Şimdi Ara

Lg 27GL650F-B Yorumlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
14.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 Hafta önce incehesaptan 1929 TL'ye almıştım şansa bak :D
  • rogeryuk R kullanıcısına yanıt
    Ben de 5 gün önce aldım işte 😊 neyse hayırlısı olsun 😊 buldun mu ideal ayarları? Bide siyah ekran performansı hakkında ne düşünüyorsun?
  • Sheris kullanıcısına yanıt
    Valla vivid'e devam hala. Siyah ekran zaten ips'lerde genel olarak sıkıntılı bir durum karşılaştırdığım monitörlerde de rtings puanları çok düşüktü siyahlarla ilgili. Ama açıkçası benim gözüme çarpmadı bile belki çok öyle şeylere takılan biri olmadığım içindir.
  • rogeryuk R kullanıcısına yanıt
    En güzel vivid gibi duruyor hakikaten. Ben siyahlar ile ilgili foto çektim ama telefon kamerasından anlaşılmıyor çok fazla. Karanlık odada arka aydınlatma sebebiyle ips in siyah performansını beğenmedim ama aydınlık ortamda sıkıntı yok.


    Sağdaki Asus Vg245H TN Panel
    Lg 27GL650F-B Yorumlar Lg 27GL650F-B Yorumlar




  • Sheris kullanıcısına yanıt
    Şimdi dikkatli baktım ben de ama çıplak gözle bakınca tam siyah olmasa da tabiki yine de fena durmuyor.
  • rogeryuk R kullanıcısına yanıt
    Beklediğimden daha iyi açıkçası siyah performansı
  • Sheris kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fark ediyor mu TN panelle sence ben daha önce kullanmadığım için farkı net bir şekilde göremiyorum hem oyun, hem dizi film izlerken fark ediliyor mu renkler ve görüntü net bir şekilde ?
  • rogeryuk R kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kaç foto çektim ama telefonun kamerası da kötü o yüzden çok belli olmuyor ama ips te renkler daha canlı ve belirgin tn de o kadar değil.

    LG vivid
    Asus manzara modundadır.

    Lg 27GL650F-B Yorumlar Lg 27GL650F-B Yorumlar Lg 27GL650F-B Yorumlar Lg 27GL650F-B Yorumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheris -- 5 Haziran 2020; 23:29:23 >




  • Sheris kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafta pek belli olmuyor tabi ama gözle fark olacağı kesin zaten. 1 haftadır kullanıyorum ben oldukça memnunum. Doğru tercihi yapmışım diye düşünüyorum umarım ileride de sorun cıkmaz boyle kullanırız.
  • Dün gece almamak için zor tuttum kendimi. Mevcut monitörümden aslında memnunum ama malesef yatay çizgiler çıktı 4-5 tane 1 senedir böyle kullanıyorum. Servise yazdım ama garantisi olmadığı için dönüş bile yapmadılar. Acer servisi
  • https://www.lg.com/cac_en/monitors/lg-27GL650F-B

    Sayfada

    WARRANTY/UPC
    Limited Warranty: 3 Year Parts & Labor

    İnchesap
    Garanti 24 Ay

    Gittigidiyor
    Garanti Süresi 2 Yıl - 3 Yıl


    Resmi lg.com'un belirttiği süre bizde de işlemesi gerekmiyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keukuat

    https://www.lg.com/cac_en/monitors/lg-27GL650F-B

    Sayfada

    WARRANTY/UPC
    Limited Warranty: 3 Year Parts & Labor

    İnchesap
    Garanti 24 Ay

    Gittigidiyor
    Garanti Süresi 2 Yıl - 3 Yıl


    Resmi lg.com'un belirttiği süre bizde de işlemesi gerekmiyor mu?
    Aynı monitörü incehesaptan aldım bu sayfadan monitörün kullanma klavuzuna ve garanti bilgileri ulaşabilirsin.Klavuzda 2 yıl garantili yazmakta ürün garanti süreleri farklı ülkelerde değişebilmekte bizim ülkemizde 2 yıl olarak belirlemişler.

