Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TV hayırlı olsun öncelikle. HD6500'le aldığınız görüntü ile tv nin dahili alıcısıyla aldığınız görüntü arasında kalite farkı var mı acaba? Buna dikkat edebilirmisiniz? Birkaç yerde dahili uydu alıcıların resim kalitesinin daha iyi olduğu yönünde yorumlar okumuştum.
  • Bugün Digiturk'ten aradılar, ben de almak istediğim için biraz konuştum. Kadın diyor ki, sizin tv'nin içindeki uydu alıcı normal uydu yayını için. Digiturk ve D-smart için ayrıca receiver da veriyoruz. Bu doğru mu?
    Ben tek kumanda kullanmak istiyordum.
  • pharmacist16 kullanıcısına yanıt
    o biçok elektronik eşyada o şekilde :) sıkıntı yok yanında ki barkod kısmında yazar olmadı tv yi açınca bilgi kısmında yazar.Kutu üzerine takılma.

USB Flash bellek o sorunu çözer mi bilmem ama tv flash içine klasör açmaya meraklı gibi, o yüzden de usb enerji tasarrfunu eco hdd yi aktive edince tv ye attı. Ama bir haftadır eco modunu aktive etmiyorum flash bellek hep çalışır vaziyette iken hiç böyle birşey olmadı.

Kısacası 512mb da olsa bi flash bellek takın takılı dursun-ayarlardan da eco hdd yi kapatın kafanız rahat olsun.

Lg webOs tl satışları 1milyonu geçmiş hadi hayırlısı gelsin güncelleştirmeler :)

http://www.teknoblog.com/lg-webos-smart-tv-satislari-bir-milyonu-gecti-76442/

• Karadeve tskr ederim bilgilendirmen icin.
    Ben de diyom 0v si niye eksik:)

Hocam son olarak ölmüş piksel:( ve banding icin ne tur uygulamalar yapmam lazim bunu da soylerseniz cok sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık söylemek gerekirse harici uydu alıcısından, görüntü kalitesi olarak daha memnun kaldım.Görüntü kalitesi biraz daha iyi geldi bana.1-2 görüntü karesinde bulanıklık hissettim ve hemen harici uyduyu bağladım.ama bu söylediğim sd yayın için geçerli.Hd yayında sanki dahili uydu alıcı biraz daha iyi geldi bana. ama açıkçası kanal geçişi yarım saniye olan bi uydudan 2-3 saniye arası bi alıcıya dayanmak bana asıl zor gelen :)
  • Evet köşelerde hafif karartı var, ancak bu kesinlikle izleme kalitesine etki etmiyor (çok test yaptım), ancak sizin özel zevkiniz ekranı tamamen beyaz yapmak (kırmızı mavi yeşilde de fark ediliyor farklı zevkleri olanlar için belirteyim ) ve sürekli köşelere bakmak ise kesinlikle rahatsız olursunuz.

Netten film veya dizi seyrederken değil ama, film veya dizi sitelerini dolaşırken sıklıkla memory hatası alıyorum (refresh edince devam ediyorum yani tv ye dönüş yapmıyor sadece ekranda hata mesajı veriyor memory hatası diye) bu hatayı gazete vs dolaşırken hiç almadım. Ekrana disk bağlamam soruna çözüm olmadı, tekrar belirteyim film veya dizi izlerken hiç hata almıyorun.

LB670v model tv alan arkadaşlar hangi ayarlarda kullandığınızı (özellikle resim renk ayarları) paylaşırmısınız (lütfen yahu bunları paylaşmak çokmu zor)

• Seprico kullanıcısına yanıt
    o Zamanda tvnin akıllı kumandasını kullanamıyoruz. Lg su işi bi vestel kadar yapamadı gitti. pf5025 var memlekette inanın la ve lm serisi tvlerin kanal gecişlerinden yarı yarıya daha iyi.

yazılımla olacak iş degil, ama bi diji ve dsmart kullanacaklar için farkeden bir özellik degil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: askanbey

Arkadaşlar benim altığım tv 47lb670 ben duvara astırdım sonra baktımki ayaklarında 55lb670 yazıyor sizdede böyle mi yazıyor ben ayakları kullanmadığım için uyup uymadığını anlamadım

ARKADAŞLAR BİRİNİZ DE ŞU 670LB NİN AYAĞINA BAKAMIYORMUSUNUZ 47LB670 Mİ 55LB 670Mİ YAZIYOR DİYE
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim altığım tv 47lb670 ben duvara astırdım sonra baktımki ayaklarında 55lb670 yazıyor sizdede böyle mi yazıyor ben ayakları kullanmadığım için uyup uymadığını anlamadım

ARKADAŞLAR BİRİNİZ DE ŞU 670LB NİN AYAĞINA BAKAMIYORMUSUNUZ 47LB670 Mİ 55LB 670Mİ YAZIYOR DİYE

55lb67 yazıyor bendekinde de
  • gg daki 2300TL olan 47lb670 ürünü satışa kapanmış malesef tam almaya karar vermişken bu fiyata almak için geç kaldım sanırım acaba forum istanbul lg mağazasında daha uygun fiyata alabilen varmı? Telefonla arayıp fiyat aldım son 2.400TL ye bıraktılar 2.300 e düşürebilsem çok iyi olacaktı.

