Şimdi Ara

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
51.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana acilen phılıps 107 T6 monitör gerekiyor..
    2.el olursa daha iyi olur. Bulursanız lütfen cevap yazın yada tel numarasınıu verirseniz sevinirim....

şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

@lion_koc kusura bakma forum takip eden senden başka ürün kullanıcısı yok, bu yüzden kafanı şişiriyorum

versiyon farkı önemli değil güncellenir arkadaki usb girişide senin yaptığın gibi kabloyla hallolur tek sorun servisin garanti kapsamı dışında kalır demesi. Senin ürünün model numarasını sormuştum

Şimdi lg destek hattını aradım sana bahsettiğim ürünün 2 modeli arasındaki farkı sormak için. Çağrı merkezindekiler daha ürünü tanımıyorlar bugünde cumartesi olduğundan promatörler çalışmıyormuş ürün hakkındaki detaylı bilgiyi pazartesi ararsanız alırsınız dediler.

Zaten firmaların bir çok modelinde MDP desteği var, bütün usb girişleri yandadır. Genelde tv ağırlıklı kullanıcağımdan vestel şimdilik daha mantıklı gibi ama bu ürünü firmware ile DMP özelliği kazandırılırsa büyük ekran almış olurum aradaki 200 tl farkada 1 hd reciver aldım mı tadından yenmez

p.i.p. = picture in picture
    P.a.p.= picture and pictur
    p.a.t. = picture and teletex

dostum al cihazı götür 5 dakika Lg servisine yazılımı güncelletmek 10 dakika garanti filanda bozulmaz ozaman.Başkada yapabileceğim bişey yok bende sizin gibi sıradan bir tüketiciyim

• Arkadaşlar, bende bu ürünü fiyatından dolayı incelemey başladım, alacağım diye okuyorum mesajları, sanki televizyon değilde monitör bu ürün, herkes monitör yönünden bahsediyor, bunu televizyon olarak kullananların yorumları nedir, sesi hoşmu yeterlimi, görüntü nasıl ve duvara asılabilir türdenmi, bu konularda kısa öz yorum verebileck kimse varmı, sadece televizyon yönüyle ilgili olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalb

Arkadaşlar, bende bu ürünü fiyatından dolayı incelemey başladım, alacağım diye okuyorum mesajları, sanki televizyon değilde monitör bu ürün, herkes monitör yönünden bahsediyor, bunu televizyon olarak kullananların yorumları nedir, sesi hoşmu yeterlimi, görüntü nasıl ve duvara asılabilir türdenmi, bu konularda kısa öz yorum verebileck kimse varmı, sadece televizyon yönüyle ilgili olarak

FULL HD olmasından dolayı kablolu yayın gayet kötü ve sesi çok kısık. Maç seyredemiyorum o derece. Ama receiver ile falan bağlarsan sorun çözülür. Zira XBOXU sonuna kadar açamıyorum hatta 15/100de oynuyorum o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

quote:

Orijinalden alıntı: kemalb

Arkadaşlar, bende bu ürünü fiyatından dolayı incelemey başladım, alacağım diye okuyorum mesajları, sanki televizyon değilde monitör bu ürün, herkes monitör yönünden bahsediyor, bunu televizyon olarak kullananların yorumları nedir, sesi hoşmu yeterlimi, görüntü nasıl ve duvara asılabilir türdenmi, bu konularda kısa öz yorum verebileck kimse varmı, sadece televizyon yönüyle ilgili olarak

FULL HD olmasından dolayı kablolu yayın gayet kötü ve sesi çok kısık. Maç seyredemiyorum o derece. Ama receiver ile falan bağlarsan sorun çözülür. Zira XBOXU sonuna kadar açamıyorum hatta 15/100de oynuyorum o derece.

Cevap için teşekkür ama full HD almayayımmı yani, kabloluda izleyebiliyoruz, uydu alıcısıda kullanıyorum. Bu durumda ne yapmalı. Ses çok kısık diye söylüyorlar, okudum. Onun çaresi yok sanırım

• Dediğim gibi TV modunda sesi kısık diğer modlarda denemedim. XBOX modunda gümbür gümbür.
    Kablolu derken bildiğimiz analog yayını kastettim. Tabii ki böyle bir tvde kötü gösteriyor. Tüplü tv en ideali bu tür yayınlar için. Çok kalitesiz yayın olduığu için hemen farkediyorsunuz kalitesizliği.
  • Peki Digiturk ile nasıl olur bu televizyon gene kötümü olur, plus degil standart Digiturk ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

M2794D-PZ modelinin M2794D modelinden farkı ne?

