Şimdi Ara

lg 42lW4500 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
16.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acaba bizim usb lerdemi bir sorun var senin usb markası ve hızı yada herhan gibi bir özellik blu-ray almaya gerek kalmaz
  • beyler c.tesi günü bimex den aldığım 42lw4500 televizyonu bugün gelip kurdular.şimdilik 3d dışında bi sıkıntı yok.internetten birkaç h-sbs demo görüntü indirip denedim ve genel olarak bi tutarsızlık var.öndeki görüntüleri dengelesem arka görüntü çok kayıyor,aynı şekilde arka görüntüleri dengelesem ön görüntü çok kayıyor.bazen nadir de olsa çok sağlam denge yakaladığım oluyor ama bi iki sahnede oluyor sadece o da denk gelirse.bu sorunu başka yaşayan var mı.acaba indirdiğim demolardan mı kaynaklanıyor yoksa tv de mi bi anormallik var.
    ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• eywallah.normal 3d film denedim onda değiştirince sorun kalmadı.ama demolarda ne yaparsam yapayım toparlamıyor.neyse filmlerle oyunlar düzgün olsun da.
    ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

Orijinalden alıntı: J_J_

eywallah.normal 3d film denedim onda değiştirince sorun kalmadı.ama demolarda ne yaparsam yapayım toparlamıyor.neyse filmlerle oyunlar düzgün olsun da.

Demo 3D videolarda pop-out efektleri çok fazla ve ardı ardına verildiği için bu tür odak sorunları efektleri olabiliyor kameralar açısından. Demodur deyip geçmek lazım bunlara, çok dikkat etmeden izleyince gayet güzel zaten. Filmler iyi olsun da
  • Herkes lw4500 alin yanina media aynatici alin sorun cözülür diyo ama cözüldügü falan yok usb den 3d film aciyorum dosya gecersiz diyo usbyi media oynaticiya takiyorum filmi aciyor sbs oldugu icin 2 görüntü var bu seferde görüntüleri birlestiremiyorum ama usb yi direk tvye bagladigimda görüntüleri birlestirebiliyorum nasil halledicem bunu ?

Orijinalden alıntı: sutigin66

Herkes lw4500 alin yanina media aynatici alin sorun cözülür diyo ama cözüldügü falan yok usb den 3d film aciyorum dosya gecersiz diyo usbyi media oynaticiya takiyorum filmi aciyor sbs oldugu icin 2 görüntü var bu seferde görüntüleri birlestiremiyorum ama usb yi direk tvye bagladigimda görüntüleri birlestirebiliyorum nasil halledicem bunu ?

halleddinmi sorunu

tx p 42 st 30 mu bu mu ?
  • Vatan'da ürün varsa world kart kampanyası her daim oluyor internet sitesinde. Bu linkten bakabilirsiniz ya da paralel ithalat bakabilirsiniz.

