Şimdi Ara

lg 3d tv için sapphire 7850 mi yoksa powercolor 7850 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaslar sistem topluyorum ve bu iki kart arasında kaldım monitor olarak lg 42lw3d tv mi kullanacagım 3d de önemliolacak yani 3d yi de göze alarak ve led tvde kullanacagımı da göze alarak hangisini önerirsiniz 3d led tv de kullanacagım için biraz arastırma yaptım powercolorun sitesinde hdtv destegi yok gösteriyor bu kafamı karıstırdı tam powercolor alacakken bilgi sahibi arkadaslardan yardım bekliyorum konuları arastırdım bu iki kartın konusu var biraz eski oldugu için ve 3d tv ile ilgili yorum bulamadıgım için konu actım kirlilik için özür dilerim

• Kafanıza göre. Sapphire biraz daha iyi.
  • sonucta yazilimla alakali iki kartta ayni donanimlara sahip ureticiler farkli ama ben sapphireyi onerirdim butun Ati kartlarim sapphireydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

ewet arkadaslar sistem topluyorum ve bu iki kart arasında kaldım monitor olarak lg 42lw3d tv mi kullanacagım 3d de önemliolacak yani 3d yi de göze alarak ve led tvde kullanacagımı da göze alarak hangisini önerirsiniz 3d led tv de kullanacagım için biraz arastırma yaptım powercolorun sitesinde hdtv destegi yok gösteriyor bu kafamı karıstırdı tam powercolor alacakken bilgi sahibi arkadaslardan yardım bekliyorum konuları arastırdım bu iki kartın konusu var biraz eski oldugu için ve 3d tv ile ilgili yorum bulamadıgım için konu actım kirlilik için özür dilerim

nvidia da zotac neyse amd de sapphire odur
  • Tabiyiki Shappire sonradan falan iade edilebiliyor galiba öyle şeyler duymuştum.
  • saphire
  • Sapphire doğru hızlı bi sekilde dondüm :) hafta sonu vatan da indirim olur ins kafamı karıştıran led tv de sorun olurmu 3d yi kullanırım tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.