    Link:https://www.lg.com/tr/destek/urun-destegi/lg-27GL650F-B




  • Evet ülke ülke değişiyor. Sinir bir durum, bize 2 yıl biçmeleri, lg yi tv servislerinde yaşanan sıkıntılardan sevmezdim, monitör güzel umarım servislik işimiz olmaz.
  • uzun zamandır 24inch 1ms tn panel monitör kullandıktan sonra değiştireyim artık dedim LG 27GL650F-B bu model mantıklı geldi ama ıps panel kullanmadım hiç ve 5ms tepki süresi var bunda oyun oynarken vs sıkıntı çıkarıyormu acaba, pubg ve karanlık temalı oyunlarda görememe vs olaylar ekran yırtılmaları gibi sorunlar yaşayan varmı içinizde çok kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz ?
  • CominqSonqS kullanıcısına yanıt
    O kadar detay veremem sanırım ama witcher 3 ve lol de denedim. 1 ms i açmadım bile gözüm farketmiyor çünkü ama açınca 1 ms oluyor diye biliyorum bu panel ya da yaklaşıyor, 😊 g sync olayını tam çözemedim sanırım çoklu monitör kullanınca g sync kafayı yiyor. Witcher 3 te 60 fps civarı alıyorum ekran hz sine bakıyorum 122 hz oluyor 120 hz oluyor bazen 144 hz oluyor. Benim bildiğim 60 fps ise 60 hz ye düşmesi gerekiyor ama tam da emin değilim. Lol de 144 fps alıyorum ve yırtılma yok denecek kadar az yukarıdaki mesajlara bakarsan eğer çok pinpirikli olduğumu anlarsın ve büyük ihtimalle yırtışmaları çok dikkatli incelerken görüyorum. Renk performansı oldukça tatmin edici ve karanlık sahnelerde bir sıkıntı yaşamadım.

    Sadece parlaklık çok açıkken siyah performansı iyi deil açıkçası. Çok detaylı teknik bilgi olmadı ama bu fiyata alınabilecek iyi nonitörlerden diye düşünüyorum.

    Bir de 27 inç 1080 p için gayet normal gözüküyor bana açıkçası 😊

    İyi forumlar.




  • Sheris kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, 1-2 şey daha sorucam ama, monitörü ortalama ne kadar mesafeden kullanıyorsun, oyun oynarken ekranın büyüklüğünden dolayı oyunu takip etmeyi zorlaştırdığını düşünüyormusun, aklıma gelen son soru olarak internetten aldıktan sonra beğenmezsek ve hiç monitörde hiç bir sorun olmasa bile iade edebiliyor muyum bir fikrin var mı ?
  • CominqSonqS kullanıcısına yanıt
    40 cm gibi mesafe var sanırım hiç zorlandığım bir durum olmadı ama fps oyunu denemedim.

    Amazon satıcılı bir ürün alırsan böyle bir hakkı daha rahat kullanırsın. Bepenmeyeceğini sanmıyorum ama alıp iade etmektense vatan a gidip canlı incele derim.
  • Sheris kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, vatana gittim denemek için ama rezilliğin daniskası monitörleri açmıyor adamlar kapalı şekilde vitrinde duruyor.
    konuda monitörü alanlardan illaki fps oyunu oynayan çıkar diye düşünüyorum, bir cevap gelir illaki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominqSonqS -- 8 Haziran 2020; 15:28:46 >
  • CominqSonqS kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Cs, R6 gibi oyunları deneyimleme fırsatı buldum. Cs'de açıkçası 27 inç konusunda sıkıntı yaşamadım ama R6'da biraz büyük geldi. Ayrıca monitör 5 ms değil monitör panelinden 1 ms aktif edilebiliyor ama bu parlaklık azalmasına neden oluyor. Cs gibi oyunlarda 1 ms modunu açıp kullanıyorum, aç kapa yapabildiğim için 1 ms'in biraz fark ettiğini gördüm dönüşlerde vs. Parlaklık azalması gibi olaylar rekabetçi oyunlarda fark edilmicektir bence zaten.
  • rogeryuk R kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, hata kaza bi yerden indirim denk getirebilirsem alayım ozaman hemen 2günde 2140tl olmuş fiyatı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.