Şimdi Ara

Lg 42 LA 660s alacaklar okusun... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
56.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bitmedi şu panel kaç Hz olayı. Panel şu herz bu herz muhabbetlerini okuyup etkisinde kalarak ilk mesajımda yazdığım TV'yi almıştım ve o TV'de 32" bir 6800'dü . Çok şükür ki iade edip LG'yi almışım aylar oldu bugün bile çok memnunum. Panel Herz vs bence boş işler üreticiler her türlü kafalıyor bizi. İmkanınız varsa gidip yanyana açtırın oturun seyredin bırakın gözünüz karar versin.
  • sea_horse S kullanıcısına yanıt
    Para iadesini seçmek senin hakkin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freezone00

    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42la660s-3d-smart-led-tv-lg-turkiye-garanti-104743845

    + 100 WP ile 1950 TL ye alınabilir mi arkadaşlar ?

    Alırsan avantajx unutma....
    2 ay once 1799+100wp+avantajx le satiliyordu..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama bende değişik bi sorun var. başka yerlerde de yazdım cevap veren olmadı yada bu sorunu yaşayan yok.bende LG LA 640S var sorunum şu tv nin ekranında arada bir USB AYGITI BAĞLI DEĞİL yazısı geliyo usb portunda hiçbişey bağlı değilken bile bu oluyor sinir oldum servisi aradım fabrika ayarlarına dön düzelir dedi. yaptım ama değişen bişi yok.acaba bu sorunu yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apsuvaayayra


    quote:

    Orijinalden alıntı: hovicoz

    Tecrübelerin için teşekkür ederim bende 47la660s almayı düşünüyorum ama fiyat 2800 lerde gezindiği için erteledim. Başka la serisi alıp kullanan dostlar varsa öneri ve fikirlerini bizlerle paylaşılarsa memnun oluruz.

    Yasadigim talihsizlikten dolayi heves kirmamak icin bikac artisindan bahsedeyim.

    Smart kismina kimse lg nin onune gecemez. kusursuz bir smart sunmuslar. multimedyasi A+++++ oynatamiyacagiz hicbir format yok. bluray a sakin dunya paralar verip almayin. usb uzerinden flasla yada harici hdd ile full hd blurayi bile tik demeden oynatir. browseri full yani pclerimizde girip video oynatriginiz heryeri acar ve oynatir. uzerindeki facebook hizli kullanim icin kisitlanmis resim ve video gostermiyorr ama browserdan orjinal facebook pc lerdeki gibi kusursuz aciliyor. hatta esim face uygulamarindaki oyunlari acip bag bahce bile ekiyor. uygulamalarinin az oldugunu bazi forumlarda okumustum ama yalanmis smart tvler icinde en cok uygulama lg de. lig tv player uyumlu. d smart modulu uyumlu. Sesli arama mevcut. Smart media (dlna) kusursuz. pc-tablet-cep vs hepsine kolaylikla baglanip dosyalarinizi acabiliyorsunuz ve cok hizli. 3dworld ile beles 3d icerik mevcut. google map mevcut. tablet ve cep tel. Model gozetmeksizin android veya apple sistemse kumanda ve mause olarak kullanebilirsiniz. usb ye kayit mevcut. ses sistemi kusursuz. 2+1 ses var. Dahili uyduyu goz onune alirsak kanal gecisleri samsunga 2 philipse 3 basar :) kisaca smart oglu smart yani...

    Smart TV ozelliklerini tatmin edici bulmuyorum. Tarayicisinda ekrani kaydirirken atlaya atlaya kayiyor. Cok yavas. startv.com.tr de "Kardes Payi"ni izleyemiyorum. Goruntu surekli takiliyor.

    Dahili uydusu da cok zayif. Kanal gecis sureleri cok uzun. Insani sinir ediyor. Musteri destek hattini arayip sorarsaniz, kanal gecis suresinin ortalama 3-4 saniye oldugunu soyluyor. Youtube'da bu konuyla ilgili bir telefon gorusmesini dinleyebilirsiniz.

    http://www.youtube.com/watch?v=UgxUcjKZaoQ
  • Horrrrrrrtttttttt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.