Şimdi Ara

LG 47LB730V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece itibari ile bu televizyonu sipariş vermiş bulunmaktayım.
    Şaşırtıcı birşekilde piyasa değeri 2999larda gezwn televizyonu 2399 liraya gördüm + 50 tl word puan hediye
    yani toplam maliyet 2350 lira.

bugün müşteri hizmetlerini aradım teşhir sergi açık kutu kesinlikle kabul etmem dedim. bütün ürünlerimiz kapalı kutudur lg türkiye garantilidir dedi

BU FİYATA BU ÜRÜN NASIL
    EKSİLERİ ARTOILARI NELER
    47La740 mı 47LB730 mu sizce iyidir
     LG 47LB730V

• hangi site link varmı
  • hepsi burada.comda almıştım ama fşyat güncellenmiş
  • slm, ben de bugün teknosada baktım, almayı düşünüyorum, memnun musunuz? bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

slm, ben de bugün teknosada baktım, almayı düşünüyorum, memnun musunuz? bilgi verirseniz sevinirim

http://www.hizlial.com/lg-47lb730v-47-inc-120cm-800hz-uydu-alicili-3d-fhd-webos-smart-led-tv/10370387

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle tv yi yeni kurma forsatım oldu.çeyizlik olduğu için ancak açabildim. cihazın eksik yanlarını söylemek bence artısını saymaktan daha önemli.
    ilk gözüme çarpan dezavantajı köşelerdeki hafif kararma ekran homujan olarak tam parlak değil sol üst ve sağ altta hafif parlaklık azalması beliriyor ama problem sayılmaz.
    diğer eksik yanı gözlük sayısı sadece 2 adet 3d gözlük çıkıyor. dual play gözlükte yok
    akıllı kumanda çok hoş olmuş en beğendiğim yönü o oldu. lazer ışıklar gibi televizyona doğrultup istediğin yeri tıklıyorsun tounch pad gibi değil...
    webos başka bir hava katmış
    şimdilik bu kadar
  • tercihimi geçen hafta samsung'dan yana kullandım, bilgilendirme için teşekkür ederim,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA965v UHD
    11 yıl önce açıldı
    lg 55ec930v oled tv
    10 yıl önce açıldı
    LG 42LM615S İncelemem
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ric ederim. samsungu bende çok dşündüm. samsung seçmememin tek sebebi aktif yani ağır ve pilli olan 3d gözlükleriydi. birazda pahalı işin açıkçası..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.