• merak etme 55lb67 yazıyor .tv yi kaldırmaya üşendik :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadeve36

Arkadaşlar dün farkettim startv den dizi izlerken attı
    Çözümü bir adet flash belleği takıyorsunuz usb ye ve ayarlar-genel-eco-hdd için ekoyu kapatıyorsunuz.
    Bilmiyorum ama sonrasında usb olmadanda çalıştı aslında ama :) genede 8gb usb yi takılı bıraktım eco hdd yi kapalı bıraktım dedim ön bellek olarak kullansın bari :)

Uydu listesini daha silemedim digitürk-dsmart vs doldu uydu listesi düzenleyebiliyorum ama daha silmeyi başaramadım :)

Dediğiniz gibi yaptım 10.dkda yine attı En kolay yol pcye vGet extension indirmek online izleyeceğiniz filmi direk tvye aktarıyor başka şekilde film izleyemeyiz bu lglerde

• uzman değilim ben bu şekilde kullanıyorum
    arka ışık 99
    kontrast 99
    parlak 55
    keskin 30
    renk 60
    ton 0
    renk sıck c20
    gelişmiş kontrol
    dinam kont düşük
    dimk renk düşük
    renk skl. geniş
    s çözn. düşük
    gama orta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanugih

uzman değilim ben bu şekilde kullanıyorum
    arka ışık 99
    kontrast 99
    parlak 55
    keskin 30
    renk 60
    ton 0
    renk sıck c20
    gelişmiş kontrol
    dinam kont düşük
    dimk renk düşük
    renk skl. geniş
    s çözn. düşük
    gama orta

<yanugih> Çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seprico

Bende GG den aldım ürünü ve kliksa çıktı ürünü satan firma. 2.299 TL fiyat oldukça iyi A+ enerji tüketen 47 inc bir tv için. Ayrıca 100 TL world Puan ve %5 gitti gidiyor indirimi ile Tv bana 2.084 TL ye geldiki gerçekten mükemmel bir fiyat. Ben neta hd6500 uydu alıcısı kullanıyorum. Tv nin uydu alıcısını kullanmaya başladığım anda gerçekten kanal geçişlerinin yavaş olduğunu fark ettim ancak bildiğim kadarıyla tüm dahili uydu alıcıların bu probleme sahip.harici uydu alıcısına devam anlayacağınız.geri kalan özelliklerine diyecek olumsuz pek bişey bulamıyorum açıkçası. F/P olarak bence çok iyi bir ürün.Daha iyisi yokmu elbette var.parası olan samsungun 8000-8500 serisini alsın.Gördüğün en iyi görüntü bence.
    bütçesi belli olan arkadaşlara tavsiye ederim, köşelerdeki karartı mevzusu, tüm ekran SADECE BEYAZ olunca fark ediliyor.bunun dışında köşe bölgeler tvyi izlerken(sd-hd yayınlar ile divx-mkv filmler) her açıdan inceledim ve sorunsuz pixeller.

Hocam nerden aldını linki paylaşırmısın.

• Serdarkaan66 S kullanıcısına yanıt
    2 GÜNDE BİR KOYORLAR DOATUM HİÇ ACELE ETME
  • teşekkrü ederim ben de sadece benimkinde tv 47" ayak 55" yazıyor diye düşünmeye başlamıştım.
    Bunun dışında şükürler olsun tvde sıkıntı çıkmadı gittifgidiyordan tvkoliktrn slmıştım mağazanın adı değişmiş ama gönderen kliksa gerçi herkes öğrendi artık
  • Daha önceki mesajlarda lg store un açıldığı yazılmıştı ama ben tv de lg store u açtığımda yakında diyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertter

quote:

Bende GG den aldım ürünü ve kliksa çıktı ürünü satan firma. 2.299 TL fiyat oldukça iyi A+ enerji tüketen 47 inc bir tv için. Ayrıca 100 TL world Puan ve %5 gitti gidiyor indirimi ile Tv bana 2.084 TL ye geldiki gerçekten mükemmel bir fiyat. Ben neta hd6500 uydu alıcısı kullanıyorum. Tv nin uydu alıcısını kullanmaya başladığım anda gerçekten kanal geçişlerinin yavaş olduğunu fark ettim ancak bildiğim kadarıyla tüm dahili uydu alıcıların bu probleme sahip.harici uydu alıcısına devam anlayacağınız.geri kalan özelliklerine diyecek olumsuz pek bişey bulamıyorum açıkçası. F/P olarak bence çok iyi bir ürün.Daha iyisi yokmu elbette var.parası olan samsungun 8000-8500 serisini alsın.Gördüğün en iyi görüntü bence.
    bütçesi belli olan arkadaşlara tavsiye ederim, köşelerdeki karartı mevzusu, tüm ekran SADECE BEYAZ olunca fark ediliyor.bunun dışında köşe bölgeler tvyi izlerken(sd-hd yayınlar ile divx-mkv filmler) her açıdan inceledim ve sorunsuz pixeller.

Gitti gidiyordan aldım, tvkolik satıcının adıydı.kliksa çıktı ama malesef 60 adetti ve hepsini satmışlar o yüzden verebileceğim link kalmadı.bu tip indirim durumlarını birçok arkadaş takip edip, forum üzerinden paylaşıyor.takibe devam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertter

quote:

Gitti gidiyordan aldım, tvkolik satıcının adıydı.kliksa çıktı ama malesef 60 adetti ve hepsini satmışlar o yüzden verebileceğim link kalmadı.bu tip indirim durumlarını birçok arkadaş takip edip, forum üzerinden paylaşıyor.takibe devam

Teşekkür ederim. Zaten gg nin word kampanyasıda bitmiş. Şu an LG TR garantili 2399 en iyi fiyat. Bir hafta daha bekleyip bişey yakalayamazssam bu fiyattan ( onuda bulursam) alacağım.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.