Şimdi Ara

LG 47LM660S Kanal Geçiş Hızı Problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
27.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 aydır LG'nin başlıkta belirttiğim modelini kullanıyorum. TV'yi ilk aldığımda panel üzerindeki kumanda alıcısı problemliydi, bu sebepten televizyonu yenisi ile değiştirmişlerdi.
    Değişimden önceki cihazın kanal geçişleri, şu an kullandığım cihaz kadar yavaş değildi sanki, ya da o zamanlar gözüme takılmamıştı. Kanal geçişi neredeyse 3 saniye.
    Bu Tv sahipleri kendi televizyonlarının geçiş hızını aşağıdaki videodakiyle karşılaştırarak servislik bir durum olup olmadığı hakkında yorum yapabilirlerse çok sevinirim.

• bir ara bu tv yi düşünüyordum tamam 3d hd smart tv vs bu özellikler iyide en onemlisi kanal geçiş hızı menusu vs dir fakat bu tv kaliteli diye biliyorum fakat bir anda fiyatı neden bukadar düştü o da ayrı soru bence kesinlikle daha hızlıdır veya ayarı filan yapılması gerekiyor oalbilir arastırman lazım bence ara yetkilileri sor birde garantisi ithalatcı firması mı yoksa samsung garantisi midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sndrk1

bir ara bu tv yi düşünüyordum tamam 3d hd smart tv vs bu özellikler iyide en onemlisi kanal geçiş hızı menusu vs dir fakat bu tv kaliteli diye biliyorum fakat bir anda fiyatı neden bukadar düştü o da ayrı soru bence kesinlikle daha hızlıdır veya ayarı filan yapılması gerekiyor oalbilir arastırman lazım bence ara yetkilileri sor birde garantisi ithalatcı firması mı yoksa samsung garantisi midir ?

Teknosa'dan almıştım; Samsung garantili.
    Bunun haricinde web browserı oldukça seri olmasına karşın youtube uygulaması ve LG Smart World içerisindeki trailerlar vs oldukça ağır.
    Yarın ya da öbür gün onun da videosunu koyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

bir ara bu tv yi düşünüyordum tamam 3d hd smart tv vs bu özellikler iyide en onemlisi kanal geçiş hızı menusu vs dir fakat bu tv kaliteli diye biliyorum fakat bir anda fiyatı neden bukadar düştü o da ayrı soru bence kesinlikle daha hızlıdır veya ayarı filan yapılması gerekiyor oalbilir arastırman lazım bence ara yetkilileri sor birde garantisi ithalatcı firması mı yoksa samsung garantisi midir ?

Bunun haricinde web browserı oldukça seri olmasına karşın youtube uygulaması ve LG Smart World içerisindeki trailerlar vs oldukça ağır.

bence servisine bildirin en akılcı yolu size onlar sunacaklardır diğer sorunu bazı kişilerden de duymuştum fakat bu kanal geçişini genelde philipste bir sorun vardı lg de ilk defa duydum güncellemesi filan yapılırsa giderilir mi acaba tabiki siz yinede servise danışın.

• Televizyonu son güncellemesini bu videoyu çekmeden hemen önce yapmıştım. Mevcut yazılım sürümü yanlış anımsamıyorsam 4.1.63
    Bu televizyonu kullanan birkaç kişiden yorum alıp ona göre servise başvurmayı düşünüyorum. Aksi halde servis, hiçbir problem yok, bu cihazın kanal geçiş hızı zaten budur türevi ifadelerde bulunduğu taktirde söyleyecek sözüm olmaz.
    En kötü ihtimalle teknoloji marketlerin birine uğrayıp teşhirdeki ürünler üzerinden denerim.
  • quote:

quote:

Teknosadan lg televizyon alınca nasıl samsung garantisi oluyor anlayamadım kardeş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

quote:

quote:

Teknosadan lg televizyon alınca nasıl samsung garantisi oluyor anlayamadım kardeş ?

