Şimdi Ara

LG 42LM3400 led Tv'ye Ses Sistemi Kuramadım. Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktadayazdığım gibi LG 42LM3400 42 inchlik bir Led Tv var.

hediye olarak samsung HT-E350 ev sinema sistemi geldi.

Televizyonumda HDMI Arc olmadığından bu şekilde bağlayamadım. ses sistemi "NO ARC" hatası gibi bişey verdi.

Ses sisteminde de optik çıkış olmadığından TV'deki optik çıkış ve kablomun bir önemi kalmadı ayrıca.

Scart ile bişeyler yapmaya çalıştım ama onu da beceremedim.

Yapmak istediğim;
    1- Digiturk İQ'ma ses sistemini bağlayabilirmiyim acaba yada bi şekilde tv'ye bağlasam ordan televizyon izlerken ses sisteminden ses alabilirmiyim?
    2-PS3 için hangi yolla bağlamalıyım sistemi?

Bilgisi önerisi olanlar için şimdiden teşekkür.

• Digiturk IQ nasil ses cikisina sahiptir bilmiyorum ama PS3 hdmi dan goruntu aktarip ses icin diger kabloyu yani kirmizi beyaz sari olan kabloyu kullanabiliyor. Ayarlardan secmek yeterli. Ses sisteminde mutlaka komposit giris vardir. Tek eksisi dolby olmayacaktir. Benim ses sisteminde sadece coaxial girisi vardi ebayden optigi coaxiale ceviren bir kutu aldim sorunsuz cozuldu isim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin gibi ps3ü ayarladım sağol dostum. ps3 ayarlardanda yaptım ses geldi. bugün pazar bulamam heralde elektronikçiler kapalıdır yarın bi komposit kablo alayım dediğin gibi çıkışı var umarım tvden sesi alırım teşekkür ederim. önerebileceğin bi kablo varsa ondan alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Led TV yardım lütfen
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.