Şimdi Ara

LG 42PC1R...Kullananlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
16.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=LG-42PC1R bu siteden, 3016 YTL'ye nakit aldim. Baska indirim yapmiyorlar, ama vade farksiz pesin fiyatina 12 taksitle de alabilirsin mail order yolu ile. Cok ilgili, iyi insanlar sitedekiler. Telefonla konustuk birkac kez. Garanti'den havaleyi yaptim, yarın Digicom servisi gelip takacak. Kargosu falan yok yani her şey hızlı. MSN adresleri bile var online : info@teknosaray.com , chat yapabilirsiniz. Ben 2. en uygun site olarak da digifare'yi bulmustum:http://www.digifare.com/asp/show_stock.asp?product=42PC1R 3130 YTL nakit fiyati.. Aradim adamlari, ben şurda şurda 3016 ya buldum, nakit verir misiniz daha ucuzuna dedim adamlar soyle dedi: Aa bizim alış fiyatımızdan da ucuza satıyorlar uzgunuz dediler :))

Teknosaray.com 'u da bu forumdaki bir arkadas tavsiye etmisti, oradan ulasmistim. Su ana kadar sorun yasamadim tavsiye ederim..

• Arkadaşım şimdiden hayırlı olsun.

Çok iyi bir fiyata almışsın.Benim aldığımdan neredeyse 400 YTL daha düşük.İnanılmaz bir fiyat.

Digicom servisi çok iyi.Saatinde gelip hemen takıyorlar.Aklına gelen her türlü soruyu sor.Uydu alıcını onlara bağlat.Paneli dikkatlice incele.Sesini açtırıp, kolonlardan ses gelip gelmediğine bak.Çizik olup olmadığına bak.Kullanım saatinin sıfır olup olmadığını kontrol ettir.Ölü piksele benimkinde rastlamadım.Nasıl olduğuna dair bir fikrimde yok.Ama yayını açınca parlayan bir nokta varmı diye kontrol et servis gitmeden önce.

Çok iyi bir seçim ve inanılmaz fiyat.Tekrar hayırlı olsun.Ben 14 gündür kullanıyorum.Çok memnunum.TV görüntüsü uyduyla harika.PC'yede bağladım olağanüstü.Güle güle kullan.
    quote:

Orjinalden alıntı: TheGuardian

http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=LG-42PC1R bu siteden, 3016 YTL'ye nakit aldim. Baska indirim yapmiyorlar, ama vade farksiz pesin fiyatina 12 taksitle de alabilirsin mail order yolu ile. Cok ilgili, iyi insanlar sitedekiler. Telefonla konustuk birkac kez. Garanti'den havaleyi yaptim, yarın Digicom servisi gelip takacak. Kargosu falan yok yani her şey hızlı. MSN adresleri bile var online : info@teknosaray.com , chat yapabilirsiniz. Ben 2. en uygun site olarak da digifare'yi bulmustum:http://www.digifare.com/asp/show_stock.asp?product=42PC1R 3130 YTL nakit fiyati.. Aradim adamlari, ben şurda şurda 3016 ya buldum, nakit verir misiniz daha ucuzuna dedim adamlar soyle dedi: Aa bizim alış fiyatımızdan da ucuza satıyorlar uzgunuz dediler :))

Teknosaray.com 'u da bu forumdaki bir arkadas tavsiye etmisti, oradan ulasmistim. Su ana kadar sorun yasamadim tavsiye ederim..

• Teşekkürler, evet iyi bir fiyata aldim gerçekten. Allah hepimize daha iyileri nasip etsin. Eger ki uzun vadede bu TV'yi almak isteyenler olursa 1-1.5 aya kadar, ki ellerinde kalirsa 2850-2950 civarina inecegini tahmin ediyorum.

Resitale, bu 200 saat düşük performansta kullanma olayı hakkında sen ne yaptın, ne yapmak gerekiyor? Şimdi aldıktan sonra 2-3 saat maksimum performansta kullansam sonra 200 saatlik düşük çalışma moduna alsam bir sorun olur mu yoksa 200 saat düşük moddan çıkarmamalı mıyım, aslı astarı nedir? (not: daha urun elime gecmedi bekliyorum :) )

Bir de, TV'yi actiktan sonra Digicom servisi de gittikten sonra yapmamiz gereken tavsiye edilen ya da ince ayar durumu var mi menülerden, varsa nelerdir? Yoksa default olarak mi kullanalim?..
  • Merhaba arkadaşım,

Plazman geldi mi? Duvara mı astırdın? Uyduyla mı kullanacaksın?

İlk izlenimin nasıl?

Ayarlarla ilgili yardımcı olacağım sana. kendi kullandığım ayarları birazdan yazacağım.
  • arkadaşlar benim sorum 2470/12 ye 42pc1rv modeli aldım fazla araştırmadan. siteyi okuyunca hatamı yaptım diye düşünüyorum.kimse bu modelden bahsetmiyor. normal tv yayınlarında performansı nasıl.tv daha gelmedi fark verip pc1r ilemi değiştirsem yoksa bu çözünürlük işimi görürmü.kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  • Merhaba, ya bugun gelemediler ama yarin (yani bugun) sabah gelecekler, yogunluk varmis biraz. Bu arada Teknosa'da da 3360 YTL ama pesin fiyatina %10 indirim var. Duvara asma askisi plazmayla beraber alirsak 29 YTL imis, ben unuttum almayi bakalim yarin soracagim alabilecek miyim.. Bende Digiturk var digiturk'e baglayacagim. Kablolu tv de var ona da takarim yorumlarimi yazarim elbet. Tesekkurler ayarlari yazacaginiz icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGuardian -- 30 Ocak 2007; 13:08:02 >
  • benim sorum güme gitti
  • fikir verecek kimse yokmu
  • dostum senin aldığın tv HD Ready değil.Zira çözünürlüğü 480-820 . İlerde 2-3 sene sonra HD yayına geçince yetersiz kalacak.Hemen biraz fark verip PC1R ile değiştirmeni tavsiye ederim.