Samsung değil, LG Türkiye.
    Arkadaş Samsung diye sorunca benim de dikkatsizliğime geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

quote:

quote:

Samsung değil, LG Türkiye.
    Arkadaş Samsung diye sorunca benim de dikkatsizliğime geldi.

Öyle diyince kafam karıştı benimde :)

• bende de 42lm660s var bende aynı sorunu yaıyorum sizinki ile aynı nerdeyse ama bu çok vasat bi durum bence daha hızlı olmalıydı.
    birşey bulursanız bilgilendirirmisiniz?
  • Neden bu uyduları bu kadar yavaş yapıyorlar ki? LG gibi bir firma hızlı kanal değiştiren bir uydu alıcısı yapamıyor mu?
  • ben de 660s almak üzereyim ama... şimdi bu kanal geçiş hızı 'öeeehh ...' dedirtecek cinsten... herkeste mi böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Neden bu uyduları bu kadar yavaş yapıyorlar ki? LG gibi bir firma hızlı kanal değiştiren bir uydu alıcısı yapamıyor mu?

Bende de aynı cihaz var ama sanki bendeki bu kadar yavas değil. Ama evet eski tv ye göre yavaş.
  • Selam. 47lm660s aldım Aralık ayında. Kanal geçişi yavaş diye fabrika ayarlarına döndürdüm. LG nin başka bir modelini kullanan bir arkadaşım işe yaradığını söylemişti. Neyse, kanal taraması yaptım. Kanalları buldu. Fakat kanal düzenlemesi yapamıyorum şu anda. Kumandadaki sarı ve yeşil tuşlar işe yaramıyor. Servisi aradım dönecekler, bekliyorum. Bu arada kanal geçişleri farkedilir şekilde hızlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckb -- 18 Şubat 2013; 22:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckb

Selam. 47lm660s aldım Aralık ayında. Kanal geçişi yavaş diye fabrika ayarlarına döndürdüm. LG nin başka bir modelini kullanan bir arkadaşım işe yaradığını söylemişti. Neyse, kanal taraması yaptım. Kanalları buldu. Fakat kanal düzenlemesi yapamıyorum şu anda. Kumandadaki sarı ve yeşil tuşlar işe yaramıyor. Servisi aradım dönecekler, bekliyorum. Bu arada kanal geçişleri farkedilir şekilde hızlandı.

Ayni sorun benimde basima gelmisti iki veya uc defa fabrika ayarlarina gectim duzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: has_başkan

quote:

Orijinalden alıntı: ckb

Selam. 47lm660s aldım Aralık ayında. Kanal geçişi yavaş diye fabrika ayarlarına döndürdüm. LG nin başka bir modelini kullanan bir arkadaşım işe yaradığını söylemişti. Neyse, kanal taraması yaptım. Kanalları buldu. Fakat kanal düzenlemesi yapamıyorum şu anda. Kumandadaki sarı ve yeşil tuşlar işe yaramıyor. Servisi aradım dönecekler, bekliyorum. Bu arada kanal geçişleri farkedilir şekilde hızlandı.

Ayni sorun benimde basima gelmisti iki veya uc defa fabrika ayarlarina gectim duzeldi

Servis aradı. Kurulumun başlarında '1- Digitürk eutalsat 2- Digitürk türksat 3- Yok' diye üç seçenek vardı. Ben hep 2.yi seçerek kurmuştum. Meğer, 3.yü seçerek yani 'YOK' diyerek kurmak gerekiyormuş. Şimdi sorun çözüldü. Üstelik kanal değişim hızı da iyileşti.

• SMART özelliği kullanmıyorsanız!

2015 mart ayında LG 32 ekran tv aldım. aynı sorun benim tvde de vardı. ÇÖZDÜM.

Fabrika ayarlarına dön.
    İnternet bağlantı ayarlarını devre dışı bırak (kurulumda bu ayarlar yapılsın mı diye sorar, HAYIR de)
    kurulumu bitir.

%50 hızlanacaktır.
  • Cok guzel hortlatirim 😊yaw arkadaslar bu tv ye ram felan takamaz miyiz yani ngaranti bitti zaten arkasinda ram soketi felan yok mudur acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.