Şimdi Ara

LG 34UC97 Monitör (34' - 21:9 Ultra Geniş ve Kavisli Ekran - 3440x1440 - IPS Panel - 10bit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 LG 34UC97 Monitör (34" - 21:9 Ultra Geniş ve Kavisli Ekran - 3440x1440 - IPS Panel - 10bit)
    LG 34UC97 Monitör

LG 34UC97 Monitör (34' - 21:9 Ultra Geniş ve Kavisli Ekran - 3440x1440 - IPS Panel - 10bit)

29.04.2016 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Kutusu ve faturası mevcuttur, ancak kutunun iç kısmı yani köpükleri olmadığından kargo ile göndermem sıkıntılı olacaktır. O yüzden sadece elden teslim etmeyi düşünüyorum. Cihaz 34" büyüklüğünde ve 21:9 oranında ekstra geniş bir monitördür. Ayrıca curved yani kavisli bir paneli vardır. 3440x1440 çözünürlüğünde olup 2K'dan çok daha fazla bir çözünürlüğü vardır. 10 bit renk derinliğine sahip IPS paneli vardır. 8 bit'lik monitörler 16.7 milyon renk gösterebilirken, 10 bit olanlar 1 milyarın üzerinde renk gösterebilir. Cihaz hem özellikleri hem de görseli ile albenisi yüksek bir monitördür. Ölü pixel sorunu kesinlikle yoktur, tertemiz durumdadır. Bu monitör için istediğim fiyat ise 2.900 TL'dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Panel çözünürlüğü ayarlayabiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erentalha

Panel çözünürlüğü ayarlayabiliyormuyuz

Panel çözünürlüğünü elbette ayarlayabilirsiniz. 3440x1440'a kadar istediğiniz çözünürlükte kullanabilirsiniz elbette.
  • Kaç hz peki hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorum60

Kaç hz peki hocam?

60Hz
  • ofisime bu model ya da 34 uc 79 modelinden düşünüyorum ilerde. çok hoşuma giden güzel monitör
  • Bende bunun 34UC98 modeli var satabilirsen bende ilan açacağım takip .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eazzy kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de 34UM67 var. Değiştirmeyi düşünüyorum. Muhtemelen geçeceğim model UC97/98 serisi olacak. Gerçi gördüğüm kadarıyla UC97'de freesync yok. Bu serilerde "Image Retention" problemi olduğundan bahsedilmiş. Sizin kullanım tecrübeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Merhaba ben de 34UM67 var. Değiştirmeyi düşünüyorum. Muhtemelen geçeceğim model UC97/98 serisi olacak. Gerçi gördüğüm kadarıyla UC97'de freesync yok. Bu serilerde "Image Retention" problemi olduğundan bahsedilmiş. Sizin kullanım tecrübeniz nedir?

Herhangi bir sorun gözlemlemedim harika bir monitör .
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam hiç bir sorun gözlemlemedim ben de =) gayet güzel bir monitör. elimde 32" HP monitör olduğu için boşa çıktı bu satıyorum. Yoksa hayatta değiştirmezdim.
  • Mene kullanıcısına yanıt
    Valla bu ilandaki kişiler tam aradığım kişiler sanırım. Hp olan 32 Omen mi hocam?

Açıkçası 34UM67 düz ve WFHD ve ekranı takip etmek bazen zor oluyor :) Ama kesinlikle ultra wide farklı bir tecrübe ve çok hoş. Ama hem çözünürlük arttırmak hem de biraz da şeytan dürttüğünden değişiklik yapabilirim.

LG tarafında kavisli UC serisi veya 16:9 HP 1440p Omen monitöre bakıyorum.

Size de hayırlı satışlar.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    bendeki Omen değil, Pavilion modeli. Omen'in Pavilion'dan farkı 75Hz ve Freesync. Kalan özellikleri üç aşağı beş yukarı aynı.

ultra wide olayı gerçekten de müthiş, kesinlikle de tavsiye ederim. Ancak 34" olmasına rağmen 32" HP daha büyük duruyor 16:9 yapısından dolayı. ben o yüzden ve tabii ki fiyat avantajından dolayı HP ile devam etmek istiyorum. ama LG UC serisi kesinlikle çok daha başarılı, kaliteli ve güzel HP'ye göre.
  • Hayırlı satıslar kardesim.Takip
  • Mene kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hocam UC serisi çok güzel ve benim de çok hoşuma gidiyor.

34UM67 aldığım zamanlarda 34UC98 3600-3700TL gibi bir fiyat ile satılmış ve yanında LG LAS855M Kavisli Kablosuz Soundbar ve LG PV150G Projektör hediye verilmiş.

Açıkçası bunlar elden çıkarılsa UC98 2200TL gibi bir fiyata geliyor (malzeme satışı sonrası 2100TL'ye mal ettiğini yazan var forumda)ji ben 34UM67-P'yi zaten 2250 TL'ye almıştım. Hediyeli 34UC98'i kötü kaçırmışım. Almış olsaydım 5 sene arkama bakmazdım.

Daha uygun fiyatlı 34UC88 ise hiç gelmedi sanırım memlekete. Sonuçta Thunderbolt'a herkesin ihtiyacı yok.

Şimdi UC98 4300TL gibi ve sadece LAS855M soundbar hediyesi var. Dolar kötü vurdu.

LG'nin yeni serilerini de takip ediyorum. 32UD89 ve 32UD99 oldukça güzel cihazlar. 4K HDR 10bit panel vb. Ama başlangıç fiyatı 1000USD. Bizim buralara en az 5000TL gibi fiyatla gelir sanırım :(

Eğer 34UM67-P'yi elden çıkarırsam ya 21:9 34 inch ama bu sefer kesinlikle kavisli bir ekran alacağım veya alternatif olarak 16:9 oranına dönüp 32 inch 1440p/4K bir cihaz bakacağım.

27 inch LG UD58 ve 68 olan modeller de var ama sanırım 27 inch boyutta 4K kullanımı biraz sorun olabilir.

Sizin konuyu da sohbet alanına çevirdik biraz. Kusura bakmayın. En azından konu üstte kalmış olur.

Tekrar hayırlı satışlar.

• monitör satılmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.