Şimdi Ara

LG 42LW570S Model Wİ Fİ Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda okuduğum kadarıyla LG'nin bazı modellerinde (Wİ-Fİ Ready olan) Airties Air 2410 300 Mbps Kablosuz USB Adaptörünün işlem gördüğü yazılıydı. Acaba forumda 42LW570S kullanan (yada aynı modelin farklı ebatlardaki televizyonunu kullanan) arkadaşlar arasında bu USB adaptörü kullanıp sonuç alan oldu mu ?

Çünkü bilindiği üzere LG'nin AN-WF100 USB adaptörü Türkiye'de yok. Olan yerlerde de 140-160 TL arasında değişiyor.

• konu güncel arkadaşlar forumda bu televizyonu kullanan kimse yok mu ? yada kimse nete wi-fi adaptör ile bağlanmıyor mu ?
  • takipteyim bende 42lw5590 modelini aldım. tv yarın elime geçecek benim içinde merak konusu olan bir mesele bu
  • soruyu ben cevaplayayım Airties Air 2410 kablosuz alıcı ile internete girebiliyoruz denedim girdim
  • Sağol hocam öncelikle eyvallah bilgi için ama;

LW570S ile LW5590 arasında sistemsel bir farklılık var mıdır ? Yani senin Tv'de (LW5590) Airties Air 2410 Kablosuz Alıcı çalışıyorken, benim Tv'de (LW570S) aynı aparat çalışmıyor olabilir mi acaba ?
  • o konuda tam bir bilgim yok ama aynı serinin ürünü bunlar muhtemelen 570s de çalışır. usb girişine tak usb tanınmadı gibi bir uyarıçıkıyor ona aldırma smart tv menüsünde bir yere girmeye çalış ağ bağlanmak istermisiniz tarzında birşeyler çıkıyor ve orada ki kablosuzlardan uygun olana bağlanabilirsin
  • umarım dediğin gibi olur hocam bakalım deneyip göreceğiz. yinede çok teşekkürler yardımın için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inş halledersin bir sorun çıkmaz
  • 47LW570s kullanıyorum, ebay'den AN-WF100 adaptörü sipariş vermiştim bugün geldi, akşam deneyip sonucunu yine buraya yazarım...

Bu arada ürünü aldığım adres şuhttp://www.ebay.com/itm/250908232222?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_3311wt_912
    Ücretsiz kargo olduğu için yaklaşık 18 gün sürdü gelmesi ama sorun değil benim için, çakallara dünyanın parasını kaptıracağıma beklerim 20 gün... (;
  • quote:

Orijinalden alıntı: seelucky

47LW570s kullanıyorum, ebay'den AN-WF100 adaptörü sipariş vermiştim bugün geldi, akşam deneyip sonucunu yine buraya yazarım...

Bu arada ürünü aldığım adres şuhttp://www.ebay.com/itm/250908232222?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_3311wt_912
    Ücretsiz kargo olduğu için yaklaşık 18 gün sürdü gelmesi ama sorun değil benim için, çakallara dünyanın parasını kaptıracağıma beklerim 20 gün... (;

ebay dan vermiş olduğumuz her sipariş türkiye ye geliyor mu. gümrükte falan sıkıntı çıkarmıyorlar mı?

• Türkiye'ye gönderen var göndermeyen var, ürünün durumuna göre kargo ücreti isteyen var benim aldığım gibi Çin'den free kargo gönderen var... Her halükarda gümrüğe takılmamasını istiyorsanız aldığınız ürünün 3 adedi geçmemesi ve sanırım 100 euro'yu geçmemesi gerekiyor...

Bu arada AN WF100'ü TV'me takar takmaz tanıdı, hemen internete bağlandı...
    Airties'in tavsiye edilen bi modelini denemiştim ama çalışmadı, Bilginize...
  • ya kafamızı karıştıryor bu durum. bazıları Airties Air 2410 modeli ile çalışıyor bazıları çalışmıyor diyor ne yapıcağımızı karıştırdık artık.
  • Bende çalışmadı Airties 2410.
    Bunu takar takmaz ayar penceresi açıldı.

Airties'i mediamarkt'tan aldım, denedim calismayinca götürüp iade ettim. Siz de bu sekilde deneyebilirsiniz. Mediamarkt'in 14 gun koşulsuz iade garantisini bu tür işlemler icin kullanıyorum ben, siz de kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seelucky -- 29 Nisan 2012; 9:19:40 >
  • Merhaba Arkadaşım ,

Ebay'den bu WİFİ adaptörünü nasıl alacağız biraz yardımcı olabilirmisin , hiç böyle alışveriş yapmadım .
    Ben Bursa'daki LG servislerinde bulamadım ve olmadığı halde 100 TL fiyat dediler . LG türkiye sitesine mail attım beni Istanbul'daki bir servise yönlendirdi orada 1 tane varmış ama fiyat olarak 165 TL istedi , ohaaaaa diyorum sadece .

Değerli arkadaşım bende LW570s model LG TV için bu WİFİ adaptörü almak istiyorum , bana nasıl yardımcı olabilirsin ??
    İstiyorsan senin banka hesabına ben ücreti göndereyim sen benim için ebay üzerinden tekrar bir alışveriş yapabilirmisin eğer zahmet olmayacaksa tabii , böyle bir iyilik yapabilirmisin ? gerçekten çok sevindirirsin ve yardımcı olursun .

Benim ebay üyeliğim yok ve butür alışverişleri nasıl ödeme yapabiliriz bilşmiyorum internet üzerinden .

Saygılarımı sunuyorum
    Bülent

• merhaba arkadaslar bendede 42lw570 s modeli var. usb den fılm oynatırken bazı fılmlerde fılm baslıyor 5 sanıye sonra basa donuyor . ve fılmı seyredemıyorum bu konuda bılgısı olan varmı? nasıl gıderebılırım bu sorunu acıl yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.