Şimdi Ara

LG 42LD650 Alındı SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 3 gün önce LG 55"LD 650'ye geçtim.Artı garantisini açtırdıktan sonra bana 4500TL'ye mal oldu(5 sene LG-Türkiye garantisi).Kurulum yapan arkadaşlar felaket tecrübeliydi,tüm özelliklerini anlattılar.Digitürk -SD kullandığımdan tv yayını süper değil ama kötü de değil.Şimdi cihaza bir conax modül alıcam ve teledünyaya geçmeyi düşünüyorum.
    Film performansı çok iyi.Panel tepki süresi 2ms. ve hiçbir sorun yok.Artı DarkmediaMania kullanıyorum,auto hdm-i seçeneğini açıp direkt 1080p-24hz cinematic olarak tanıdı paneli.
    Amd FX-6200 / Asrock 990fx Extreme 3 / 2*4 G.Skill RipjawsX DDR3 1866mhz / Gigabyte GV-N 670Oc / SanDisk Plus 1tb ssd / Barracuda 250gb Sata II 7200.9 / Barracuda 250gb Sata II 7200.10 / Barracuda 1TB Sata II 7200.11 / WD Black Caviar 1 TB Sata III / LG GH24NS95 DVD-RW / Creative x-Fi Titanium / Samsung P2250G / CORSAIR CMPSU-950TX 950W / Inform Guardian 2000A(AVR) / NZXT Tempest / COOLER MASTER HYPER 212 EVO
  • hakikaten benim verdiğim paranın hakkını fazlasıyla verdi.. ve suan her alanda kullanıyorum ve hakikaten samimi söylüyorum LG yi aldığımda içimde bi kötü his vardı bu alet bana biryerden sorun çıakrır diye ama allaha sükür ki simdiye kadar hiç bir konuda sorun yok..Yani ki ben bir ürünü kullanmadığım bir tarafıda kalmazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarrChief -- 22 Aralık 2010; 20:21:20 >

Philips teki ayrıntının en büyük nedeni Pixel Plus özelliğidir. Ancak Philips'in bazı panellerini LG'den bazılarını da Sharp tan aldığını da unutmamak gerekir...

Yani Philips'in her modeli iyidir diyemezsiniz. Ancak en üst modelleri kesinlikle en iyi modellerdendir buna katılıyorum.

42" Philips lerde LG, 40" Philips lerde ise Sharp paneller kullanılmaktadır.

Ayrıca USB performansı olarak Samsung ve LG, diğer TV lere göre daha iyidir.

Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: Fınıshed ın chına

Yukarıdaki kendi msj mı çürütüyorum arkadaşlar para vereceksem fazlasıyla incelerim defalarca vazgeçerim yine öyle yaptım

Çok kafanızı yormadan aynı fiyat aralığı ürünlerle kıyas yapın, gözünüze en iyi görünen iyidir ve şunları gördüm

LG LD650 vs SAMSUNG C650 vs philips (LG VE SAMSUNG'tan daha ucuz bir model) ve kendimi bir şey keşvetmişkadar iyi hissediyorum aynı görüntü kaynağından ve tüm tv ler ayarları flat (düz) aynı, philipsin inanılmaz görüntüleri vardı

(LG Gayet iyi fakat uzaklar görüntüler daha bulur sisli gibi, izlediğim sörf yapan adam videosundaki su görüntüsünün, berrağı ve parlaklığı, daha doğrusu gerçekliği, asla philips gibi değiildi) Samsung LG ye çok yakın birazhaka bayalı renkler var gibi )

(philips bu iki tv arasında en çok gerçekmiş gibi görüntüler veriyordu şelale kenarlar,ı su, ağaçlar, renkler parlaklık çanlılık hepsi çok başkaydı, Kendimi philipsten alamadım, mağzadan tekrar eve geldim philipsin paramın yettiği en iyi modelini araştırmak için

Arkadaşlar 3 gündür mağzalarda vakit geçiriyorum diyebilirim her geçen saat başka bir şey anladım şu an geldiğim nokta Philips

• Vatan'ın %25 kampanyasından 42LD650 aldım. Görüntü kalitesi beni fazlasıyla tatmin etti.
    Kullanımı, menüleri, kumandası çok rahat ve kolay.
    Özelliklerine ise bayıldım. Netcast mükemmel.
    Kanallarda ilgimi çeken birşey olmadığında tek tuş ile youtube izliyorum.
    Facebook, twitter, haber siteleri, hava durumu yine tek tuşla elimin altında.
    Dlna da kurdum fotoğraflarım, müziklerim ve videolarıma televizyondan erişebiliyorum.
    Filmelerde ses ve altyazı sorunu yaşamadım.
    Bence tek eksik tarafı dvb/s olmaması. O da olsaymış muhteşem olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedus

ozaman arkadaşım birde panasonic dene bakalım philipsh den vazgeçecekmisin ki bence kesinlikle vazgeçeceksin