• dostum onu şu şekilde yapacaksın önce televizyonunun firmwareini 40.60.26 ya güncelle bi düzgünleşsin yazılımın sonrasında istediğin her 2li görüntüye 3d ye çevirebiliyorsun 3d ayarlarından 2 tane yanyana olanı seçtiğinde birleştirir ki ben media oynatıcı kullanmıyorum bütün 3d leri açıyor forumu incelersen oraarda gerekli dönüştürmeleri sesi ac3 formatına çevirmen ve headstripping i kapatman gerekiytor filme de o kadar yani açamayacağı film yok lg42lw4500 kullanıyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDofGoD -- 3 Temmuz 2012; 1:09:31 >
    IN-WIN Commander 1200 80+ Watt PSU - OCZ Agility 3 60gb Sata 3 SSD
    WD 1TB Sata III 64mb Cache HDD - Noctua NH-D14 CPU Cooler
    Aerocool XPredator
    LG42LW4500 3DTV ++
    ACER Aspire 6930G 4 GB 800 MHZ + T9800 CPU + 500GB SATA MOD
  • arkadaşlar usb'den oynatılamayan 3d ya da brrip mkv'leri laptopu hdmi'dan televizyona bağladığımızda aynı görüntü kalitesini alıyor muyuz?
    yoksa kalitede bir sıkıntı oluyor mu?
  • arkadaşlar bende lg42lw4500 ürünü var dusty ve tachveren eüer yanlış yazdıysam affola onların açmış olduğu topic ismi var yukarda beliritilen oradaki bilgileri eğer okuyup indirdiğiniz veyahut açamadığınız filmlere uygularsanız televizyonun açamayacağı şey yok ama ben uğraşamam param var diyorsanız gidin allah aşkına bir media player alın hiç birşey düşünmeyin ama kalite işte tümleşik ekran muhabbeti yapacaksanızda dönüştürün filmleri uygun hale onun dışında mediaplayer alma gereksinimi hissetmedim çünkü dönüştürüyorum gerektiğinde ve televizyonun o takılma kirlilk hissi tamamen truemotion efekti ile ilgili yalancı 400hz kısacası durum bu kısacası kkolay gelsin yardımcı olaiblidiysem ne mutlu
    IN-WIN Commander 1200 80+ Watt PSU - OCZ Agility 3 60gb Sata 3 SSD
    WD 1TB Sata III 64mb Cache HDD - Noctua NH-D14 CPU Cooler
    Aerocool XPredator
    LG42LW4500 3DTV ++
    ACER Aspire 6930G 4 GB 800 MHZ + T9800 CPU + 500GB SATA MOD
  • Merhaba arkadaşlar 1 ay önce lg lw4500 tv aldık, usb den film izleme sorunuyla karşılaştım ve bir kaç günüm forumlarda çözüm aramakla geçti,tvnin üstüne para verip media player almakta istemedik, nihayetinde forumları geze geze çözümü buldum şu an hiç sorun yaşamadan usb'den filmleri izliyorum..Benim gibi sıkıntı yaşamayın diye çözümü sizlerle paylaşayım istedim...Aşağıda usb yoluyla izlediğim filmler ve karşısında kullandığım program yazılı :)))

Titanların Öfkesi 3D (çözüm mkv2ac3)
    Journey 2 The Mysterious Island (çözüm mkv2ac3)
    BeyazAslan.2010.3D (çözüm mkv2ac3)
    The Green Hornet 3D (çözüm mkv2ac3)
    Priest 2011.3D (çözüm mkv2ac3)
    Green.Lantern 3D (çözüm mkv2ac3)
    Sanctum 3D (çözüm mkv2ac3)
    Tron.Legacy 2010 3D (çözüm mkv2ac3)
    Karayip Korsanlari Gizemli Denizlerde 3D (çözüm mkv2ac3)
    John Carter 3D 2012 (çözüm mkv2ac3)
    Transformer 3 Ay'in Karanlik Yuzu 3D (çözüm mkv2ac3)
    Ghost Rider Spirit of Vengeance (2012) [3D] (çözüm mkv2ac3)
    IMAX Under The Sea 3d (çözüm format factory 2.95) (ac3 olmasına rağmen lw4500'de açılmaması deli etmişti beni ,bende bu belgeseli izlemeyi çok istemiştim ve mkv2ac3 ilk defa işe yaramamıştı)

lw 4500 sahipleri mkv2ac3 ile gördüğünüz üzere hemen tüm filmleri sorunsuz izledim, format factory kesin çözüm lakin çok uzun bir işlem süresi var o nedenle önce mkv2ac3 kullanın son çare format factory derim...

Ben kendime göre bu programları nasıl kullanıyorsam resimli kullanımlarını da yazımın devamına ekliyorum..Mutlaka birilerine faydası olacaktır diye düşünüyorum..Sorunsuz filmler dileğimle....

lg 42lW4500

• tşkler
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.