Şimdi Ara

LG 47 LM 660S IŞIK SIZMASI VE BULUTLANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20.01.2013 tarihinde turuncu indirimle TEKNOSA dan LG 47 LM 660S TV yi aldım.TV de çok şükür ölü piksel çıkmadı ama şöyle bi sıkıntımız oldu.Ekranda ışık sızması ve bulutlanma mevcut.Karanlık renklerde belirgin bir sanki röntgen çekimi ekrana yansıyor.Fotoları ekledim lütfen bu konuda fikirlerinizi paylaşırmısınız.Ne yapmam gerekiyor.Fikirlerinizi bekliyorum

• 2012 LED TV serilerinin nerdeyse bütün marka ve modellerde bu sıkıntı yaşanıyor, kiminde az kiminde çok bazılarında ise hiç yok. Servisi çağırıp bu durumu anlatın ve değişimini isteyin...
  • tvnizde seyir zevkini etkileyecek bir biçimde ışık sızması gözükmüyor zira aynı şekilde benim tv dede var. tvyi bu şekilde izleyemiyeceğin için bence bu sorunu kafana takma çünkü uğraşan sen olursan. bu fiyat bazında ışık sızması sıfır olan bir ürün görmedim ben. ürünü değiştirsen bile diğerlerindede az çok bu sorun elbet vardır.

Arkadaşlar 20.01.2013 tarihinde turuncu indirimle TEKNOSA dan LG 47 LM 660S TV yi aldım.TV de çok şükür ölü piksel çıkmadı ama şöyle bi sıkıntımız oldu.Ekranda ışık sızması ve bulutlanma mevcut.Karanlık renklerde belirgin bir sanki röntgen çekimi ekrana yansıyor.Fotoları ekledim lütfen bu konuda fikirlerinizi paylaşırmısınız.Ne yapmam gerekiyor.Fikirlerinizi bekliyorum

fırça izi şeklinde ki yer ekranda varsa panelin arızalı ama ışık sızması şeklindeki yerler servisin insafına kalmış bir şey.

• Arkadaşlar peki servis bu görüntü için tv yi değiştirirmi,şayet değiştirirse kabul edeyimmi,şu açıdan soruyorum değişimden sonra daha kötü bi tabloyla karşılaşma ihtimalim varmıdır.Unutmadan tv de çok şükür ölü piksel denen bir şey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.