Şimdi Ara

LG 42LN575S hakkında ufak bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 4 gün önce LG 42LN575S isimli modelini aldım. TV muazzam, görüntü kalitesi olsun, smart tv'si olsun.. Soruma gelecek olursak anten kablosunu tv'nin arkasına bağladım otomatik 250 kanal buldu. Fakat bunların arasında Atv HD ile Trt 1 HD yoktu. Benim bildiğim bu iki kanal ücretsiz idi. Ardından manuel yüklemek istedim 11896 11200 yazdım fakat sonra yanlış hatırlamıyorsam bu zaten var dedi tüm kanallara tekrar baktım yoktu bu iki hd kanal. Zaten normal kanalların görüntü kalitesinden memnunum fakat bu iki HD kanalı denemek istiyorum. İlk kez bu tür tv kullandığım için doğru yüklememiş olabilirim ne yapmam lazım bu iki kanal için.

• yardımcı olabilecek varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı servismi kurdu sizmi,servislerin elindeki flash belleklerle cihaza bütün tv kanallarını yukluyorlar

• Philips smart tv kullanıcısıyım lg kullanmak hiç nasip olmadı ancak kanal listesi içerisinde arama yapabiliyor olmanız gerekiyor,hd şeklinde bi arama yaparsanız bulabilirsiniz

• tv'yi kendim kurdum. ürünü yurt dışından aldım. orada her hangi bir kanal yüklemesi yapmadılar. o taramayı nasil başlatıcam hd kanalları bulma?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.