Şimdi Ara

LG 32la620s İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
8
Favori
66.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ürünü bugün Forum Istanbul'da 1099 TL ye gördüm, 4 gözlük + TV sehbası veriyorlar. Fiyat bir hayli düşük durumda ancak merak ettiğim bu ürünün DVB-C modeli olup olmadigi zira Teledünya kullanicisiyim ve kutudan kurtulabilirim bu sayede
  • geçen hafta servise teslim ettiğim cihaz bugün itibariyle geri getirildi ve yeniden kullanmaya başladım. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ama servis cihazda herhangi bir problem olmadığı kanaatinde. arkadaşlar getirdi cihazı yeniden kurdu ve eski filmleri tekrar birlikte izledik. iddiaya göre monitör olarak kullandığımdan bu sorunu yaşadığımı söylediler. usb üzerinden aynı filmleri oynattık. evet doğru hiçbir sorun çıkmadı. normalde bilgisayara bağlıyken takılan videolar flash ile sorun çıkarmadı. ayrıca ekran kartımın ayarlarından 50hz yenileme hızını 60hz'e yükselttim. bu da farkettirdi. biraz önce sammy'i baştan sonra izledim harikaydı. görüntü muhteşem ve takılma hiç olmadı. yani 1 hafta boş yere serviste kaldı tv. ayrıca pes 2013 oynamayı denedim kol ile. bir problem yok. lag olayı bilgisayar nedeniyle de olablilir çok fazla hissedilmiyor. konsol olayını da bir arkadaştan pes alıp deneyeceğim. burdan bilgi veririm.

    @ K@FKASYALI

    bence 27" almak yerine 32" alıp keyifli izleyin filmleri. küçük odalar için veya monitör için gayet uygun. çok dibinden bakmazsanız kullanışlı. ayrıca bu tv'de enerji tasarrufu diye bir mod var. burdan parlaklığı da orantılı olarak kısabiliyorsunuz. yakınında olsanız da ya da karanlık odada ışık parlaması olmuyor. gerçi bu zaten ayarlardan da yapılabilir ama tek tek uğraşmak istemeyenler için kolaylık olmuş.




  • televizyonunuzda sorun olmaması beni sevindirdi ama biraz geç gelmesine tabi üzüldüm pc den 3D videoyu sorunlu açmasını bilgisayaradan kaynaklanıyor olabilir çünkü film televizyona gelmeden önce pc nin ramine ve işlemcisine gidiyor pc niz o an yorgun olabilirmi çünkü yeni aldığınız pc yle 6 ay sonraki aynı pc yaptığınız işleme göre yorulabiliyo dizüstü pc de bu daha belirgin film tabi 3D olma sebebiyle televizyona gelmeden önce pc nizde bozuluyor olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet böylece sorun halledilmiş oldu. teşekkürler, şimdilik problem yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anadolu

    evet böylece sorun halledilmiş oldu. teşekkürler, şimdilik problem yok.

    sorun olmamasına sevindim merak ettiğim bişeyi sorabilirmiyim tv nizde ses tanıma desteği varmı biliyomusunuz hızlı menüye girdiğinizde ses tanıma varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses tanıma gibi bir fonksiyon var. fakat nasıl kullanılır beceremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anadolu

    ses tanıma gibi bir fonksiyon var. fakat nasıl kullanılır beceremedim.

    Bendede varda çalışmadı LG ye mail yolladım ses tanıma özelliği sihirli kumanda tanıtınca aktif oluyomuş bende hala almadım :) televizyonlarda LA620 ve LA640 aynı gibi kasaları deiştirmişler ve isimleri değiştirmişler bide wifi var demi LM640 tada var diyolar mesela aslında yok destekler apartla bağlanır öyle deil yani kutudan çıkarınca direk wifi yle internete bağlanabiliyomu herhangi bi aparat gerektirmeden bunuda merak ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaS -- 11 Haziran 2013; 23:58:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis geldiğinde doğrudan lan kablo ile kullan , wifi'ye kıyasla daha yüksek verim alırsın dediğine göre var :) benim 4 port adsl modem olduğu için wireless denemedim. ama tahminime göre böyle bir durum var.
  • s.a kardeşim incelemen gayet güzel olmuş teşekkürler. benim aklıma takılan bir sorun daha var. bu smart tv lerde virüs bulaşma ihtimali var ya bazı forumlarda işlemcili olan tv lerde bulaşır yazıyor. bu tv de işlemcisinin olduğunu görmedim ama işte içime kurt düştü bilen kişilere sorayım dedim. yardımcı olurmusunuz?

    bir de lg 32lm620s ile 32la620s arasındaki fark nedir?
    şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blurskyline -- 12 Haziran 2013; 13:08:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blurskyline

    s.a kardeşim incelemen gayet güzel olmuş teşekkürler. benim aklıma takılan bir sorun daha var. bu smart tv lerde virüs bulaşma ihtimali var ya bazı forumlarda işlemcili olan tv lerde bulaşır yazıyor. bu tv de işlemcisinin olduğunu görmedim ama işte içime kurt düştü bilen kişilere sorayım dedim. yardımcı olurmusunuz?

    bir de lg 32lm620s ile 32la620s arasındaki fark nedir?
    şimdiden teşekkürler.

    mesajdan da yazmıştın ordan cevaplamış bulundum.
  • Aynen teskkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anadolu

    servis geldiğinde doğrudan lan kablo ile kullan , wifi'ye kıyasla daha yüksek verim alırsın dediğine göre var :) benim 4 port adsl modem olduğu için wireless denemedim. ama tahminime göre böyle bir durum var.

