Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef dns yi değiştirdim yine olmadı. Kesinlikle yazılım ile ilgili bir sıkıntısı var. Ayarları komple sıfırlasam, fabrika ayarlarına geri dönüş yapsam kanallar silinir mi?

Cok ilginç bir durum, bende de açılmadığı zaman dnsleri serbest bırakıyordum düzeliyordu. Kanallar silinebilir dikkat etmek lazım

Hocam ben yazılımdan şüpheleniyorum, otomatik güncelleme kapalıydı, fakat baktığımda tv en son sürümde. Benim otomatik güncellemeyi kapattığım çok oluyor. Sanırım kızım kumanda ile oynarken bir şekilde yaa güncelledi, ya da güncelleme yarıda kaldı, tv yi kapattı vs... Benim şimdi sormak istediğim şu, ben lg nin sitesinden yine mevcut olan sürümü indirip usb ile tv ye kurmaya kalksam olur mu ? Tv üzerinden güncellemeleri kontrol et dediğimde başarılı olamadı diyor, işin ilginç tarafı tv ayarlarından hesaplarım bölümüne de giremiyorum. Yani kesin yazılım ile ilgili bir durum. Eger dediğim gibi usb ile yazılım güncelleme yapılıyorsa bunu bu şekilde denemek istiyorum, bir bilginiz var mı ?

Dostum mkvod kullanırken de bu sorun oluyordu, mkvod kullandin mi bilmiyorum ama tv içinden hesaplar bölümüne giriş yapıp daha sonra mkvod u çalıştirabiliyorsun. Dediğin sorunla karşılaştım, bende de YouTube a girmediği zamanlar olmuştu ama dnsleri otomatik yaptığımda çözülmüştü.. Mkvod için Google dnsleri gerekiyordu çünkü..

Ben tvnin ilk sürümlerinden beri kullanan birisiyim, teknosa cok guzel bir kampanya yapmıştı ordan denk getirmistim. Güncelleme denetlenemiyor yazısına cok denk geldim ben :)

Yazılımı indir, gerekli sarı klasörü ve adını düzenle ama surumler son sürüm ve aynı olduğu için tv yüklemeyebilir denemeden bişey diyemeyiz.. Baktın olmuyor ara servisi de ki durum böyle böyle.. Bakalım ne diyecekler.. Tv sifirlarsan kanallar siliniyordu sanırım. Dikkatli olmakta faydalı var, çünkü bu tvde kanal sıralamak işkence..

Evet hocam mkvod kullanıyorum bende çok sık olmasa da. Bendeki sorun bir garip, akşam fırsat bulursam video çekip paylaşırım, canlı canlı görmüş olursunuz. Benim de kafama takılan soru, sürüm aynı olduğundan güncelleme yaparmı acaba usb den.
    En son çare servisi aramak ama onlarda telefonda yardımcı olamaz diye tahmin ediyorum, garanti de bitti, şimdi tv yi götürmek isterler vs... bir sürü iş...

Ben video çekip yükleyeceğim, orada sorun daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum.

Zaten kanal ayarlamak ve düzenlemek o kadar gözümde büyüyor ki anlatamam, tekrar o işkenceyi yaşamak ızdırap valla... Bakalım ne yapacağım, hayır kızım izlemese umrumda olmaz da , şimdilik telefondan açıp tv ile paylaşıyorum, öyle idare ediyorum.

Mkvod u kullanıyorsunuz ya, tv kapalıyken mkvod olan usb yi çıkarın, tv yi açın, kendine gelsin tv bekleyin biraz, menüde mkvod ikonu var mı kontrol edin, daha sonra ayarlar bölümünden internet dnslerini otomatik yapın, bağlantı testi yapın, daha sonra hesaplar bölümüne giriyor mu kontrol edin, en son YouTube uygulamasını çalıştırın.. Daha da açılmazsa yuh artık

güldürdünüz akşam akşam, birde dediğiniz gibi deneyeyim bakalım sonuç ne olacak. Olmazsa komple sıfırlarım tv yi... Yardımlarınız ve sabrınız için teşekkür ederim.

