Şimdi Ara

LG 47 LM 660S IŞIK SIZMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce kurulu yapılan tv'de servis gittikten sonra ışık sızması olduğunu fark ettimÖlü piksel testindeki gibi tam siyah ekranlarda belli olurken filmlerdeki karanlık sahnelerde çok fark edilmiyor.Teknosadaki arkadaşım servis çağır onay verirlerse yenisini yollarım dedi ama gelenin de bundan kötü çıkması ihtimali beni düşündürüyor.Resimleri inceleyip fik verirseniz çok sevinirim.

bunlar da karanlık sahneleri 720p filmden

Evet arkadaşlar ne dersiniz gözüme takıldığı için ben mi abartıyorum kabullenip kullanmalımıyım yoksa değişim istemelimiyim ?

• bence abartılacak büyüklükte değil ama için rahat etmiyorsa çağır servisi değişim falan iste her tv de biraz oluyor sonuçta bunu da düşünerek hareket et
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

bence abartılacak büyüklükte değil ama için rahat etmiyorsa çağır servisi değişim falan iste her tv de biraz oluyor sonuçta bunu da düşünerek hareket et

İşte canımı sıkan da o ya .Gelen bundan kötü de olabilir
  • 47 lm 660s'i 2012 haziran ayında almıştım. başlarda ben de kenarlardaki ışık sızmasını epeyce gözümde büyüttüm ileride artar mı, mağdur olur muyum derken en sonunda servisi çağırdım. servis genellikle gündüz saatlerinde geldiği için ve yaz saati uygulamasında olduğumuz için benim ışıkları söndürüp film izlediğimdeki ortam doğal olarak hiçbir zaman servis tarafından tam anlamıyla algılanmadı.iki kez çağırdım ve yalnızca ölü piksel testi yapıp gittiler. her ne kadar ışık sızması var desem de her seferinde o kadar olur dediler. Hatta evim epey güneş aldığından servis geldiğinde güneşlikleri kapatıp mümkün olduğunca az ışık sağlayıp kenarlardaki sızmaları göstermek istedim ama ne olursa olsun ev ışık aldığından pek başarılı olamadım. Adamlar eve gelmişler bakıyorlar ki ölü piksel yok, ışık sızması da zerre yok. Haliyle tv.'de hiçbir sorun yok beyefendi dediler. zaten ekranın orta ya da kenardan farklı bölgelerde ışık sızması ve bulutlanma yoktu.hala da böyle.Yalnızca kenarlarda ışıksız ortamda fark edilen ışık sızması şu an yine aynı seviyede ancak ben gözümde büyütmemeyi öğrendim. Bunların haricinde tasarımı olsun, özellikleri olsun tv.'den memnun olduğum için sorun yok diye düşünüyorum. Zaten gittikçe daha da az kullanmaya başlıyorum tv.'yi. Mesajı yazmamın sebebi televizyonunuzu 1 ay geçtikten sonra öyle keyfe keder değiştiremeyeceğinizi anlatmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo34 -- 6 Mayıs 2013; 13:45:51 >

• bu modelde neden bukadar ışık sızması var hiç anlamadım, montajı korede yapan elemanlarmı dikkatsiz yani normal olamaz ya bu ışık sızmaları öyle şeymi olur hepsinde butun televizyonlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

bu modelde neden bukadar ışık sızması var hiç anlamadım, montajı korede yapan elemanlarmı dikkatsiz yani normal olamaz ya bu ışık sızmaları öyle şeymi olur hepsinde butun televizyonlarda var.

Sorma kabulleniyorsun belli bir süre sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seri üretim ve kalitesiz işçilik olunca sorunlar daha çok ortaya çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

bence abartılacak büyüklükte değil ama için rahat etmiyorsa çağır servisi değişim falan iste her tv de biraz oluyor sonuçta bunu da düşünerek hareket et

lg tv ayarlar-resim- arka ışık kontrast renk vs nin hepsinin değerini sıfır yapar mısın arkadaşım,ondan sonra caps alıp koyar mısın birde siteye..ordada ışık sızması varsa vardır ve kötüdür,yoksa sıkıntı yoktur,dediler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoh

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

lg tv ayarlar-resim- arka ışık kontrast renk vs nin hepsinin değerini sıfır yapar mısın arkadaşım,ondan sonra caps alıp koyar mısın birde siteye..ordada ışık sızması varsa vardır ve kötüdür,yoksa sıkıntı yoktur,dediler :D

Tmm arkadaşım bir ara yapayım ..Koyarım.Gerçi artık takmıyorum kafama kaldı öyle çok da hatta hiç de rahatsız etmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.