Şimdi Ara

LG 32GK850F-B alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 32" monitör arayışındayım. Şuan ekran kartım yeterli değil ama ileride yenileyeceğim için ve şuan çok fazla oyun oynamadığım için (FİFA, Cs go ve Pubg Lite dışında oyun oynamıyorum ) ekran kartımın yeteceğini düşünüyorum (GTX 750TI).
    27" monitör kullanıyorum bu nedenle daha büyük ama ekran başında gündelik işleri yaparken beni zorlamayacak monitör arıyorum.
    Vatan Bilgisayardan görüp alabileceğim modeller arasında Kocaeli'de sadece LG var. Bunlar arasında inceleme yaparken LG32GK850F-B modeline baktım ancak Türkçe inceleme videosu pek yok. 4000 TL civarı fiyatı var.
    www.vatanbilgisayar.com
    LG 32GK850F gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-31-5-32gk850f-1-ms-2k-144hz-hdmi-dp-gaming-monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 5 Haziran 2020; 9:22:55 >

• 1000 TL ucuza LG 32GK650F-B var. Hem freesync hem de yazılımsal olarak gsync destekliyor. rtings.com sitesinden bu iki monitörü karşılaştırabilirsiniz. Performansları birbirine çok yakın.

• merhaba hocam bnde LG32GK850F-B modeli var kullanmaktayim. ama oyle pek bi numarasi yok. ben 2k oldugu icin daha canli olacagini düşünmüştüm ama 1080p ile fark yok. bnce 27 inc olsaydi eger ozmaan fark anlasilirdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ynahit kullanıcısına yanıt
    www.amazon.com.tr
    ASUS TUF GAMING 31,5 VG32VQ VA, KAVISLI,FREESYNC, 2560x1440 1MS(MPRT),144HZ 3YIL HDMIx2, DP,MM,VESAPIVOT,EYECARE, FLICKER-FREE,DUSUK MAVI ISIK: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/VG32VQ-FREESYNC-2560x1440-VESAPIVOT-FLICKER-FREE/dp/B07TTJR48G/ref=sr_1_1?dchild=1&fst=as%3Aoff&qid=1591572441&refinements=p_89%3AAsus%2Cp_n_feature_seven_browse-bin%3A12783605031&rnid=12783593031&s=computers&sr=1-1

ASUS TUF GAMING 31,5 VG32VQ VA nasıl acaba. 4000 TL civarı fiyatı var.
    Diğer yandan Samsung G7 çıkıyormuş yeni. Acaba onu mu beklesem diye kararsızım ama 650 sterlinden çıkıyormuş piyasaya burada fiyatı 6500-7000 olur herhalde.

• nikefootball N kullanıcısına yanıt
    Asus un teknik özellikleri iyi, tek kusuru blacklight biraz fazla. Hangi monitöre niyetleniyorsanız yerli ve yabancı kullanıcı yorumlarını, ürün puanlarını mutlaka okuyun, özellikle 1 ve 2 yıldız puan verenlerin neden verdiklerini. Bazen kargo yüzünden ya da saçma nedenlerden puan kıranlar da oluyor.

Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynahit

1000 TL ucuza LG 32GK650F-B var. Hem freesync hem de yazılımsal olarak gsync destekliyor. rtings.com sitesinden bu iki monitörü karşılaştırabilirsiniz. Performansları birbirine çok yakın.
    https://www.amazon.com.tr/LG-32GK650F-B-APD-Monit%C3%B6r-31-5-inches/dp/B07XVTNW12/ref=sr_1_20?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=monit%C3%B6r&m=A1UNQM1SR2CHM&qid=1591459478&refinements=p_89%3ALG%2Cp_6%3AA1UNQM1SR2CHM&rnid=15358539031&sr=8-20
    32 inç alınacaksa ve F/P olacaksa başlıktaki model ve linkteki model en iyilerdendir. Hatta linkteki model şu an F/P olarak oldukça iyi. Uzunca bir süre 3399-3599 TL bandında idi. Donanımsal G-SYNC de içermektedir.