42 PFL5405 ALDIM Panasonikleride izledim bu fiyata böyle performans verecek başka bir tv yok diyebilirim neredeyse bir çok tv ile ps3 ve hd filim denedim philips gördüğüm
    en gerçek görüntüleri veriyor samsungc650 acayip derecede sanal herşey pastel boya ile boyanmış gibi tam bir gün boyunca evimde kullandım ve geri iyade ettim gidip philips aldım

philipsi herkese tavsiye ederim çok memnun ve mutluyum
  • Ben son noktayı koyayım arkadaşlar başlığı sonuna kadar okudum aklımda kalanları cevaplayayım.

1: LG LED-LCD-PDP herhangi bir modelinde DTS bulunmuyor.Eğer DTS'li bir video açarsanız __Desteklenmeyen Ses__ uyarısı alıyorsunuz.

2 : LD550 ve LD650 modelinde Netcast özelliği mevcut ama güncel değiller.Update yapılamıyor ayrıca SKYPE görülebiliyor.Bunun için cihazı fabrika ayarlarına alın ve Türkiye hariç başka bir ülke seçmeniz önerilir.

3: LG markası bulunan tüm televizyonlarda 2Tb harddisk desteği bulunmakta.NTFS veya FAT formatını desteklemekte.

Orijinalden alıntı: sedatomanli

skype a giriliyor

Merhaba, sizde hangi model var acaba? Bir de önceki mesajda ignatius isimli arkadaşın dediği gibi ayarlardan Türkiye harici bir ülke mi seçmeniz gerekti?

@ignatius
    hocam siz hangi modelde denediniz? LD550'de Skype özelliği kesin olarak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

skype a giriliyor

Merhaba, sizde hangi model var acaba? Bir de önceki mesajda ignatius isimli arkadaşın dediği gibi ayarlardan Türkiye harici bir ülke mi seçmeniz gerekti?

@ignatius

High definition LCD plus online interactivity . . . the ultimate home theater experience. Connect Full HD 1080p 42LD550 to your internet service using the built-in ethernet port, and NetCast Entertainment Access allows you to stream video, music, and photos from providers as diverse as Netflix, Vudu, YouTube, and Picasa. It's even enabled for Skype online video/voice calling. Further, TruMotion 120Hz processing ensures smooth, fluid motion for movies and sports alike. While four HDMI inputs offer single-cable, Full HD connectivity, two USB ports let you browse JPEG photos or watch MPEG2 and DivX video stored on USB-compatible devices.

bende yok ben satışını yapan bi firmada çalışıyorum....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

skype a giriliyor

@ignatius

High definition LCD plus online interactivity . . . the ultimate home theater experience. Connect Full HD 1080p 42LD550 to your internet service using the built-in ethernet port, and NetCast Entertainment Access allows you to stream video, music, and photos from providers as diverse as Netflix, Vudu, YouTube, and Picasa. It's even enabled for Skype online video/voice calling. Further, TruMotion 120Hz processing ensures smooth, fluid motion for movies and sports alike. While four HDMI inputs offer single-cable, Full HD connectivity, two USB ports let you browse JPEG photos or watch MPEG2 and DivX video stored on USB-compatible devices.

bende yok ben satışını yapan bi firmada çalışıyorum....

Hocam ürün bilgilerinde her şey var yazar da, bazen bölgelere göre menü içerikleri falan değişebiliyor. Netcast'in içeriği bile ülkelere göre farklılık gösteriyor. O nedenle Türkiye'de satılan LD550'de Skype var mı diye öğrenmek istemiştim.

• keşke mağazada oraya kadar uzanan bi eternet kablom olsada tek tek denesem ama öyle bi şansım da yok maaleseff
    Resim modunu standart kullanıyorum.Fakat aklıma takılan birşey var kumandanın ok tuşuna basınca ekranın üst tarafında 50hz yazısı çıkıyor. Bu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • teknosaya gorurum umıdıyle gıttım,lg ld 550 varmıs ellerınde oda ıyıdı,ama bunu alıcam sanırım bunun dıvx oynatmasına akıldım 42ld 550 de dıvx oynatmıyor sanırım

Orijinalden alıntı: Lacivertyel

Arkadaşlar ben bir hafta önce 42LD651 aldım. Ayarlarını tam olarak bilmiyorum. Daha doğrusu fazla karıştırmak istemiyorum.
    Resim modunu standart kullanıyorum.Fakat aklıma takılan birşey var kumandanın ok tuşuna basınca ekranın üst tarafında 50hz yazısı çıkıyor. Bu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

