Şimdi Ara

LG 42LE5500 ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
3
Favori
72.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bende aldım bi tane LG 47LE5500. hepsiburada.com dan aldım. 2800 (12 taksit)...bilmiyorum fiyat iyi mi kötü mü? birazda distribütör garantili olduğu için burdan aldım. bakalım ne zaman gelecek. şimdi size sormak istedğim bir şey var. bu tv yi yaklaşık olarak 6 ay sonra kullanmaya başlıycam. şimdi diyeceksiniz ne demeye o zaman almadın diye ama evlilik vakti hersey çok sıkışacak. ben şimdiden bunu aradan çıkarayım yavaş yavaş ödeyim dedim. neyse;sorum şu
    bu tv nin grantisi elime geçince mi başlar yoksa ben 6 ay sonra lg yetkili servisini çağırıp kurulumunu yaptırdığım zaman mı başlar ?

Orijinalden alıntı: karagece666

bende aldım bi tane LG 47LE5500. hepsiburada.com dan aldım. 2800 (12 taksit)...bilmiyorum fiyat iyi mi kötü mü? birazda distribütör garantili olduğu için burdan aldım. bakalım ne zaman gelecek. şimdi size sormak istedğim bir şey var. bu tv yi yaklaşık olarak 6 ay sonra kullanmaya başlıycam. şimdi diyeceksiniz ne demeye o zaman almadın diye ama evlilik vakti hersey çok sıkışacak. ben şimdiden bunu aradan çıkarayım yavaş yavaş ödeyim dedim. neyse;sorum şu
    bu tv nin grantisi elime geçince mi başlar yoksa ben 6 ay sonra lg yetkili servisini çağırıp kurulumunu yaptırdığım zaman mı başlar ?

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
    Normalde Fatura tarihi kesiminde başlar ama bazı markalarda servis gelip kurunca başlar.
    Bunu öğrenmenin en iyi yolu LG yetkili servisi arayıp sormak ;)
    Aldığınız bu TV 6 ay sonra 2200 - 2300 TL civarına düşer diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: byi

quote:

bende aldım bi tane LG 47LE5500. hepsiburada.com dan aldım. 2800 (12 taksit)...bilmiyorum fiyat iyi mi kötü mü? birazda distribütör garantili olduğu için burdan aldım. bakalım ne zaman gelecek. şimdi size sormak istedğim bir şey var. bu tv yi yaklaşık olarak 6 ay sonra kullanmaya başlıycam. şimdi diyeceksiniz ne demeye o zaman almadın diye ama evlilik vakti hersey çok sıkışacak. ben şimdiden bunu aradan çıkarayım yavaş yavaş ödeyim dedim. neyse;sorum şu

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
    Normalde Fatura tarihi kesiminde başlar ama bazı markalarda servis gelip kurunca başlar.
    Bunu öğrenmenin en iyi yolu LG yetkili servisi arayıp sormak ;)
    Aldığınız bu TV 6 ay sonra 2200 - 2300 TL civarına düşer diye tahmin ediyorum.

evet en garanti yol sanırım yarın LG müşteri hizmetlerini aramak olcak.

• ben 42LE5500 ile samsung 40C6000 arasında kaldım. birbirine yakın tvler gibi duruyor. iki tv arasındaki farklar eksileri neler? yorumlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. film izlerken altyazı için türkçe karakteri ayarlıyorum,
    altyazı boyutunu ayarlıyorum ama ertesi gün başka bi film izlemek istediğimde eski ayarlara geri dönmüş oluyor.
    bunu kaydetmenin bir yolu var mı? ben bulamadım da. tv yi kapatınca eski ayarlara dönüyor sanırım.

Ürün linki :http://www.dealextreme.com/p/hdv-18a-5-1-ch-dolby-digital-dts-ac3-sound-audio-decoder-44701

şimdi benim LE5500 nin optik çıkışını bu aletin optik girişine bağlayıp bu aletin de çıkışlarını haliyle analog 5.1 ses sistemime bağlıycam. TV yede HDMI kabloyla media playerımı, hd uydu alıcımı ve ps3 ümü bağlasam bu aletlerden DTS sesleri alabilir miyim? Yani hdmı üzerinden gelen decode edilmemiş dts datası bizim bu TV'nin optic çıkışından çıkıyo mu acaba???

• quote:

Merhaba Arkadaşlar. Kafama takılan bir soru var. yardımcı olursanız çok sevinirim. Yakın bir zamanda aşağıda linkini verdiğim DTS decoderi almayı planlıyorum.

Ürün linki :http://www.dealextreme.com/p/hdv-18a-5-1-ch-dolby-digital-dts-ac3-sound-audio-decoder-44701

şimdi benim LE5500 nin optik çıkışını bu aletin optik girişine bağlayıp bu aletin de çıkışlarını haliyle analog 5.1 ses sistemime bağlıycam. TV yede HDMI kabloyla media playerımı, hd uydu alıcımı ve ps3 ümü bağlasam bu aletlerden DTS sesleri alabilir miyim? Yani hdmı üzerinden gelen decode edilmemiş dts datası bizim bu TV'nin optic çıkışından çıkıyo mu acaba???

Güzel bir soru bunu ancak denemek lazım!

Sen bu soruyu forumdaki diğer LGLE serisi topiklerinde de yaz belki ordakiler yardımcı olur
    Ben TV ye sadece eski bir uydu alıcısı takıyorum arada birde flim izlemek için USB bellek o kdr

• quote:

Orijinalden alıntı: erigdoupos

arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. film izlerken altyazı için türkçe karakteri ayarlıyorum,
    altyazı boyutunu ayarlıyorum ama ertesi gün başka bi film izlemek istediğimde eski ayarlara geri dönmüş oluyor.
    bunu kaydetmenin bir yolu var mı? ben bulamadım da. tv yi kapatınca eski ayarlara dönüyor sanırım.

