Şimdi Ara

LG 42LA620S-ZA Ölü Pixel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Biz Temmuz ayında LG 42LA620S-ZA Smart TV aldık. Bunda bir tane ölü pixel çıktı, tabi biz bunu sonradan fark ettik. Servisi aradığımda en az 3-4 pixel olması gerek dedi. Şimdi televizyonu alalı 2 ay oldu. Ben ne yapabilirim. Televizyonu Media Markt'tan aldık. Tüketici hakem hetine başvurabilir miyim? Bu konularda pek bilgim yok, babamda pek takmadı ama 0 alınan ürünün böyle olması insanı kötü ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SIMDI SOYLE SOYLEYİM KARDES SANA NEDEN LG ALDINKİ FIYATI BIRAZ DAHA YUKSELTEREK DAHA IYI BIR MARKA VE URUN ALABİLİRDİN.SIFIR KUTUSUNDA CIKAN URUNDE OLU PIXEL CIKIYORSA.FIRMA BUNU IADE ALMIYORSA BU FIRMANIN HIZMETINI BELİRTİR.
  • TABİKİDE BASVURABİLİRSİN.AYIPLI MAL DURUMUNA GIRIYOR URUN.SIFIR KUTUSUNDA CIKAN URUNUN PANELINDE OLU PIKSEL CIKMASI SENINLE ALAKALI DEGILDIR.LG SENI CAYDIRMAK ICIN 3 4 TANE OLURSA OLUR DEMIS YA.SOYLE DUSUN ZAMANLA URUNUN PIXELLERI DAGILMAYA BASLADIGINDA OLU PIKSEL SAYISI DAHADA ARTICAK.URUNU IADE ET AYIPLI MALI KABULLENME

Orijinalden alıntı: ali.g

TABİKİDE BASVURABİLİRSİN.AYIPLI MAL DURUMUNA GIRIYOR URUN.SIFIR KUTUSUNDA CIKAN URUNUN PANELINDE OLU PIKSEL CIKMASI SENINLE ALAKALI DEGILDIR.LG SENI CAYDIRMAK ICIN 3 4 TANE OLURSA OLUR DEMIS YA.SOYLE DUSUN ZAMANLA URUNUN PIXELLERI DAGILMAYA BASLADIGINDA OLU PIKSEL SAYISI DAHADA ARTICAK.URUNU IADE ET AYIPLI MALI KABULLENME

Ben dayımlardaydım babam gitmiş bir arkadaşıyla almış haberim olsa Samsung, Sharp, Panosonic gibi düşünürdüm acaba iade hakkı olur mu? Yoksa ürün servise mi gidecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6724416F -- 25 Eylül 2013; 22:24:06 >
  • FIRMA IADE ICIN SIZI UGRASTIRIR. SERVİSTEN RAPOR TUTTUR OLU PIKSEL OLDUGUNA DAIR DAHA SONRA TUKETI HAKLARI HAKEM HEYETINE BASVURUDA BULUN AYIPLI MAL OLDUGUNU TESPIT ETTİGİNİ GOSTERİR.SERVİS RAPORU.DAHA SONRADA IADE ETTİR URUNU.TOSHİBA 40TL968 MODELİNİ İNCELE FİYATI 200 LIRA DAHA YUKSELTEREK RAKIP FIRMALARIN MUADIL URUNLERINE GORE COK DAHA IYI BIR URUN ALMIS OLURSUN.

FIRMA IADE ICIN SIZI UGRASTIRIR. SERVİSTEN RAPOR TUTTUR OLU PIKSEL OLDUGUNA DAIR DAHA SONRA TUKETI HAKLARI HAKEM HEYETINE BASVURUDA BULUN AYIPLI MAL OLDUGUNU TESPIT ETTİGİNİ GOSTERİR.SERVİS RAPORU.DAHA SONRADA IADE ETTİR URUNU.TOSHİBA 40TL968 MODELİNİ İNCELE FİYATI 200 LIRA DAHA YUKSELTEREK RAKIP FIRMALARIN MUADIL URUNLERINE GORE COK DAHA IYI BIR URUN ALMIS OLURSUN.

Yaşım 17 tüketici haklarına ben başvurabilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tertemiz LG 42PQ2000 plazma
    3 yıl önce açıldı
    LG 42LA620S 42"
    13 yıl önce açıldı
    Sony lcd tv ölü piksel
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

FATURA SAHIBI BASVURMASI GEREKIYOR.ISLEMI YAPAN KISI O OLDUGU ICIN BU SEKILDE YAPMAN DAHA DOGRU OLUR

Tamam, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6724416F -- 26 Eylül 2013; 7:00:23 >
  • Ayrica atrik 1 olu pixel bile iade şebebi olarak kabul edilmeli ornek karar da var ama firmalar kabul etmek istemiyor,kanuni hakkini ara bence.bizde lg tv almistik sesi cizirtili cikiyordu hemen iade ettik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Ayrica atrik 1 olu pixel bile iade şebebi olarak kabul edilmeli ornek karar da var ama firmalar kabul etmek istemiyor,kanuni hakkini ara bence.bizde lg tv almistik sesi cizirtili cikiyordu hemen iade ettik.

Rapor almak için Müşteri Hizmetlerini mi aramalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iki ölü pixel vardi aldigim günün ertesi günü degistirmistim, sansim suydu ki bende isik sizmalarida coktu ve adamlara isik sizmasi ve ölü pixelden bahsedip yerinde bunlari siyah ve beyaz resimlerle gösterdigimde isik sizmasini kabul ettiler ama bir tane ölü pixel i normalde firmalar degistirmiyor diyorlardi.

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Servisi cagirip rapor yazmalarini istersin.degisim talebi istersin olmadi tuketici hakem heyetine basvuracaksin

Babam bunlarla pek uğraşmaz acaba heyete ben başvuravilir miyim?

Orijinalden alıntı: ErTuFx

Ben iki ölü pixel vardi aldigim günün ertesi günü degistirmistim, sansim suydu ki bende isik sizmalarida coktu ve adamlara isik sizmasi ve ölü pixelden bahsedip yerinde bunlari siyah ve beyaz resimlerle gösterdigimde isik sizmasini kabul ettiler ama bir tane ölü pixel i normalde firmalar degistirmiyor diyorlardi.

Acaba memnun kalmadığımı söyleyip para iadesi alabilir miyim?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.