Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lion_koc

@alpello

Menü / ayarlar /hata tanıma
    Menu / setup/diagnostic
    girince versiyonu çıkıyor.Buraya zahmet olmazsa yaz seninkinide bilelim.Yazılım yükseltme hakkında en ufak bir fikrim maalesef yok.Ama %90 internette aratınca çıkar ve usbden yüklenir herhalde bilemiyorum

v3.09.1 yazıyor

Orijinalden alıntı: Kunter

USB kullanan arkadaşlara soruyorum.
    Versiyonunuzu biliyormusunuz?
    2nci olarak bende CD çıkmadı.
    USB takınca hiç bir şey olmuyor ve zaten source menüsünde USB yok :(
    Menü / ayarlar /hata tanıma
    Menu / setup/diagnostic
    girince versiyonu yazıyor
    V3.09.1
    MODEL 2794D
    Değişim gibi iğrenç bir prosedürü başlatmak istemiyorum ama sırf bana olması da çok ilginç geldi.

bendede yok heralde bi üst sürümde menü çıkıyor... çok saçma yapmışlar
  • Çok güzel bir monitör alanlara hayırlı olsun arkadaşlar.
  • LG nin bu monitörünü almış olanlar varsa baksın bi zahmet arkasına...benim ki usbden foto ve müzik oynatıyor belki sizin elinizdeki monitörlerin üretim noları farklıdır

model no:m2794DJ
    product code:m2794D-PZL
    Oyuncular için tavsiye etmemişler. Pc için mutlaka dvi ı kullananın gibi kelimeler var yanlış anlamış olabilirim dileyen çevirisini yapar googledan pek ii bişi değil gibi gelmediği için fazla irdelemedim. 650 tl olsa üzerine atlarım o başka :P vatanda world 5 taksitle 807 tl istanbul bilişim 700 gibi bir rakam var nakitte ama stok yok yine ve gelcek gibide durmuyordu tel görüşmemden anladağım kadarı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky27

ben birkaç tane fps oynadım hiçte problem yok ne için tavsiye etmiyolarmış anlamadım

Ben PCde oyun oynamam ama XBOXda sorunsuz. Hatta istediğiniz şekilde görüntü ayarları yapabiliyorsunuz.

Bu arada DVI kablo maalesef ben de alamadım henüz. Ama VGA kötü gösteriyor orası doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 7 Kasım 2009; 2:55:45 >
  • satan var ise 650 veririm nakit .
    Aslında bende baktım samsung t240 hd ile ghosting karşılaştırmasına gözüme daha ii gözüktü adamlar Türkiyede satılmayan mallara göre kıyaslıyorlar nihayetinde mesela adamda ps3 var tabiki ps2 ye kötüder bizde ps3 olmadığına göre sallıyorum ps2 hertürlü işimizi görür gönül ister 2ms - 100hz lik mal almak ama zaten yok . 32lcd almak gerekiyor bu sefer 1500 tl ye geliyor iş.
    viewsonic 28 le karşılaştırma
    http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=35&mo1=464&p1=4589&ma2=41&ph=1

t240hd ile karşılaştırma

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=35&mo1=464&p1=4589&ma2=36&mo2=402&p2=3707&ph=1

Ahanda bunuda tıklamalısınız benim notebook tam leş arkadas bişi göremiyorum :P

http://img1.lesnumeriques.com/pub/autopromo/Remanence17.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gprs78 -- 7 Kasım 2009; 16:03:23 >

• Vatandan 770 tl aldım, kargo vatandan adrese teslim geldi.

* Ps3 bağladım HDMI dan sorunsuz ve görüntü kaliteli, ekran büyüklüğü tatmin edici geldi.

* Scart tan uydu bağladım görüntü tatmin edici değil çünkü yayınların kalitesi düşük, iyi bir seyir için Hd uydu alıcısı ve yayın bulmak gerek. Televizyon olarak kullanmak için alacaklar uzak dursunlar.

* Laptop u vga kablodan bağladım. Dvd izledim ve resimlere filan baktım. Laptop çıkışını 1920x1080 olarak ayarlayınca görüntü tatmin edici. Laptop un sadece vga çıkışı olduğu için diğer bağlantıları deneyemedim.

* Bağlantı zenginliği en büyük artısı.

* Ses tatmin edici değil. 2+1 ses sistemi ekleyerek bu sorunu çözdüm.

* Ps3 oynamak için aldım memnunum.

* Paket içeriğinde Vga iki ucu erkek kablo çıkıyor ayrıca iki ucu 3.5 mm ses kablosu. Başka bağlantı kablosu yok.

• Ewet pc için birde dvi kablo gerekli.

Orijinalden alıntı: crazy07

Vatandan 770 tl aldım, kargo vatandan adrese teslim geldi.

* Scart tan uydu bağladım görüntü tatmin edici değil çünkü yayınların kalitesi düşük, iyi bir seyir için Hd uydu alıcısı ve yayın bulmak gerek. Televizyon olarak kullanmak için alacaklar uzak dursunlar.

* Laptop u vga kablodan bağladım. Dvd izledim ve resimlere filan baktım. Laptop çıkışını 1920x1080 olarak ayarlayınca görüntü tatmin edici. Laptop un sadece vga çıkışı olduğu için diğer bağlantıları deneyemedim.

* Ses tatmin edici değil. 2+1 ses sistemi ekleyerek bu sorunu çözdüm.

Uyduyu scarttan bağlamak her lcd için problem. YUV bağlayın diyorlar scarttan alıp compozit gireceksiniz yani.

VGA kötü tabi ki 27" bir monitör için :D

Ses benim çok hoşuma gidiyor analog tv hariç

Bu arada türk kanalları maalesef. Bir de prosiebenda falan film seyretmenizi öneririm.

• Arkadaşlar bu monitör 16:10 mu yoksa 16:9 görüntü oranına mı sahip? Normalde fullhd olduğu için 16:9 olması gerekmiyo mu?Lg'nin sitesinde 16:10 yazıyo bu yüzden kafam karıştı.

Orijinalden alıntı: ozxes

Arkadaşlar bu monitör 16:10 mu yoksa 16:9 görüntü oranına mı sahip? Normalde fullhd olduğu için 16:9 olması gerekmiyo mu?Lg'nin sitesinde 16:10 yazıyo bu yüzden kafam karıştı.

16:9 sitesinde yanlış yazmışlar.
  • hdmı kablo ile kullanıyorum gçrüntü süper. sadece monitör olaRAk kullanmaktayım tv ve ps3*xbox varyasyonlarını daha sonra deneyeceğim ama zaten kullannanlar tam verim aldıklarından bahsetmişler zaten. tavsiye edilir.

hdmı kablo ile kullanıyorum gçrüntü süper. sadece monitör olaRAk kullanmaktayım tv ve ps3*xbox varyasyonlarını daha sonra deneyeceğim ama zaten kullannanlar tam verim aldıklarından bahsetmişler zaten. tavsiye edilir.

bir tek ben kullanamıyorum heralde HDMI ile monitörü DVI ile bağlı ama gerçi sorun değil.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.