Rica ederim dostum. Sorunun çözülsün de.. Gerisi önemli diil.. Lg yi arasan onlar da tv yi sifirlatacaklardir.. Eğer gerçekten çok ugrasacaksan kanal sıralamasında.. Verecekleri güncellemeyi bekleyebilirsin

Hocam kısa bir video çekmeye çalıştım, durum bu kısaca

https://www.youtube.com/watch?v=aHRh6kqXPfc

Yukarıda yazdıklarımı yaptın mı? Sonuc nedir? Bir de sende birsuru uygulama var, netflix blueray falan.. Kullanıyor musun onları? Kullanmadiklarini da sil, menüden iyice sağa kay, küçük kutulardan silinmesini istediğin kutuya gel iki kere yukarı bas, kaldır uygulamayı.. Bende sadece YouTube ve mkvod var..

Yok hocam ne yaptıysam olmadı, son çare fabrika ayarlarına geri dönüş, bakalım sonuç ne olacak. Evet neredeyse tümünü kullanıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seref37

Ayni sorun benim tvdede var bir cozum bulabildiniz 3 4 gundur youtube ve lg store giremiyorum cektiginiz videoyu izledim aynisi durum olmus

Yok hocam 1 haftadır bununla uğraşıyorum ama bir sonuç elde edemedim. Mutlaka çözeceğim ama sizi de bilgilendiririm.

• Sagolun lg sitesine mail attim servise ariza kaydi olusturun diyor garanti dolmasina 1 ay var bende acikcasi ne yapsam bilemedim

• quote:

Sagolun lg sitesine mail attim servise ariza kaydi olusturun diyor garanti dolmasina 1 ay var bende acikcasi ne yapsam bilemedim

Garantisi varsa uğraşma hiç , servis çağır, tv yi götüreceklerini sanmıyorum, yazılımsal bir hata gibi , belki evde yazılımı sıfırlarlar vs...
  • Lg servisi aradim gelin ce sizi bilgilendirrim servis teki musteri temsilcisi sorun modem den kaynakli ise ucret alinir dedi 1 ay var garanti bitmesine modemden kaynakli olsa tarayiciya da giremeyiz telefondan bigisayardan girebiliyoruz zaten tvden tarayici dan sorunsuz girep film izliyoruz sadece diger uygulamalara giremiyoruz siz bir cozum buldunuzmu

• Bende en son sürüme guncelledikten sonra uzun bir süre youtube disinda uygulamaları kullanma firsati bulamamistim. Sonrasinda netflix ve lg store' a tikladigimda buradaki sorunlarin benzerini yaşadım. Sonrasında @mikailc78 hocamin sürüm düşürme yontemi ile sürüm düşürdük fakat yine ayni sorun devam edince lg türkiye şikayet maili yazdim. Sonrasinda bana cep telefonun ağını paylaşarak baglanmami söylediler. Fakat bunu denedigimi söyleyince, fabrika ayarlarima donmemi söylediler. Bunun yeni yazilimdan mi kaynaklandığını sordum,forumlarda bu yönde bircok şikayet olduğunu belirttim kendilerine bu yonde yogun bir sorun bildirimi olmadıklarını soyledi. Fabrika ayarlarina dönünce gercekten sorun düzeldi. Fakat bu sefer de bazi kanallarda sinyal cekmeme sorunlari başladı halk tv, fb tv ,sports tv,powerturk falan çekmiyor. Buna çözüm olan var mi acaba benim tv 42 inc olandan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef dns yi değiştirdim yine olmadı. Kesinlikle yazılım ile ilgili bir sıkıntısı var. Ayarları komple sıfırlasam, fabrika ayarlarına geri dönüş yapsam kanallar silinir mi?

