Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

Beyler film izlerken kullandığınız görüntü ayarları var mı? Varsa paylaşırsanız sevinirim.

ben genelde oyun kullanıcısında izliyorum, gürültü azaltma ve kenar düzeltmeyi yüksek yapıyorum. burda kendi göz zevkine göre kurcalayıp güzel görüntü alabilirsin. bazen filme görede canlı ve spor yaptığım oluyor.

Yabancı forumlarda birkaç ayar buldum, onlardan birini kullanıyorum şu an. Gayet iyi oldu.

link varsa at hocam bende bi bakiyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler film izlerken kullandığınız görüntü ayarları var mı? Varsa paylaşırsanız sevinirim.

ben genelde oyun kullanıcısında izliyorum, gürültü azaltma ve kenar düzeltmeyi yüksek yapıyorum. burda kendi göz zevkine göre kurcalayıp güzel görüntü alabilirsin. bazen filme görede canlı ve spor yaptığım oluyor.

Yabancı forumlarda birkaç ayar buldum, onlardan birini kullanıyorum şu an. Gayet iyi oldu.

Buyrun:http://www.avforums.com/forums/lg-forum/1596116-official-lg-ls5600-led-tv-thread.html#10

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buyrun:http://www.avforums.com/forums/lg-forum/1596116-official-lg-ls5600-led-tv-thread.html#10

teşekkürler. bi bakiyim.

• .flv dosya oynatımında 2x den fazla hızlandırma yapmıyor.
  • arkadaşlar bende 6 aydır bu tvyi kullanıyorum gayetde memnunum fakat yüksek çözünürlüklü mkv film izlediğimde dual filmlerde (çift ses çıkışlı) Dlnadan bağlandığımda ikinci dili görmüyor usbden izlemeye kalktığımda ise ikinci dili görüyor fakat ses çıkışı olmuyor neden olabilir acaba? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheva_1905

arkadaşlar bende 6 aydır bu tvyi kullanıyorum gayetde memnunum fakat yüksek çözünürlüklü mkv film izlediğimde dual filmlerde (çift ses çıkışlı) Dlnadan bağlandığımda ikinci dili görmüyor usbden izlemeye kalktığımda ise ikinci dili görüyor fakat ses çıkışı olmuyor neden olabilir acaba? teşekkürler

açmaya çalıştığın film dts ise olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: 42LS5600 Bilirkişisi

quote:

Orijinalden alıntı: SAWASH WOLF

Arkadaşlar bu tv nin fişi topraklı mı ?

Hayır topraklama yok. tv dizayn edilirken ona göre önlemler alınmıştır tabiki. Uluslar arası standartlarla belirlenmiş şeyler vs. vs.

akım korumalı priz alıcam, şimdi topraklı yazanımı almam gerekiyor topraksız yazanımı, yada hangisini alırsam alayım farketmezmi...

Hangisini alırsan al fark etmez. Benim önerim topraklamalı olanı alman dır. Topraklama sistemi kullanan başka cihazlarda da kullana bilirsin.
    Topraklamalı Priz cihazlardaki kaçak akımlardan kullanıcıları ve cihazları korumak için vardır. Bu televizyon için topraklamalı prize ihtiyaç yok çünkü cihazda topraklama sistemi yok (Başka önlemler vardır tabiki).
    Akım korumalı priz ise şebekeden yüksek akım-gerilim gelmesi durumlarında cihazın yanmaması için bozulmaması için kullanılabilir. Gerçekten gerek varmıdır yok mudur emin değilim kullansanda olur kullanmasanda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42LS5600 Bilirkişisi -- 11 Şubat 2013; 2:56:02 >

