Şimdi Ara

LG 42PC1R...Kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
16.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün ben de bir LG 42PC1R aldım. TV'de plasma buzz dedikleri, zzzzz şeklinde bir ses, var özellikle beyaz ağırlılkı görüntülerde artıyor, ses kapalı veya kısıkken oturduğunuz yerden bile duyuluyor, oldukça rahatsız edici. Satan yerden birisi gelip baktı ve şimdi başka bir tane verecekler.
    Bu plazmayı kullanan arkadaşların bu konudaki yorumlarını bekliyorum, hepsinde bu ses var mı, değiştirmek çözüm olacak mı?
    Teşekkürler...
  • eeeeeeeeee değiştirtin...sorun warsa
  • hepsinde var mı bunun gibi br ses, onun için sordum
  • hayır,yok..
  • Arkadaşlar,

Bizde de de ara ara açıkkende kapalıyken de çıt çıt diye ses geliyor, regülatörden yapar normal dediler sizlerde de var mı böyle ses gelen
  • illa bir sorun yaratıcak bu makineler. tam karar verdim alıcam diyorum böyle sorunları olan arkadaşlar cıkıyor karsıma. hayır tüm makinlelerde böyledir diye düşünmüyorum ama şanssız adamım ben gelir o yamuk alet bana cıkar sonra uğraş dur. neyse bir daha düşüneyim 42pc1r almak için.
  • çıt çıt duymadım şu ana dek ancak akşamüzeri yeni 42pc1r geldi, aynı şekilde zzzz sesi ile çalışıyor. Belki de bu şekilde bir ses hepsinde var ancak benim gibi bazı insanlar daha dikkatli dinleyip kafayı taktıkları için duyuyorlar, bilemiyorum. Çünkü olmadığını söyleyenler de var.
  • component ten uydu alıcı bağlayınca görüntü mükemmel oluyor. bi yakınımız aldı uydu alıcı almak için çağırdı beraber aldık componet çıkışlı uydu alıcı bağladım componentten, teksoda vb. yerlerdeki teşhirde çalışan cihazların görüntüsü ile alakası yok mükemmel gösteriyor.
  • Arkadaşlar söylediğiniz iki ses de normal. O çıt çıt sesi açılıp kapanırken oluyor. Sorun yok yani.

ZZZ sesini de tüm plazmalar yapıyor zaten bu bilinen bir durum. Ama şunu söyleyebilirim bu sesi en az çıkartan markalardan biri LG.

Ayrıca en az sorun çıkaran plazma markası bana göre...
  • Bende buzzz sesi yok yada cok az var ben duymuyorum aksam bi kontrol ediyim. ama zaten yuksek rakımlarda plazmalardan zzz diye bi ses gelmesi normalmis. tabi kulagini rahatsz edicek seviyelrde olandan bahsetmiyorum. acip kaparken cit diye ses geliyor oda acilip kapanma sesi zaten bunu kafaya takmak zaten hic mantikli degil :) herkese iyi seyirler...
  • Benim ki 42 PX4RV.....Panel arızası dolayısıyla servise gidip geldikten sonra
    stand-by konumundaki zzz sesinden sonra(ki bu aldığımızdan beri vardı...)
    bir de açıkken cırrr sesini de vermeye başladı...Görüntünün açık veya koyu
    oluşuna görede ses alçalıp yükseliyordu.Tekrar sevise gitti ve board kartı
    değiştirilerek geldi.....Sonuç:Stand-by konumundaki ses gitti fakat beni
    asıl rahatsız eden ses gitmedi.Cevahir de bugün aynı modele baktım ve hiç ses
    çıkarmıyodu..En azından benim ki kadar.Ben bu sesi yaklaşık 3m.uzaklıktan
    rahatlıkla duyabiliyorum.Plazmanın değişimi için servisi kafa kola almak gerekiyomuş.
    Yarın bastırıcaz bakalım.

Yani böyle bi ses yok.10 aydır duymuyodum şimdi duyuyorum oda serviste ne olduysa...
  • Geçmiş olsun umarim servis halleder....
  • Yeşilköy'deki servis yarın gelip alacak....
    Merkezle konuşmuş.Her plazmanın belli bir ses çıkaracağını söylemişler.Ben bunu kabullenmeyeceğimi bu sesin farklı olduğunu söyleyip değişimini istedim...Değişim olursa ara fark verip 42pc1r modelini mi alsam acaba...???
    Bakalım sonuç neolaccak
  • Fark verip değişim yaptirabilirsen bence kacirma bu firsati. Bol şans...
  • arkadaşlar

Bizm plazmayıda değiştrdiler, sanki bu gelende daha çokk zzz sesi var. birde 20 saat kullanılmış çıktı ne yapmalıyım sizce
  • Servise....sonrasında da DİGİCOM'a yavaş yavaş agresifleş....Anlayabilecekleri dil bu oluyor.
    Servisle bugün konuştum hala bana digicom merkezinden kendisine ''plasmanın sesli çalışacagını''
    söylediklerini iletiyor.Tabiki ses çıkaracak pille çalışmıyo bu meret ama 10 ay sonrası ,hemde Digicom
    merkez servisinden gelen cihaz bariz şekilde 3 mt.öteden duyulacak bi ses çıkarıyosa....
    Aranır digicom pazartesi günü, önce yumuşak yumuşak sonra............
  • Arkadaşlar benim cihazda hiç ses yok.12 gündür kullanıyorum.Bırakın 3 metreden ses gelmesini yanındayken bile kulağım bir şey algılamıyor.Kulaklarımmı bozuk acaba.
  • Hayır Sayın Resitale....Senin kulaklar değil bizim paneller bozuk.Bunu Digicom da kabul edecek
    inşaallah!
    Bende ses problemi yaşamayanlardandım fakat ta ki servise gidene kadar.
  • Benim de Pazartesi gunu geliyor 42PC1R'im. Gelip Digicom kuracak sabahtan. Arkadaslar, sizlere sorum şu:
    Gelen servis, montajini yaptiktan sonra neyi kendilerini sormaliyim, neyi test etmeliyim o an. Mesela ses konusunu test edecegim, goruntu hususunda neyi kontrol edeyim bir sorun varsa boyle boyle deyip yenisini talep edeyim? Yardimci olursaniz tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim, ölü piksel oluyor mu hiç mesela kontrol edelim mi?..
  • TheGuardian 42pc1r yi ne kadara aldın digicom bayinden bende almayı düşünüyorum. kazık yemeyelim peşin fiyatı ne kadardı öğrenebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktoratik -- 28 Ocak 2007; 12:27:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.