Cok ilginç bir durum, bende de açılmadığı zaman dnsleri serbest bırakıyordum düzeliyordu. Kanallar silinebilir dikkat etmek lazım

Hocam ben yazılımdan şüpheleniyorum, otomatik güncelleme kapalıydı, fakat baktığımda tv en son sürümde. Benim otomatik güncellemeyi kapattığım çok oluyor. Sanırım kızım kumanda ile oynarken bir şekilde yaa güncelledi, ya da güncelleme yarıda kaldı, tv yi kapattı vs... Benim şimdi sormak istediğim şu, ben lg nin sitesinden yine mevcut olan sürümü indirip usb ile tv ye kurmaya kalksam olur mu ? Tv üzerinden güncellemeleri kontrol et dediğimde başarılı olamadı diyor, işin ilginç tarafı tv ayarlarından hesaplarım bölümüne de giremiyorum. Yani kesin yazılım ile ilgili bir durum. Eger dediğim gibi usb ile yazılım güncelleme yapılıyorsa bunu bu şekilde denemek istiyorum, bir bilginiz var mı ?

Dostum mkvod kullanırken de bu sorun oluyordu, mkvod kullandin mi bilmiyorum ama tv içinden hesaplar bölümüne giriş yapıp daha sonra mkvod u çalıştirabiliyorsun. Dediğin sorunla karşılaştım, bende de YouTube a girmediği zamanlar olmuştu ama dnsleri otomatik yaptığımda çözülmüştü.. Mkvod için Google dnsleri gerekiyordu çünkü..

Ben tvnin ilk sürümlerinden beri kullanan birisiyim, teknosa cok guzel bir kampanya yapmıştı ordan denk getirmistim. Güncelleme denetlenemiyor yazısına cok denk geldim ben :)

Yazılımı indir, gerekli sarı klasörü ve adını düzenle ama surumler son sürüm ve aynı olduğu için tv yüklemeyebilir denemeden bişey diyemeyiz.. Baktın olmuyor ara servisi de ki durum böyle böyle.. Bakalım ne diyecekler.. Tv sifirlarsan kanallar siliniyordu sanırım. Dikkatli olmakta faydalı var, çünkü bu tvde kanal sıralamak işkence..

Evet hocam mkvod kullanıyorum bende çok sık olmasa da. Bendeki sorun bir garip, akşam fırsat bulursam video çekip paylaşırım, canlı canlı görmüş olursunuz. Benim de kafama takılan soru, sürüm aynı olduğundan güncelleme yaparmı acaba usb den.
    En son çare servisi aramak ama onlarda telefonda yardımcı olamaz diye tahmin ediyorum, garanti de bitti, şimdi tv yi götürmek isterler vs... bir sürü iş...

Zaten kanal ayarlamak ve düzenlemek o kadar gözümde büyüyor ki anlatamam, tekrar o işkenceyi yaşamak ızdırap valla... Bakalım ne yapacağım, hayır kızım izlemese umrumda olmaz da , şimdilik telefondan açıp tv ile paylaşıyorum, öyle idare ediyorum.

Mkvod u kullanıyorsunuz ya, tv kapalıyken mkvod olan usb yi çıkarın, tv yi açın, kendine gelsin tv bekleyin biraz, menüde mkvod ikonu var mı kontrol edin, daha sonra ayarlar bölümünden internet dnslerini otomatik yapın, bağlantı testi yapın, daha sonra hesaplar bölümüne giriyor mu kontrol edin, en son YouTube uygulamasını çalıştırın.. Daha da açılmazsa yuh artık

güldürdünüz akşam akşam, birde dediğiniz gibi deneyeyim bakalım sonuç ne olacak. Olmazsa komple sıfırlarım tv yi... Yardımlarınız ve sabrınız için teşekkür ederim.

Rica ederim dostum. Sorunun çözülsün de.. Gerisi önemli diil.. Lg yi arasan onlar da tv yi sifirlatacaklardir.. Eğer gerçekten çok ugrasacaksan kanal sıralamasında.. Verecekleri güncellemeyi bekleyebilirsin

Yukarıda yazdıklarımı yaptın mı? Sonuc nedir? Bir de sende birsuru uygulama var, netflix blueray falan.. Kullanıyor musun onları? Kullanmadiklarini da sil, menüden iyice sağa kay, küçük kutulardan silinmesini istediğin kutuya gel iki kere yukarı bas, kaldır uygulamayı.. Bende sadece YouTube ve mkvod var..