• hort
    bu tv 1200 + %10 çek ile alınırmı sizce gg?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanses

hort

ben de incelemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanses

hort

ben kullanıyorum 3d ve smart tv ile işiniz yoksa gayet tatmin edici bir tv.
  • Tarihin tozlu sayfalarına gömülecek vasat bir televizyon işte.Biraz daha sabretsek 3 boyutlusunu alırmışız 1400 TL'ye 6 ay sonra 1100 TL'ye düştü sonrada kayboldu.Smart özelliği yok.Nete giremiyor.Görüntü kalitesi 720p ve 1080p de iyi sd yayınlarda vasat.Pc monitör olarak iyi.Uydu girişi yok.Kablo Tv için iyi maçlarda görüntü çok kötü.Kontrast çok yükselince görüntü kalitesi bozuluyor.karanlık görüntülerde bulutlanma var (arka panel ışıgı eşit dağıtamıyor).Satsak satılmıyor atsak atılmıyor yazlığa götürmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardina

Tarihin tozlu sayfalarına gömülecek vasat bir televizyon işte.Biraz daha sabretsek 3 boyutlusunu alırmışız 1400 TL'ye 6 ay sonra 1100 TL'ye düştü sonrada kayboldu.Smart özelliği yok.Nete giremiyor.Görüntü kalitesi 720p ve 1080p de iyi sd yayınlarda vasat.Pc monitör olarak iyi.Uydu girişi yok.Kablo Tv için iyi maçlarda görüntü çok kötü.Kontrast çok yükselince görüntü kalitesi bozuluyor.karanlık görüntülerde bulutlanma var (arka panel ışıgı eşit dağıtamıyor).Satsak satılmıyor atsak atılmıyor yazlığa götürmeyi düşünüyorum.

kusura bakma ama siz ne aradığınızı bilmeden bu tv yi almışsın. burdaki çoğu kullanıcı bu tvyi hd filmler ve oyun konsollarındaki performansı için aldı. siz ne istediğinizi bilmediğiniz için burada anlamsız bir eleştiride bulunmuşsunuz.

• televizyonu 18 eylülde almıştım bugüne kadar bi sıkıntısı yoktu.1 saat kadar önce kendiliğinden kapandı ve şu an açılmıyor.kumandadan açınca kırmızı ışığı birkaç kez yanıp sönüyor,görüntü yok.yarın servisi arayıp bildircem bakalım,başına böyle bir durum gelen var mı başka ?
  • dark conax smit hd modül ile teledünya bağlattım.Görüntü kalitesi hd kanallar için hakikaten güzel.Kanal geçiş süresi biraz yavaş ama görüntü mükemmel ve 1080p.Daha önce D-smart hd kanallarda 720p gösteriyordu.1080p hakikatten farklı.Foxcrime da Csi seyretmek ve detayları bu kadar net görmek televizyonu bana sevdirdi doğrusu.Alacak olanlara önerim Teledünya ile kullanacaksanız televizyon güzel.Oyun için alanlar LAG konusunda sıkıntılı olduğunu belirtmiş özellikle Guitar Hero'da Kullanımı hiç uygun değilmiş ben kullanmadım.Fiyat Performans oranı oldukça uygun ama smart özelliği olmayışı dezavantaj.Halen tarihin tozlu sayfalarında unutulacak vasat bir televizyon olduğu konusunda ısrarcıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

42ls5600ü yeni aldım, çevremdeki çoğu kullanıcı tvsini voltaj korumalı pahalı prizlerle kullanıyor,

gerçekten gerekli mi arkadaşlar bende bi tane alayım mı tvme?

hocam ben 30 TLye bimeksden aldım korumalı priz. philips falan değil. 6 girişli. zaten ps3tü, pcydi, uyduydu, tvydi derken anca yetiyor.
    artı birde açma kapama tuşu var. işe giderken kapatabiliyorum kolaylıkla. zaten bu kadar çok girişli korumasız prizler bile 10-15 TL.
    tvde zaten benim bildiğim kadarı ile akım kesici özellik var ama arada fark yok. al kullan derim.
  • Bugün bismillah artık tvmiz 1 senesini doldurdu servis yolu gözüktü:)
    hoparlörte ses cızırtı yapıyordu. bizim hanım farketti onuda. malum ramazan yemek odasından ezanı duyalım diye sesi 80'lere getirmiştik. ozaman farkettik ki ses cızırdama yapıyor. bugün servis geldi ve ses sorununu teyid etti. ürünü alıp paketleyip götürdü. servisten gelen çocuk bence hoparlör patlak dedi ama ben sorunun izolasyonla çözüleceğini düşünüyorum. ama ustanın işine karışmadım tabiki. bir gelsin duruma göre değerlendireceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: winger37

