Şimdi Ara

LG 47la640 Uniformity Test Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar teknosa dan lg47la640 model led tv aldım bir arkadaşımızın
    paylaştığı uniformity test i yapıp fotoğrafını çektim sizden ricam tv yi yorumlarmısınız
    banding, ışık sızması bulutlanma gibi sorunlar belli oluyormu bu resimlerden ben pek anlayamadım
    neye bakmam gerektiğini sizce durum nedir. Yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

• Arkadaşlar yokmu cevap yazabilecek bilgisi olan
  • köşelerde hafiften ışık sızması ve beyaz ekranda daha belirgin dikine gölgelenme var yani banding. tabi ustalar daha iyi bilir.

bende aynı modeli kullanıyorum.benim tv de sol alt köşede biraz ışık sızmasından başka sorun yok. servise sordum ürün değişimi yapabileceklerini söylediler ama ben,sorunlu bir ürün gelebilir diye kabul etmedim. zaten göze fazla batmıyor.
  • peki ben bu sorunlardan dolayı değişim talep edebilirmiyim, dahası değişimden sonra model yukseltme yapabilirmiyim henüz 30 gün olmadı alalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostangel

peki ben bu sorunlardan dolayı değişim talep edebilirmiyim, dahası değişimden sonra model yukseltme yapabilirmiyim henüz 30 gün olmadı alalı.

servisi ararsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouMak

quote:

Orijinalden alıntı: lostangel

peki ben bu sorunlardan dolayı değişim talep edebilirmiyim, dahası değişimden sonra model yukseltme yapabilirmiyim henüz 30 gün olmadı alalı.

servisi ararsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız.

Anladım üstat teşekkür ederim ben sadece servis aşamasına gelmeden uzman arkadaşlar bir fikir verebilirmi diye konuyu açmıştım
    aramam gereklimi bilmiyorum, peki servis değişim talep etse ben bu ürünü teknosadan aldım üzerine para verip daha düzgün bir
    tv almak istiyorum 2600 lira civarlarında, teknosa Lg nin değişim talebinde başka bir tv almama izin verirmi bilginiz varmı.

• Aynı sorun bendede var kardeşim
    Teknosadan aldım 13 gün önce ve düşük kaliteli maçlarda çok belli oluyor
    Yukarıdan aşağı çizgi şeklimde gölgeler var
    Servisi aradım resim modunu oyun moduna alın gider dedi ben akşam deniyicem hiç zannetmiyorum gideceğini
    Mecburmuyum resim modunu kullanmaya
    Gerekirse teknosaya yükleyip gidicem geri vericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknosaya gittim bi ara teşirlere baktım aynı şey onlardada var hd yayında az belli oluyor
    Bence bu modellerin hepsinde var 640s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.