici napsın,ama en iyisi ince detaya girilmeden beklentileri karışılıyacak bir tv,sonuçta 24+24 tv'ye bağımlı olmuyoruz,minimum istekler olsun yettiği kadar olsun 4K'lardada sorun çıkarmasın derseniz UB850V tam kendisi, lakin hak ediyormu o fiyatı kesinlikle hayır,ülkemizdeki fiyat stratejisinden bahsetmiyorum bile.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.