• Monitör almak ne kadar zor işmiş. 5000 TL veriyorsun yine de seni tatmin etmiyor.
    Dönüp dolaşıp yine LG GK850F'e geliyorum. HDR test sonuçlarının rezaleti bu kadar para vermeye değmez diyorum vazgeçiyorum. 2 Gün sonra tekrar monitör sorunu kafama takılıyor yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum.
    Curved ekranlarda ışık süzmesi falan oluyor onu oradan eleyip düz ekran arıyorum. Yeni modeller gelirse daha pahalı olur diyorlar. Bir yandan fiyatlar daha fazla artmadan alayım diyorum. Çok fazla da inceleme yok bu ürünle ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.itopya.com/dell-32-s3220dgf-165hz-4ms-2xhdmi-dp-2hdr-qhd-freesync-curved-gaming-monitor/

Kanaldaki adamın model ile ilgili düşüncelerini samsung g7 odyssey ile karşılaştırmaları olan videolarına bak bi derim.G7 kadar hızlı değil ama değerlendirilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 19 Eylül 2020; 16:43:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arda505

https://www.itopya.com/dell-32-s3220dgf-165hz-4ms-2xhdmi-dp-2hdr-qhd-freesync-curved-gaming-monitor/

https://m.youtube.com/c/ViktorsReality/videos?disable_polymer=true&itct=CBAQ8JMBGAEiEwj4vcDMq_XrAhUDVuAKHfAXBwk%3D

Kanaldaki adamın model ile ilgili düşüncelerini samsung g7 odyssey ile karşılaştırmaları olan videolarına bak bi derim.G7 kadar hızlı değil ama değerlendirilebilir
    Dell'e dün bakmıştım itopyadan başka satan yer yok sanırım. Vatan bilgisayardan bizzat bakıp almak istiyorum. ölü piksel falan uğraşmak istemiyorum sonradan. Birde olumsuz yorumlar okumuştum itopya ile ilgili

• 1500 tl bandında bir monitor alıp kalanı sistem upgrade için kullansanız sanki daha faydalı olcaktır
  • Düz ekran 2k 144hz monitör bulmak çok zor gerçekten LG 31.5 32GK650F-B aldım ben de yeni kurulum yaptım ufak bi kaç ayar gayet güzel her şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoicesOfTheDead

Düz ekran 2k 144hz monitör bulmak çok zor gerçekten LG 31.5 32GK650F-B aldım ben de yeni kurulum yaptım ufak bi kaç ayar gayet güzel her şey.
    Elimde 27" 2K 60hz ekran var acaba 31.5" 2k düşük mü olur yer kullanımı açısından. Yani 31.5 olunca insan 4 K olsun istiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikefootball

Elimde 27" 2K 60hz ekran var acaba 31.5" 2k düşük mü olur yer kullanımı açısından. Yani 31.5 olunca insan 4 K olsun istiyor :)

Alıntıları Göster
    24.5"tan geçtim ve alışmam biraz sürebilir gibi duruyor 31.5" 2k için sınır gibi geliyor bana ayrıca 4k yüksek hz bi monitör nereden baksanız 10binin üzerinde.
    Bu arada yorumlardan dolayı şüphem olsa da fiyatı çok uygun olduğundan gamersarenadan sipariş verdim aynı gün kargoladılar ve herhangi sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoicesOfTheDead -- 23 Eylül 2020; 19:24:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VoicesOfTheDead

24.5"tan geçtim ve alışmam biraz sürebilir gibi duruyor 31.5" 2k için sınır gibi geliyor bana ayrıca 4k yüksek hz bi monitör nereden baksanız 10binin üzerinde.
    Bu arada yorumlardan dolayı şüphem olsa da fiyatı çok uygun olduğundan gamersarenadan sipariş verdim aynı gün kargoladılar ve herhangi sorun yaşamadım.

Alıntıları Göster
    Ben de hepsiburada sitesinde gördüm 2800 civarı fiyatı vardı. Vatan'da 4300 TL niye bu kadar fark var anlamadım, güvenemedim. O da seçeneklerim arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikefootball

Ben de hepsiburada sitesinde gördüm 2800 civarı fiyatı vardı. Vatan'da 4300 TL niye bu kadar fark var anlamadım, güvenemedim. O da seçeneklerim arasında.

Alıntıları Göster
    İzlemediyseniz bu incelemeye de bir bakın derim.
    Hardware Unboxedyoutube
    LG 32GK650F Review, All Hail the New Budget Gaming Monitor King
    https://www.youtube.com/watch?v=GB5m_VuvSLM&

• Her gün gidip gelip aynı konuları dolaşmaktan sıkıldım. vatan bilgisayardan gittim aldım. Şimdi bunun için iyi bir ekran kartı da almam gerekecek ama 3070 piyasaya çıksın ona göre alacağım. Şimdilik HDMI'dan mecburen 60 hz devam edicez. Ayarlarda 144 göremedim HDMI'da

27" 2k'ya alıştığımız için 32" olunca o keskinlik yok haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 29 Eylül 2020; 19:56:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 32" 2k sanki 1080p kullanıyorum hissiyatı veriyor ya. Bunun hakkı kesinlikle 4k olmalı. Alışamadım bir türlü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.