50 hz çıkması normaldir, o yayının frekansıdır. TV deki 100Hz trumotion işlemcisi ile alakalıdır. Yayın 50 Hz bile olsa, 100Hz Trumotion çalışır.

quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

teknosaya gorurum umıdıyle gıttım,lg ld 550 varmıs ellerınde oda ıyıdı,ama bunu alıcam sanırım bunun dıvx oynatmasına akıldım 42ld 550 de dıvx oynatmıyor sanırım

42LD550 de divx ve mkv filmleri altyazı ile birlikte oynatmaktadır. Ürünü servise kurdururken, USB film özelliğinin aktif hale getirilmesini belirtmeniz gerekmektedir.

• Şuphesizki Lg ld650 ve Phillips 5405 Samsunga göre daha doğal renkler vermekte ama mağaza içinde insanların%70i Samsung daha canlı,daha parlak diyerek 2 cihazı eliyor.Bildigim kadarıyla Lg ve Philips 2011 Nisan'ında gelecek olan yeni modellere dts eklemişler.Yani diger bir deyişle aynı cihazları makyajlayıp üst model diye satmaya devam:)
  • Selam arkadaşlar LG 47ld750 aldım.
    Samsung 46c650 ile arasında kalmıştım, mat panel tercih ettiğim için LG yi seçtim, birde samsunglarda aynı model lcd olmasına rağmen farklı üretim paneller kullanıldığını bunuda aa0,sq1,cc gibi isimlerle ayırdığını öğrendim..İyi olan sq1 panelmiş.
    Basit bir etiketle okunan bu olay midemi bulandırdı.
    Lg den memnunum yalnız dts desteği yok.Menü kullanımı samsunga göre daha pratik.
    Notebook bağlayarak(hdmı den) kullanıyorum.Divxlerimi izliyorum, bu nedenle lcd nin desteğini kullanmama gerek kalmıyor, 200hz ve görüntü,renkler gayet iyi.
    Lg kendi ürettiği IPS panel kullanıyor.Seriye göre değiştirmiyor.
    Sonuç olarak tavsiye ederim.
  • Herkese merhaba, Bende Ocak ayında teknosa'dan LG LD550 aldım ve LG servisi gelip kurulumu yaptı. hatta haricen aldığım duvar askı aparatının bile kurulumunu ücetsiz yaptı. Kurulum yapılırken mkv açıyormu diye de kontrol ettiler.
    Benim sorum şu? Galiba hd2den dts desteklemiyor. Bazı mkv filimlerde Desteklenmeyen ses diye uyarı veriyor. bu herhangi bir yazılım yüklemesi ile aşılabilir mi?
    Bazı mkv lerde ise sorunsuz açıyor,

Ama tv mükemmel ben Carrefourdan aldığım 3mt lik hdmı kablo ile lptopdan Cal of duty oynuyor youtube giriyorum. MKV'de ise görüntü muhteşem. Tüplü Tv kullanan bir arkadaşım bu görüntüyü beğenmemişti. ABİ BU NE TİYATRO gibi çok canlı dedi. Dahe gerisini anlatmayayım.
    Alacak olanlara kesinlikle tavsiyemdir.

Sizden ricam tv mizdeki değişik özellikler ne varsa yazabilirmisiniz? Mesela scat ile uydu alıcıdaki görüntü nasıl daha iyi olur?

• Arkadaşlar bende 1 hafta önce Trabzon Gold bil. den 42 ld650 aldım, cihaz görüntü performansı olarak çok başarılı.
    Cihaz üzerindeki izlenimlerim;
    Cihazı nete bağlayınca otomatik olarak güncelleme yapıyor ve internete girebileceğiniz menü sayısı 10 a çıkıyor. örn, youtube,facebook,radio tunner,v.s
    Ben cihazı HD uydu alıcısı ve dsmart netcam ile bazı kanalları 60hz 1080i HD izleyebiliyorum "nc, kanald, star, trt hd, hden v.s" görüntü mükemmele yakın.
    Birçok video denedim hiçbir sorun yaşamadım ama içinde "dts" olan varmıydı bilmiyorum..
    Cihazın ekranı salonun camına dönük olmasına rağmen ışığı yansıtmaması tek kelime ile mükemmel..
    Tek beğenmediğim tarafı ses performansının doyurucu olmaması...
    Şunuda belirteyim, ben tv yi ilk açtığımda bölge olarak "monako" yu seçtim, bu nedenle modem kurulumu vesair diğer ayarlar çok daha kolay ve sorunsuz kurulmuş oldu....

Sevgiler...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.