Şimdi Ara

LG 47LB652V mi yoksa 47LB670V mi ? Acil Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Çok iyi denk getirmişsiniz. Harici olarak 4 adet daha 3D pasif gözlük almış olsaydınız bile (109 tl) benim aldığımdan çok daha uyguna gelecekti size. Memnun kalırsınız inşallah. Ben şahsen keşke 47LB670V yi alsaydım gibi birşeyi hiç düşünmedim. Bana çerçevesi gerçekten çok hoş geldi 652nin. 720p izle sitesinden film açtım hiç bir sıkıntı olmadan, donma yapmadan, filmden atmadan filmi izletiyor. Ancak şu var, cihazda android akıllı telefonlardaki gibi arkada çalışan programlar kısmı var, smart özelliklerini kullanıp işiniz bittikten sonra bunları; aynı akıllı telefonlardaki gibi arka plandan kaldırırsanız televizyonun internette takılma yavaşlama gibi bir şey yapmayacağına inanıyorum. En azından ben böyle kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar, Allah da yaşatmasın :)

akkoc_ismail , ben samsungun kalitesine inanır güvenirim. 3D filmler izlemek istediğim için samsungu baştan eledim. Neden dersen, samsung aktif 3D gözlük kullanıyor; buda pilli, saniyenin bilmem kaçında bir gözlük ekranında frekans değişimi ve bir neyi gözlüğün görme alanında hızlı kapanım açılmalar yapılması şeklinde bir teknoloji. Haliyle bir müddet sonra gözleri yoruyor, hassas insanlarda baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. Bunun yanında göz sağlığı için de zararlı olduğunu düşünüyorum. Ama LG ve Philips pasif 3D gözlük kullanıyor. Gözlüğün camları bildiğin plastik. Eğer 3d konusunda hasas değilsen, yok izelemem ben zaten dersen o zaman LG ve Samsungu diğer özelliklerine göre karşılaştırabilirsin bence. Samsungun da kendine göre artıları var, elle kontrol, 4 çekirdekli işlemci falan filan gibi, ama renkleri abartı mı dersen bana göre " Evet" :)

• darker55 D kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hayırlı olsun sizede

bende lg mağazasından 47lb652 aldım 2199 liraya 6 adt 3d gözlük 1 adet akıllı kumanda 1 adet tv askı aparatı aldım

bende tvden çok memnunum 3d anlamında full hd film izleme keyfi açısından netten film izleme konusunda oldukça memnunum

yalnız netten film izlerken arasıra donma yapıyor mesajında belirttiğin arka plan uygulamalarını kapatarak izleyebilirsiniz demişssinn bunu nasıl yapıyoruz arka plan uygulamalarını nasıl kapatıyoruz tvde bunu bizimle paylaşırsan emininm herkes yararlanacaktır

iyi seyirler herkese .......
  • tşkeler darker55
    o zaman samsung u eleyelim boşuna bi sürü para vermeye yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker55

Teşekkür ederim.

*LG 47LB652V modelini 2199 TL ye Teknosadan Turuncu indirimle;
    + kutu içerisinde 2 adet 3D pasif gözlük ve klasik kumanda
    + kampanya dahilinde 4 adet ilave 3D pasif gözlük ve akıllı kumanda
    = toplamda; klasik kumanda, akıllı kumanda, 6 adet 3D pasif gözlük.

Kısa bir dip not: 47LB670V modeli turuncu indirimdeyken 2299 TL oluyor ama sadece akıllı kumanda ve 2 adet 3D pasif gözlük çıkıyor kutudan. Eğer isterseniz klasik kumandayı ve 4 adet 3D pasif ilave gözlükleri satın almanız gerekiyor.

*2000 tl üzeri TV alışverişi kampanyasından yararlanarak 99 TL'ye (normal satışı teknosada 499 tl olarak görünüyor) 22" SEG LE22SAT227-B PLUS FullHD Led TV

*45 TL kurulum ücreti ödemek kaydıyla (aylık ödeme yok) 3 aylık dijitürk deneme paketi (1 aylık Lig TV aboneliği dahil)

Şeklinde alışverişimi tamamladım. Philips 47PFL6198K/12 modelinin iadesi karşılığı aldığım 2599 TL lik çek karşılığında;

2199+99=2298 TL ye 2 adet TV (sihirli kumanda ve 4 adet 3D gözlük hediyesi) ve 3 ay dijitürk deneme paketi (45 TL kurulum ücreti ayrıca dijitürke ödenecek) şeklinde bir alışveriş yapmış ve 301 TL daha kullanılabilir çekim kalmış oldu.

Bence karlı bir alışveriş oldu

hangi teknosadan aldınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: darker55

Hayırlı olsun. Çok iyi denk getirmişsiniz. Harici olarak 4 adet daha 3D pasif gözlük almış olsaydınız bile (109 tl) benim aldığımdan çok daha uyguna gelecekti size. Memnun kalırsınız inşallah. Ben şahsen keşke 47LB670V yi alsaydım gibi birşeyi hiç düşünmedim. Bana çerçevesi gerçekten çok hoş geldi 652nin. 720p izle sitesinden film açtım hiç bir sıkıntı olmadan, donma yapmadan, filmden atmadan filmi izletiyor. Ancak şu var, cihazda android akıllı telefonlardaki gibi arkada çalışan programlar kısmı var, smart özelliklerini kullanıp işiniz bittikten sonra bunları; aynı akıllı telefonlardaki gibi arka plandan kaldırırsanız televizyonun internette takılma yavaşlama gibi bir şey yapmayacağına inanıyorum. En azından ben böyle kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar, Allah da yaşatmasın :)