Ben 2 hafta önce PC1R aldım.Çok memnunum.Normal tv yayınları uyduyla süper.Pc bağlantısı da aynı şekilde.Dostum ne yap et değiştir.Biraz fark ver.1024-768 çözünürlüklü bu plazmayı al.

Ben 6-7 ay araştırdım.Bana güvenebilirsin.Bu işten anlayan bir çok arkadaşımda bana hak verecektir.
  • ikna ettin beni fiyatı 3.360 ytl/ 12 taksit sizce uygunmu
  • arkadaşlar lg nin televizyonları teknosada peşin fiyat olursa % 10 değil %5 indirimli yani 42pc1r 12 taksitli fiyatı 3360 peşin fiyatı 3190 gibi bir fiyata geliyor....
  • bence uygun dostum alabilirsin... resitale arkadaşın dediklerine göre çok memnun... hata yapmış olmazsın güzel bir plazma fiyat performan oranı bencede çok uygun....
  • resital arkadaşım sen sorun yaşadınmı .çünkü yok seste cızırtı yok kırmızı karıncalanma yok ekran yanığı sende bunlar oldumu tavsiyelerin varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserkan80

resital arkadaşım sen sorun yaşadınmı .çünkü yok seste cızırtı yok kırmızı karıncalanma yok ekran yanığı sende bunlar oldumu tavsiyelerin varmı

Sevgili arkadaşım,

Önce bence teknosa'dan alma.Çok şikayetler duydum.Digicom bayilerinden mesela metrocity siemens(benim aldığım), veya cevahir digicom bayi vaya sana yakın herhangi bir bayiden almanı tavsiye ederim.3.350 YTL'ye 12 taksitle alabilirsin.Askı aparatı 29 YTL.Bu fiyat iyi bence.İnternetten daha ucuza satılıyor.Ama ben pek güvenemiyorum.Yine sen bilirsin istersen araştırma yap.Teknosaray v.b.Forumda ziyadesiyle bilgi bulabilirsin.

Ben 16 gündür kullanıyorum.Hiç bir sorun yaşamadım.Çok memnunum.

Burn in(ekran yanığı) olayı gelip geçici.Logolar bir süre belli belirsiz gözüküyor.Sonra tamamen kayboluyor.Çok uzun süre ekranda logo bırakmamak lazım.menüden White Wash özelliğiyle zaten kendin temizleyebiliyorsun.Yani problem değil.

Seste hiçbir sorun yok.Neredeyse sessiz çalışıyor.

Uydu bağlantısını altın uçlu scartla yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.Ben öyle yaptım.Show,Atv, Star v.b süper net.

Notebook'da bağladım vga kablosuyla.Sonuç yine muhteşem.1366-768'e kadar destekliyor.Valla çok memnunum.İyiki almışım.
    Herkese tavsiye ederim.

• bugün dolaştım birkaç yer hd yayını olan kanal d ve discovery imiş fakat eski receiverlar bunu göstermiyormuş.hd uyumlu receiver almak gerekiyormuş.doğrumu.ayrıca hd yayınlar ne zaman gelir fikri olan varmı.son sorum şu an ki normal yayınlar ve dvd filmlerde fark olmadığını sadece hd yayınlarda farkın ortaya çıkacağını söylediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserkan80

bugün dolaştım birkaç yer hd yayını olan kanal d ve discovery imiş fakat eski receiverlar bunu göstermiyormuş.hd uyumlu receiver almak gerekiyormuş.doğrumu.ayrıca hd yayınlar ne zaman gelir fikri olan varmı.son sorum şu an ki normal yayınlar ve dvd filmlerde fark olmadığını sadece hd yayınlarda farkın ortaya çıkacağını söylediler

Evet arkadaşım HD receiver almak şart HD yayınları seyretmek için.2-3 yıla kadar HD yayınların yaygınlaşacağını tahmin ediyorum.Evet şu an normal yayınlarda ve dvd filmlerdevfark yok.HD yayın gelince o zaman çok fark eder.Bence ileriye yatırım olarak HD Ready plazma alman daha mantıklı.
  • bu tuner2 PİP. PİP, PAP ne demek. 42pc1rv de aynı anda 2 kanal izleniyormu. ekranın yarısı başka kanalı gösteriyormu.
  • sevgili drserkan80,
    Artik LG 42PC1RV modelinden vazget o tv yi alma yazik etme parana. Az daha koy LG 42PC1R modelini al. PIP(picture in picture) var. ayrı iki kaynaktan olan goruntuyu aynı anda seyredebilirsin. Örnegin ekranin bir yarisinda tv izlerken diger bir yarisinda bil. kullanabilrsin. Aynı anda iki ayrı kanali izleyemiyorsun maalesef...
  • geçen mağazada izlerken plazmada alttan görüntü kesikti ntv logosunun yarısı. daha sonra normale geldi toparladı. bunu 2-3 defa yaptı bu sizdede oluyormu neden kaynaklanıyor
  • Arkadaşım, bu durum Cihazın ARC ayarlarıyla ilgili.Muhtemelen zoom1 seçeneği seçildiğinden logo yarım gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.