Yok hocam ne yaptıysam olmadı, son çare fabrika ayarlarına geri dönüş, bakalım sonuç ne olacak. Evet neredeyse tümünü kullanıyorum...

Saat ayarları doğru mu? Onun yüzünden girmedi mesela markete.. Elle düzelttim girdim.. Otomatik işaretle dene birde..

• quote:

Orijinalden alıntı: omarquez

Bende en son sürüme guncelledikten sonra uzun bir süre youtube disinda uygulamaları kullanma firsati bulamamistim. Sonrasinda netflix ve lg store' a tikladigimda buradaki sorunlarin benzerini yaşadım. Sonrasında @mikailc78 hocamin sürüm düşürme yontemi ile sürüm düşürdük fakat yine ayni sorun devam edince lg türkiye şikayet maili yazdim. Sonrasinda bana cep telefonun ağını paylaşarak baglanmami söylediler. Fakat bunu denedigimi söyleyince, fabrika ayarlarima donmemi söylediler. Bunun yeni yazilimdan mi kaynaklandığını sordum,forumlarda bu yönde bircok şikayet olduğunu belirttim kendilerine bu yonde yogun bir sorun bildirimi olmadıklarını soyledi. Fabrika ayarlarina dönünce gercekten sorun düzeldi. Fakat bu sefer de bazi kanallarda sinyal cekmeme sorunlari başladı halk tv, fb tv ,sports tv,powerturk falan çekmiyor. Buna çözüm olan var mi acaba benim tv 42 inc olandan

Tv de sorun yaşıyorsan, sanırım formatlamak, baştan kurulum yapmak ve kanal sıralama işkencesini tekrar yaşamak gerekiyor..

Markete mkvod gelmiş ama içi bomboş.. Usb ile kullanmaya devam sanırım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saat ayarları doğru mu? Onun yüzünden girmedi mesela markete.. Elle düzelttim girdim.. Otomatik işaretle dene birde..

Ona en baştan bakmıştım hocam, olmadı, ne yaptıysam olmuyor. Ben şuan şu şekilde kullanıyorum, telefondan youtube açıyorum, bunu tv ile paylaşıyorum çalışıyor, sonra youtube çalışırken tv nin kumandasindan başka bir video seçip telefondaki paylaşımı kapatıyorum youtube devam ediyor. Tv yi kapatmadigim sürece, arka planda çalıştığı için tv yayını ve YouTube arasında geçiş yapabiliyorum. Benim tek seçeneğim tv yi sıfırlamak kalıyor, açıkçası o da gözümde acayip büyüyor. İyi bir zamanıma denk geldiğinde öyle yapacağım artık.

• Son birkaç aydır salonundaki tv yi değiştirmek istiyordum, araştırdım ve biraz daha bekleme kararı aldım, almışken uydu alıcısı düzgün, smart düzgün çalışan bir tv almak istiyorum. Piyasada adam gibi bir tv yok, hepsinde bir eksiklik, bir sorun...

• quote:

Son birkaç aydır salonundaki tv yi değiştirmek istiyordum, araştırdım ve biraz daha bekleme kararı aldım, almışken uydu alıcısı düzgün, smart düzgün çalışan bir tv almak istiyorum. Piyasada adam gibi bir tv yok, hepsinde bir eksiklik, bir sorun...

Panel olarak va paneller 8bit 10 bit paneller çıktı.. Uydu alıcısı hızlı tv ile uğraşma, gidip kaliteli bir harici uydu alıcısı alırsan rahat edersin, kanserden de korur adamı.. Lglerde 60 yada 65uh650v serisi uygun gibi.

Samsung olarak ku serisi var, bakmıştım bir aralar..

İnanır mısın grundig tv oneren de var panellerinin cok iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar da var.. Android tvlere bi bak derim Sonyler falan..

• quote:

quote:

Son birkaç aydır salonundaki tv yi değiştirmek istiyordum, araştırdım ve biraz daha bekleme kararı aldım, almışken uydu alıcısı düzgün, smart düzgün çalışan bir tv almak istiyorum. Piyasada adam gibi bir tv yok, hepsinde bir eksiklik, bir sorun...