Bugün bismillah artık tvmiz 1 senesini doldurdu servis yolu gözüktü:)
    hoparlörte ses cızırtı yapıyordu. bizim hanım farketti onuda. malum ramazan yemek odasından ezanı duyalım diye sesi 80'lere getirmiştik. ozaman farkettik ki ses cızırdama yapıyor. bugün servis geldi ve ses sorununu teyid etti. ürünü alıp paketleyip götürdü. servisten gelen çocuk bence hoparlör patlak dedi ama ben sorunun izolasyonla çözüleceğini düşünüyorum. ama ustanın işine karışmadım tabiki. bir gelsin duruma göre değerlendireceğiz

geçmiş olsun, umarım sorununuz çözülür.
  • quote:

quote:

merhabalar. teşekkür ederim. pazar günü LG desteği aradım, pazartesi 11'de servis geldi. Tvyi paketleyip götürdü, bugün itibari ile sabah 9'da gelip tekrar tv'mi teslim etti. şuan sorun yok. Servis görevlisinin bana söylemesi. bu cihazlarda nadirde olsa alt kasa ve monitör arasındaki boşluk nedeniyle cızırdama yaptığı. vidaları gevşek kalabiliyor dedi. şuan sorun yok tvde. tekrarlamayacağını söyledi. umarım sorun olmaz tekrar...

yalnız servis inanılmaz hızlı idi. elektronik eşya bu çok takılmıyorum aldığının ertesi günü bile sorun çıkarabilir. ama servis desteği açısından LG'ye güvenmekle hata etmemişim. umarım bozulmadan devam ederler.

• quote:

quote:

quote:

merhabalar. teşekkür ederim. pazar günü LG desteği aradım, pazartesi 11'de servis geldi. Tvyi paketleyip götürdü, bugün itibari ile sabah 9'da gelip tekrar tv'mi teslim etti. şuan sorun yok. Servis görevlisinin bana söylemesi. bu cihazlarda nadirde olsa alt kasa ve monitör arasındaki boşluk nedeniyle cızırdama yaptığı. vidaları gevşek kalabiliyor dedi. şuan sorun yok tvde. tekrarlamayacağını söyledi. umarım sorun olmaz tekrar...

yalnız servis inanılmaz hızlı idi. elektronik eşya bu çok takılmıyorum aldığının ertesi günü bile sorun çıkarabilir. ama servis desteği açısından LG'ye güvenmekle hata etmemişim. umarım bozulmadan devam ederler.

benimde yaklaşık 2 ay sonra 1 seneyi dolduracak, şu anlık çok memnunum cihazdan. hoparlör sorununuda 47" kullananların birkaçında duymuştum. bende bursa da oturuyorum ve burdaki servisleride hızlı ve çokta kibar insanlar bu yönden takdiri hak ediyolar dediğiniz gibi umarım bozmadan devam ederler.

• Arkadaşlar merhaba,

Ben 2-3 yıldır Samsung 40C650 kullanıyorum, tv LCD olduğu için 190 watt civarında elektrik tüketiyor. Üründen genel olarak memnunum fakat hem yeni bir ürün almak için hem de daha az enerji tüketen bir LED tv almak için bu ürünü düşünüyorum. Kullandığım tvnin sevdiğim özelliklerinden biri DTS desteği, usbden izlediğim mkvlerde ses efektleri gayet tatmin edici.

42LS5600 LED tvnin ses özellikleri ve ses kalitesi nasıl tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.