    Sorularla sıkıyosam kusura bakma eşimin dükkanına 32LA620S alıcam gibi bikaç gündür internet sıkıntı yaratıyo 32 ekran tüplü tv var onunla deiştirmeyi düşünüyorum bu tv den alırsam akşam rahat ederim. tv nin sizce 800 e düşme ihtimali varmı veya nekadar ucuzlayabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fikrimi belirtmiş olayım ; 800 civarına düşme ihtimali ancak seneye bence.Ben geçen seneden beri LM660 takip ediyorum mesela ama o zamanki fiyat ile şimdiki fiyat arasında çok fark yok.Tabi haftasonu indirimleri falan filan ile düşüyor bir şekilde. Aslında hiç belli olmuyor bu TV fiyatları sürekli takip etmek lazım...800 fiyatı bu sene bence zor ama 1300 şimdiki fiyatı sanırım 900 falan görülebilir hafta sonu kampanyaları ile.
    Bende bu fiyatı bekleyeceğim ve alacağım..Tabi 32LS560 falan 700 civarına düşmez ise..Düşerse direk onu alırım .Çünkü benim için Full HD olması yeterli, 3D ,Smart pek gerekli değil.
  • dükkan için alacaksan 3d smart tv bence gerekli değil. philips'in ve lg'nin güzel uygun fiyatlı fhd 32" tvleri var. onlardan alabilirsin. hatta 3d pasif değil diye elediğim samsunglarda bile görüntü çok güzel .

    fiyat konusuna gelince bence o kadar düşmez. çünkü tek tük de olsa piyasada kalan 32lm611'lerin bile fiyatı daha 1000 tl'yi görmedi. hepsiburada'da bile hala 1099tl'ydi.
  • selam. tekrar soru soruyorum özr dilerim bu lg 32lm611s nasıldır? smart ı yok. sıkıntı olmaz. ama geçen senenin ürünü olduğu için 3d si nasıldır. bilgisi olan var mı?
  • Takip ettiklerim arasındaydı..en son ne kadar olmuştu hatırlamıyorum ama 950 civarı imiş şu an..Ama bitmek üzere.Yine rahatlıkla tercih ederim bu modeli de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anadolu

    dükkan için alacaksan 3d smart tv bence gerekli değil. philips'in ve lg'nin güzel uygun fiyatlı fhd 32" tvleri var. onlardan alabilirsin. hatta 3d pasif değil diye elediğim samsunglarda bile görüntü çok güzel .

    fiyat konusuna gelince bence o kadar düşmez. çünkü tek tük de olsa piyasada kalan 32lm611'lerin bile fiyatı daha 1000 tl'yi görmedi. hepsiburada'da bile hala 1099tl'ydi.

    Aslında benim içinde smart olması önemli eşim gündüz internette dolaşabilir müşteri beklerken en azından sabah saatlerinde bende akşam rahat ederim :) bayan kuaförü olduğu içinde sorun yok fakat şöyle bir sıkıntı var her gelen dur bişeye bakayım derse dükkandaki kalfa ve çıraklarıda düşünürsek tv heder olurmu acaba diye korkuyorum şu an evdede onun iştişaresini yapıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @blurskyline

    forumda bir arkadaş la izledikten sonra lm izlenmiyor demişti. demekki görüntü farkı var. 3d'sini deneme fırsatım olmadı lm serisinin fakat la çok iyi. lm serisinde dts ses formatını açmıyor. yani usb üzerinden her filmi izleyemezsiniz ama bilgisayarda ses formatını 5 dakikada çevirebilirsiniz. fark bundan biaret :)

    @MambaS
    dükkanda çırak müşteri vs tv'yi kurcalayacak çok insan var ben de uyuz olurum öyle işe. ama sürekli de kurcalayacaklarını sanmam. kumandayı ortada bırakıp milleti davet etmezsiniz işe :) ayrıca çıraklar da hevesini aldıktan sonra sanmıyorum sürekli kurcalayacaklarını. tabi face hastalıkları yoksa :D
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    tamam 32la620s almaya karar verdim. darty de 1.099 tl. alıyorum inş. yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blurskyline -- 15 Haziran 2013; 14:56:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blurskyline

    tamam 32la620s almaya karar verdim. darty de 1.099 tl. alıyorum inş. yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

    kliksa da da 1.099 tl + %10 worldpuan hediye bilginize..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.