Panel olarak va paneller 8bit 10 bit paneller çıktı.. Uydu alıcısı hızlı tv ile uğraşma, gidip kaliteli bir harici uydu alıcısı alırsan rahat edersin, kanserden de korur adamı.. Lglerde 60 yada 65uh650v serisi uygun gibi.

İnanır mısın grundig tv oneren de var panellerinin cok iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar da var.. Android tvlere bi bak derim Sonyler falan..

Aslında çok güzel uydu alıcım var, ben tek kumanda olsun istiyorum ama olmadı dediğiniz gibi harici uydu alıcısı ile kullanacağım. Büyük konuşmak istemem ama artık LG nin herhangi bir ürününü almak istemem, özellikle cep telefonu ve televizyon. Adamlar panel üreticisi ama ne hikmetse, ne doğru dürüst cep telefonu ekranı yapabiliyorlar nede tv ekranı... Anlamadım gitti valla. Hep bir sorun, hep bir sorun...

• Lg servis geldi tv nin arkasina usb takti fabrika ayarlarina dondu sorun duzeldi

• quote:

quote:

quote:

Aslında çok güzel uydu alıcım var, ben tek kumanda olsun istiyorum ama olmadı dediğiniz gibi harici uydu alıcısı ile kullanacağım. Büyük konuşmak istemem ama artık LG nin herhangi bir ürününü almak istemem, özellikle cep telefonu ve televizyon. Adamlar panel üreticisi ama ne hikmetse, ne doğru dürüst cep telefonu ekranı yapabiliyorlar nede tv ekranı... Anlamadım gitti valla. Hep bir sorun, hep bir sorun...

Telefon konusu apayrı bisi, lg sıkıntılı da, Sony Samsung sorunlu değil mi sanki :) kusursuz bir telefon yok, hepsinde bir kronik problem var. G2 kullanıyorum hala, tükenmek bilmiyor dertleri :) ama bu aralar xiaomi yeni telefon çıkarmış, alinabilir bence..

Tv konusuna gelince haklısın hocam, tek kumanda iyidir fakat böyle de cok sorun oluyor, tv aşırı yavaş.. Kanser ediyor adamı

• quote:

Lg servis geldi tv nin arkasina usb takti fabrika ayarlarina dondu sorun duzeldi

Hocam ücret aldılar mı bu işlem için ? birde tüm kayıtlı kanallar silindi sanırım.
  • Hayir ucret almadilar garantisi bitmemisti kanallar silindi tekrar kanal taramasi yapti daha sonra ben siraladim

• Arkadaslar ayni sorun bende de var, lg store a girmiyor yeni guncellemeden sonra , gecenlerde youtube uygulamasina girmeye kalkinca lg store resmi cikti ve girmedi. Bunun sebebi youtube a yeni guncelleme gelmesi, diger uygulamalara da yeni guncelleme geldiginde ayni sekilde olacaktir.

O zaman ayarlardan konumumu degistirdim ingiltere ayarladim(farkli ulkelerde de denedim ben). Denedigim ulkelerin hepsinden store a giris yapabiliyorum. Hatta Ingiltere, almanya gibi ulkelerde netflixin verdigi film dizi izleme hizmetini lg store direk kendisi veriyor ustelik cok cok fazla secenek var, bi player indirip izlemeye calistigimdaysa "bulundugunuz ulkeden bu hizmet verilmemektedir" diyor maalesef. Ayrica otomatik olarak bbc vs. uygulamalar yukluyor, sonra silebilirsiniz tabiki.

Neyse burdan youtube guncelleyebilirsiniz, ben burdan guncelleme yaptiktan sonra youtuba girmeye basladim. Fakat konumu yabanci ulke ayarlayinca yerel firmalarin uygulamalari yok misal digiturk play gibi, allahtan onceden yukluymus. Sirf bu yuzden blu tv , turkcell tv+ gibi uygulamalari kullanamiyorum cunku turkiyeden store a girip yukleyemiyorum. Bir umut yeni guncelleme gelmesini ve bu sorunun duzeltilmesini bekliyorum. Zaten ondan sonra yaptigimin buyuk hatayi duzeltip otomatik guncellemeyi kapatacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutluluk Terliği

Arkadaslar ayni sorun bende de var, lg store a girmiyor yeni guncellemeden sonra , gecenlerde youtube uygulamasina girmeye kalkinca lg store resmi cikti ve girmedi. Bunun sebebi youtube a yeni guncelleme gelmesi, diger uygulamalara da yeni guncelleme geldiginde ayni sekilde olacaktir.