Evet Tvyi kapatınca eski ayarlarına dönüyor maalesef...
    ?>
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-47-full-hd-led-televizyon-47le5500-/ProductDetails.aspx?productId=evlg47le5500&categoryId=163192

LG 47LE5500 model TV aldım. 12 taksitli 2800 liraya aldım kartıma da 280 lira world puan yüklendi. TV 2520 liraya gelmiş oldu.

TV dün LG servisi tarafından kuruldu. Ancak üründe garip bir sorun var. USB'den 4 tane disk bağladım hiçbirini tanımadı. USB flash bellek bağladım 8 GB olanı gördü 16 GB olanı görmedi. LG Türkiye servisini aradım formatı FAT 32 olmalı dediler.

2000 GB diski FAT 32 olarak nasıl formatlayacağız.

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan.

FAT32 ile alakası yok bende(NTFS) diğer arkadaşlar bir çok harici disk denedik hepside çalıştı ;)
    başka bir harici disk varsa çevrende onu dene
    FLash belleklerde sorun olmamıştı şimdiye kadar ilginç.

İstersen TV yi ethernet kablo ile nete bağla güncel yazılımı yükle belki düzelir. düzelmezse sevisi ara

Orijinalden alıntı: Cirkin
    ARKADAŞLAR bu televizyonu almaya karar verdim bende GOLD dan sordum fiyat verecekler stokta yok.
    Dahili tuneri HD destekli mi?
    wifi internet bağlantısı nasıl ?

Dahili tuneri hiç denemedim direk hep uydu taktım ama hiç sanmıyorum eğer öyle olsaydı koca koca puntolarda HD TV TUNER diye yazarlardı emin ol ;)

forumdan bir arkadaş orjinal wifi adaptörünü satın alıp denedi ama lakin wifide kopmalar oluyormuş pek sağlıklı değil yani.
    En iyi bağlantı kablo ile ağa bağlamak ;)

• telesoneria arkadaşım
    hepsiburadadaki kampanyada nasıl 280 tl yüklendi. kampanya en çok 100 tl veriyor. hem maximuma yapıyor kampanyayı. nasıl world puan geldi anlamadım?? arkadaşları yanıltmayalım lütfen

1 TB Western Digital bağladım görmedi.
    1 TB Iomega bağladım görmedi.
    640 GB Toshiba bağladım görmedi.
    320 GB Trekstor bağladım görmedi.

8 GB Toshiba flaş disk bağladım gördü.
    16 GB A-data flaş disk bağladım görmedi.

TV'yi aldığım gibi zaten bağlayıp yazılım güncellemiştim. Ancak yazılım güncellemesi ile kullanım süresini görme özelliği kayboldu.

İyi dilekleriniz için teşekkürler byi

ilginç o kadar diski nasıl görmedi ?

Ordaki disklerden en küçüğü 320 Gb onu boşlatıp format çek FAT32 yap bakalım TV tanıyacak mı?
    show_source("
    Dehâ imkânsızda mümkünü görebilmek demektir; gemilerin karada da yüzebileceğini sezmek, Mehmet'lerden birini "Fatih" yapar.");
    ?>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirkin

aRKADAŞLAR PEKİ Samsung C6500 mü yoksa bumu desem benim malım dimeden cevap verirmisiniz :)

Senin gibi bende hatta bir çok kişi LG 42LE5500 modeli ile Samsung 40C6000 (senin dediğin üst model) modeli arasında kaldı ama kim hangi
    TV aldıysa kesinlikle pişman olmadı iki TV de çok güzel bende bulsaydım samsung alacaktım nasip değilmiş

quote:

Orijinalden alıntı: risdis

telesoneria arkadaşım
    hepsiburadadaki kampanyada nasıl 280 tl yüklendi. kampanya en çok 100 tl veriyor. hem maximuma yapıyor kampanyayı. nasıl world puan geldi anlamadım?? arkadaşları yanıltmayalım lütfen

İnsanları itham etmeden önce bundan sonra 2 kere düşünürsünüz umarım.

İnternet bankacılığı dönem içi işlem listem. (Kazanılan puana dikkat edin.)

Resim bağlantısı

LG 47LE5500 ile gelen kitapçık ve CD'ler. (Üstüne TeliaSonera yazıp fotoğrafını çektim.)

Resim bağlantısı

Bunlarda yetmez ise Hepsiburada sipariş takip bölümü koyabilirim + TV'nin ekranına TeliaSonera veya siz ne istiyorsanız yazıp fotoğrafını çekip buraya koyabilirim + yine yetmezse ekstre çıktığında onuda tarayıp buraya koyabilirim.

Not : Resimlerin direk olarak şikayet üzerine forumda görünmesini kaldırdım ve tıklanabilir link haline getirdim.

dikkat edin puanı sizden geri alabilirler çünkü kamoanya detayında max 100 tl diyor..

• bende 42 le5500 almayı planlıyorum.. hazır digiturk kampanyası var ve vatanda 2299 TL...
    ama 40c650 yada 40c6000 de kafam karıştı...

Sizce neden le5500 ?

quote:

Orijinalden alıntı: seko11
    dikkat edin puanı sizden geri alabilirler çünkü kamoanya detayında max 100 tl diyor..

Kimse geri almadı. 6 gün oldu hala duruyor.

o zaman sessiz olmakta fayda var :)

Digiturk hediyeniz de var mı;?
  • Arkadaşlar ben optik girişli bir ses sistemi alsam ve bunu lg 42l25500 televizyona optik çıkışından bağlasam, acaba mkv izlerken dts olan film sesini televizyon çözmediği halde ses sisteminden alabilir miyim?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.