akkoc_ismail , ben samsungun kalitesine inanır güvenirim. 3D filmler izlemek istediğim için samsungu baştan eledim. Neden dersen, samsung aktif 3D gözlük kullanıyor; buda pilli, saniyenin bilmem kaçında bir gözlük ekranında frekans değişimi ve bir neyi gözlüğün görme alanında hızlı kapanım açılmalar yapılması şeklinde bir teknoloji. Haliyle bir müddet sonra gözleri yoruyor, hassas insanlarda baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. Bunun yanında göz sağlığı için de zararlı olduğunu düşünüyorum. Ama LG ve Philips pasif 3D gözlük kullanıyor. Gözlüğün camları bildiğin plastik. Eğer 3d konusunda hasas değilsen, yok izelemem ben zaten dersen o zaman LG ve Samsungu diğer özelliklerine göre karşılaştırabilirsin bence. Samsungun da kendine göre artıları var, elle kontrol, 4 çekirdekli işlemci falan filan gibi, ama renkleri abartı mı dersen bana göre " Evet" :)

Hocam hayirli olsun , size bahsettigim kadar varmiş yorumlarindan anladiim kadariyla :) ayrica cerceve 652v yi daha on plana cikariyor dimi ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• muhammetasmaz M kullanıcısına yanıt
    Hangi teknosa olduğu onemli değil çünkü kampanya vardi ve bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47LB652V şu an için Kliksa'da 1899 liraya geliyor. Alınır mı.

LG 47LB652V mi yoksa 47LB670V mi ? Acil  Yardım
  • arif32 A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alınır. 1799 tl ye 42 inç satiyolar.o yuzden hiç düşünme al.

• ey35 E kullanıcısına yanıt
    Ben 49 inç almaya niyetliydim ancak onda da istediğim özellikleri barındıran model bulamadım olanlar da çok pahalı. Ne yapayım bilemedim.Ayrıca 100 wp gelecek extra alarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

47LB652V şu an için Kliksa'da 1899 liraya geliyor. Alınır mı.

LG 47LB652V mi yoksa 47LB670V mi ? Acil  Yardım

Nasıl geliyo o fiyata

• muhammetasmaz M kullanıcısına yanıt
    Normal fiyatı 2199 lira. Ürün sayfasına gidince kazı kazan indirim çıkıyor. Kazıyınca fiyat 1999 liraya düşüyor. Yarına akşama kadar geçerli TV lerde geçerli anında indirim var.Bunun için de hediye çeki kısmına SLP100TV yazarsan fiyat 1899 oluyor. Üstüne bir de wp kampanyası var. Hala düşünüyorum. bende. Bu model ve 49UB830V arasında kaldım. Kliksa da birde avantajix i unutmamak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Normal fiyatı 2199 lira. Ürün sayfasına gidince kazı kazan indirim çıkıyor. Kazıyınca fiyat 1999 liraya düşüyor. Yarına akşama kadar geçerli TV lerde geçerli anında indirim var.Bunun için de hediye çeki kısmına SLP100TV yazarsan fiyat 1899 oluyor. Üstüne bir de wp kampanyası var. Hala düşünüyorum. bende. Bu model ve 49UB830V arasında kaldım. Kliksa da birde avantajix i unutmamak gerekir.

Teşekkür ederim bugün bakıcam bende duruma gore sipariş veririm

• SLP100TV yerine SLP200TV kodunu kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Kliksa'dan 1799 tl artı kargo 1808 TL'ye aldım kazı kazan ve 200 Tl'lik kuponla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozsy09

Az önce Kliksa'dan 1799 tl artı kargo 1808 TL'ye aldım kazı kazan ve 200 Tl'lik kuponla

Ben de aynı şekilde biraz önce aldım.
  • Hayırlısıyla ben de aldım bakalım.

Bir de ilk kurulumda dikkat edilmesi ve yapılması gereken testler ile ilgili bir konu vardı ama bulamadım. Bilen arkadaş link eklerse sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47lb652 kurulum dün yapildi arkadaşlar. Akilli kumandasi olmayanlar kesinlikle alsin.Akilli kumanda bence gerekli.görüntü kalitesi samsungu iade eden biri olarak hakkini yememek lazim bana samsung daha iyi geldi.Kanal siralamasi bu tv icin okudugum yorumlar kadar kötü değil bence abartilmis.kanal gecisleri yavaş demişler bence samsungtan iyi.webos bana çok yavaş geldi.samsung smart konusunda daha hizli.sesli arama ozelligi cok iyi.youtube arama yaparken sesli arama yapiyorum ve gayet basarili ama sonuna kadar bi film izlemedim o yüzden donma takilma on bellek hatasi hakkinda yorum yapamam.kullandikca yorumlarim devam edicek ama büyük ekran olmasi süper.

• Ssenols kullanıcısına yanıt
    Kurulumda pek dikkat edilmesi gereken bişey yok ama ben çok soru sordum kurulum yapan arkadaşa ama acemi biri geldiği için pek cevap veremedi.zaten kurulum yapilir yapilmaz herşey hemen açılmıyor.Mesela lg store dan digitürk play i 1 gün sonra gosterdi çünkü cikmadi tv anca sistemini oturtuyo aynisi samsungta da oldu.ertesi gün store açıldı pek bir uygulama yok ama zamanla olur herhalde.digiturk play kurdum ama çalışmıyor.

• Bu arada yazmayı unutmuşum televizyonun ses sistemi harika..

• sadece 4 tane karta 9 taksit var bu nsıl sanstır arkadas
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.