O zaman ayarlardan konumumu degistirdim ingiltere ayarladim(farkli ulkelerde de denedim ben). Denedigim ulkelerin hepsinden store a giris yapabiliyorum. Hatta Ingiltere, almanya gibi ulkelerde netflixin verdigi film dizi izleme hizmetini lg store direk kendisi veriyor ustelik cok cok fazla secenek var, bi player indirip izlemeye calistigimdaysa "bulundugunuz ulkeden bu hizmet verilmemektedir" diyor maalesef. Ayrica otomatik olarak bbc vs. uygulamalar yukluyor, sonra silebilirsiniz tabiki.

Neyse burdan youtube guncelleyebilirsiniz, ben burdan guncelleme yaptiktan sonra youtuba girmeye basladim. Fakat konumu yabanci ulke ayarlayinca yerel firmalarin uygulamalari yok misal digiturk play gibi, allahtan onceden yukluymus. Sirf bu yuzden blu tv , turkcell tv+ gibi uygulamalari kullanamiyorum cunku turkiyeden store a girip yukleyemiyorum. Bir umut yeni guncelleme gelmesini ve bu sorunun duzeltilmesini bekliyorum. Zaten ondan sonra yaptigimin buyuk hatayi duzeltip otomatik guncellemeyi kapatacagim.

Hocam konumu almanya yapınca kanallar siliniyor mu ? tekrar konumu türkiye yapınca kanallar aynen sıraladığımız gibi duruyor mu ? konumu değiştirdikten sonra lg store dan youtube güncellemem mi gerekecek ?

• Arkadaşlar tv de konumu değiştirince kayıtlı kanallarım silinir mi ? tekrar konumu türkiye yapınca kaldığım yerden devam edebilirmiyim ?
  • sanırım sorunlar bitmek bilmiyor. 05.05.20 sürümü çıkmış, sitesinden indirip yükleyebilirsiniz.. umarım nasıl yükleneceğini biliyorsunuzdur ve sorunlarınız umarım çözülür.

konumu almanya fransa konusunua gelirsek, bende 1 kere almanya yapmıştım, kanallar silindi mi silinmedi mi inan hatırlamıyorum, şu hd kanalların çıkacağı zaman "nasılsa format atacağım tvye" diye konumu değiştirmiştim, kanallar kaldı mı yoksa ben format attım öyle mi silindi bilmiyorum..

siz en garanti şekliyle usb üzerinden güncellemenizi yapın, tvden internet testi yapın, lg store a giriş yapmışmısınız kontrol edin, gereksiz tüm uygulamalarınızı silin, umarım çözüm olmuştur yeni sürüm..

edit: usb ile kurulumu da yazayım, iki saat aramayın

- Yazılımı indirin.
    - Yazılım dosyasını zipten çıkarın.
    - Bilgisayarda bir klasör oluşturun,. Klasör adı “LG_DTV” olmak zorundadır. (kesme işaretleri olmadan oluşturun)
    - Yazılım dosyasını “LG_DTV” klasörünün içine atın.
    - Tv kapalı haldeyken USB2 portuna takın ve tv yi açın. biraz bekletecek ve yazılımı görecektir. yükle dediğinizde güncelleme başlayacaktır. sakın tv yi kapatmaya çalışmayın. bekleyin işlemleri bitirsin, doğabilecek bir sorundan firmamız sorumlu değildir

edit 2: yazılımı güncelledim, tv webos sürümü 2518 den 2522 olmuş, menüler aynı, sanki tepkime hızları biraz daha iyi olmuş gibi.. gözüme çarpan ekstra bişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 8 Kasım 2016; 14:56:21 >

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.