Şimdi Ara

LG 47la660s led tv fiyat fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 5 dk önce encard ile aldım ürünü.
    Bende dediğim gibi lm615 vardı dts canımı sıktı la alacağım dedim ve 47la660s i aldım umarım memnun kalırım.
    @frtn
    Hocam ben de tam bilmiyorum kayıt özelliğini falan.
    @laider
    Teşekkürler hocam.

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

la660s modelinde DTS ve Türkçe altyazı sorunu var mı acaba?

Sanmıyorum hocam bende lm serisinin 625 vardı onda dts sorunu vardı ama la serisinde yok diye biliyorum.
    Ben dün alacaktım kardeşimin bonusu ile ancak limit yoktu bugün encard ile alacağım.

arkadaşta eski seri Lg 3d tv var,
    ağız tadıyla bir film seyredemedik,

filmlerin çoğu DTS,
    ac3 bulursak da altyazı sorununu çözemedik bir türlü.

yeni tv'niz hayırlı olsun

LM serilerinde 615 dışında DTS promlemi yok arkadaşlar. Ben 6-7 ay önce 47LM670S aldım, şimdiye kadar hiçbir filmde ne oynatma ne de ses problemi yaşamadım.

• An itibari ile bende almış bulunmaktayım , sormak istediğim soru eğer tv geldiğinde kurulumu kendim yapsam garanti dışı olur mu yoksa ille servis i çağırmalı mıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

An itibari ile bende almış bulunmaktayım , sormak istediğim soru eğer tv geldiğinde kurulumu kendim yapsam garanti dışı olur mu yoksa ille servis i çağırmalı mıyım?

Bende kendim kurdum hocam.Ama sonra görüntüden memenun kalmayıp serviste çağırmıştım gelip ölü piksel testi vs yaptılar.garantiyi de kaşeleyip gittiler.Sorun olmadı

yok dostum için rahat olabilir 1 yıldır kullnıyorum herhangi bir dts, 3d veya altyazıda sorun yaşamadım. yanlız filmi açınca altyazı dilini Türkçe, pozisyonu -2, Büyük punto ve Sarı yapıyorum.. ;) Dual sesli filmlerde de sorunsuz istediğiniz sese geçiş yapabiliyorsunuz.

@ÖLÜCÜ
    kutuyu açtınız kurdunuz tv yi bastınız düğmeye çalışmadı? yada ekranda kırık, sıvı sızıntısı vs var ne yapacaksınız.?
    servisi arayın gelsin..
    ben kliksa dan cuma 16:00 da sipariş verdim cumartesi 11:00 de teslim edildi.. servisi de tv gelir gelmez aradım 2 saat sonra gelip 30dk da duvara montaj ve kanal kurulumu yapıp teslim ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

quote:

yok dostum için rahat olabilir 1 yıldır kullnıyorum herhangi bir dts, 3d veya altyazıda sorun yaşamadım. yanlız filmi açınca altyazı dilini Türkçe, pozisyonu -2, Büyük punto ve Sarı yapıyorum.. ;) Dual sesli filmlerde de sorunsuz istediğiniz sese geçiş yapabiliyorsunuz.

@ÖLÜCÜ
    kutuyu açtınız kurdunuz tv yi bastınız düğmeye çalışmadı? yada ekranda kırık, sıvı sızıntısı vs var ne yapacaksınız.?
    servisi arayın gelsin..
    ben kliksa dan cuma 16:00 da sipariş verdim cumartesi 11:00 de teslim edildi.. servisi de tv gelir gelmez aradım 2 saat sonra gelip 30dk da duvara montaj ve kanal kurulumu yapıp teslim ettiler.

İyi akşamlar. Kayıtla ilgili de bilgi verebilir misiniz? Harici diske kayıt yapılabiliyor mu? NTFS ya da FAT32 yi sorunsuzca okuyabiliyor mu? Kayıt çözünülürlüğü max nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

İyi akşamlar. Kayıtla ilgili de bilgi verebilir misiniz? Harici diske kayıt yapılabiliyor mu? NTFS ya da FAT32 yi sorunsuzca okuyabiliyor mu? Kayıt çözünülürlüğü max nedir?

kayıt falan çalışmıyor.. yada en azından LM660 modelinde yok LM860 modelinde pvr özelliği var. LM660 ın servis menüsüne girip pvr aktif edenler oldu. ntfs veya fat32 formatlarda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukman -- 19 Ekim 2013; 19:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

kayıt falan çalışmıyor.. yada en azından LM660 modelinde yok LM860 modelinde pvr özelliği var. LM660 ın servis menüsüne girip pvr aktif edenler oldu. ntfs veya fat32 formatlarda sorun yok.

Sizde LA mı LM mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.