Şimdi Ara

LG 47LB652V mi yoksa 47LB670V mi ? Acil Yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beğendiğünize sevindim.Gerçi beğenmeyen çıkmadı

Dostum şimdi dediğin olayı anladım ben.benim tv , unite arasında kalıyor farkındaysan.o yuzden aydınlık pek görmüyor yani.o sebepler oyle otomatik karanlık sahnelerde felan da kararma vs hiç yaşamadım. Ama mutfakta 32 inch sharp lcd tv var o da duvara monteli o dediğiniz kranlık sahnelerde vs ekran kararıp aydınlnabiliyor.ama lg 55 inch de sanırım konumundan ötürü bıyle bir fark yaşamadım.
    Ama şınu diyim renkler muhteşem muhteşem muhteşemdaha ayrıntılı fotolar vardı ama bulamadım linklerimden.bulursam onlrında fotosunu yuklerim buraya kardeşim. Yada olmadı foto çekerim eve geçince

Hatta buldum led döşemem bu şekilde:

LG 47LB652V mi yoksa 47LB670V mi ? Acil  Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 1 Ağustos 2015; 12:24:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Beğendiğünize sevindim.Gerçi beğenmeyen çıkmadı

Dostum şimdi dediğin olayı anladım ben.benim tv , unite arasında kalıyor farkındaysan.o yuzden aydınlık pek görmüyor yani.o sebepler oyle otomatik karanlık sahnelerde felan da kararma vs hiç yaşamadım. Ama mutfakta 32 inch sharp lcd tv var o da duvara monteli o dediğiniz kranlık sahnelerde vs ekran kararıp aydınlnabiliyor.ama lg 55 inch de sanırım konumundan ötürü bıyle bir fark yaşamadım.
    Ama şınu diyim renkler muhteşem muhteşem muhteşemdaha ayrıntılı fotolar vardı ama bulamadım linklerimden.bulursam onlrında fotosunu yuklerim buraya kardeşim. Yada olmadı foto çekerim eve geçince

Hatta buldum led döşemem bu şekilde:

LG 47LB652V mi yoksa 47LB670V mi ? Acil  Yardım

Çok beğendim sistemden çok o danteller işi bitirdi süper ya benim anne hep dokur pek yabancı değilimdir yaş 30 olunca eskileri hep biliyoruz vallahidediğim olayı anlamışsınız işte,hocam o konuya az yoğunlaş vallahi denemeler yaparsınız hemen değil ne zaman müaitsen ne zaman tv başınıza geçersen hani ters anlaşılmasın herkesin işi gücü var sadece yardımlaşmak fikir alışı vermek anlıyorsunuzdur benşi, test etme şansım var benim lakin bu sıcakta bir kaç dostun evine gidilmez lb652v kullanan dostlar var ama onlar klasik hiç bir şeyden anlamayan kişiler hani tv olsunda o kadar

bu dediğim olay karanlık sahnelerde tv parlaklığı düşürüp bir anda ortamına göre normale dönmesi, birde ünitenizden led arka lambaları kapayın klasik olsun, bir ayarı vardır tv'de otomatik led aydınlatma yerel led vs vs onu muhakkak deneyin bekliyorum,birde lb652v gerçek 100 hz tazeleme hızı,500hz olayı yazılımsal atmasyon ama değerde öyle, birde birşey sorucam bu panel (TRIPLE XD ENGINE ) kullanıyor, bu ayarlarda varmı sizde hani kullanıyormusunuz ? birde (Truemonıtıon) açıkmı, açıksa hangi seçenekte en sağlıklısını pürüssüzde görmüştüm ben.

• ey35 E kullanıcısına yanıt
    dostum elinde yeni link varsa paylaşırsan çok sevinirim
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    foruma 11 saat önce giriş yapmışsın cevap veremedin sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

foruma 11 saat önce giriş yapmışsın cevap veremedin sanırsam

Seyahatteyım daha hocam.haftaya denicem...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Tabikide ne demek ne zaman müsaitseniz ona göre bir yol almayı planlıyorum hani şöyle eğrisi doğrusu tespit edilir yol alınır
  • crazyhead kullanıcısına yanıt
    maalesef elimde link yok uzun süredir televizyonu izleme fırsatım da olmadı şimdilik sadece o mkvod var o kadar :(
  • merhabalar, tv almayı düşünüyorum. bütçem 2000 tl civarı. almayı düşündüğüm modeller arasında LG 49UF7787 ve LG 47LB652V modeli var. lb652v
    bu ürün hakkında neler söylersiniz. bu fiyata önerebileceğiniz bir model var mı?
  • crazyhead kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba google a mkiptv yazarsan çok bişey yok ama onu da yükleyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.