M2794D
    * V Tuner built in (Freeview)
    * Resolution 1920 x 1080
    * 20000:1 (DFC) contrast ratio
    * 5ms response time
    * 1080p HD Ready
    * 2 x HDMI
    * Stereo Speakers
    * High-gloss piano lacquer black

Specifications
    Product Description LG M2794D - 27" Widescreen LCD TV
    Diagonal Size 27"
    Device Type Full HD TV/Monitor
    Brightness 400 cd/m2 (typical)
    Max Resolution 1920 x 1080
    Response Time 2 ms (GTG)
    Interface D-SUB x 1, DVI-D x 1, 1 x HDMI
    Dot Pitch / Pixel Pitch 0.313 x 0.313 mm
    Digital TV Tuner DVB-T
    Contrast Ratio Dynamic : 20,000:1
    Dimensions (WxDxH) 65.4 cm x 21 cm x 50 cm
    Built-in Devices Stereo speakers, TV tuner
    Colour support 24-bit (16.7 million colours)
    Image Aspect Ratio 16:9
    Weight 9 kg

M2794D-PZ

* DVB_Digital Video Broadcasting Built in speaker (5Wx2)
    * HDMI_High Definition Multimedia Interface
    * SRS WOW, DOLBY Surround
    * Auto Resolution Setting
    * Auto/Manual Clock & Timer
    * Hotel Mode
    * 4:3 in Wide (ARC- Aspect Ratio Control)_ Enjoy original 4:3 image in wide screen
    * Certified for Windows Vista PremiumTM

Product Description LG M2794DP 27" LCD DTV Tuner Monitor
    Diagonal Size 27" Widescreen
    Colour Black
    Brightness 400 cd/m2 (typical)
    Max Resolution 1920 x 1080
    Viewing Angle (H/V Degrees) 170/160(CR-10)
    Interface VGA (HD-15), 2 x HDMI
    Dot Pitch /Pixel Pitch 0.3114 x 0.3114 mm
    Response Time 2 ms
    Contrast Ratio Typical : 1000:1
    Dynamic : 20000:1
    Audio 2 x 5 Watt Speakers
    Display Colours 16.7 million colours
    Dimensions (WxHxD) 654.1 x 478.8 x 121.8 mm
    Power On : 120 Watts
    Standby : 1 Watt
    DPM Off : 1 Watt
    Safety TUV-Type

Arkadaşlar bu Pz Modelinde Dvi girişi yokmu? Yukardaki ürün açıklamasında M2794D-PZ modelinde dvi yok, Hdmi girişinden ise 2 tane var olarak yazıyor. Yoksa benmi yanlış görüyorum. Dvi yoksa almaya değmez

• @celduin

benim elimdeki monitör d-pz modeli yani arkasında öyle yazıyor.Dolayısıyla dvi var.Türkiyeye bir modeli geldi oda fotolarda koyduğum m2794d-pz.Sonuç olarak dvi var.
  • ntsc-u ps3 desteklermi ?
  • bu cihaz ps3 için biçilmiş kaftan ben pspyi tvout olarak bağladım ps2den daha güzel görüntü veriyo.PS3 kim bilir nasıl görüntü verir bu lcd de
  • Bende bu ilanda görüp T260 HD alacakken vazcayıp 24 Ekimde koşup Vatan dan aldım.LG yi zaten kaliteli bulurdum bu ürünü ile de beni sevindirdi.Keskin görüntüleri ile, parlaklık ayarının yüksekliği ile,renklerinin sıcaklığı ile gözdoldurdu.Tv modunu ise analog anten ile denedim ve kötü geldi.Daha sonra recevier ile de denerim.PIP olmaması beni üzdü böle bir lcd ye çok gerekli olduğuna inanıyorum.HDMI dan pc ye bağlanamadığını söyleyenlerde sanırım kablo sorunu gibi birşey mevcut.Analog+DVI+HDMI dan pc ye bağlayabildim.USB işi bende de olmayacak sanırım çünkü versiyonu düşük olandan benmki de ama çokta önemsemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur.Türkben -- 9 Kasım 2009; 21:34:34 >
  • quote:

HDMI dan pc ye bağlanamadığını söyleyenlerde sanırım kablo sorunu gibi birşey mevcut

Bağlanmıyor değil
    bağlanıyor fakat görüntü dışa taşıyor birazda dağıılyor yani direk 1920*1080 doğal çözünürlüğü oturtamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky27

quote:

HDMI dan pc ye bağlanamadığını söyleyenlerde sanırım kablo sorunu gibi birşey mevcut

Bağlanmıyor değil
    bağlanıyor fakat görüntü dışa taşıyor birazda dağıılyor yani direk 1920*1080 doğal çözünürlüğü oturtamıyor.

Bende normal olarak sorunsuz 1080i-1080p bağlanabiliyor.DVI+HDMI denedim sorun yok.Gigabyte ın HDMI lı GTX 260 ı ile rahat bağlandı özellikle taşma olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur.Türkben

Bende bu ilanda görüp T260 HD alacakken vazcayıp 24 Ekimde koşup Vatan dan 770 TL ye aldım.LG yi zaten kaliteli bulurdum bu ürünü ile de beni sevindirdi.Keskin görüntüleri ile, parlaklık ayarının yüksekliği ile,renklerinin sıcaklığı ile gözdoldurdu.Tv modunu ise analog anten ile denedim ve kötü geldi.Daha sonra recevier ile de denerim.PIP olmaması beni üzdü böle bir lcd ye çok gerekli olduğuna inanıyorum.HDMI dan pc ye bağlanamadığını söyleyenlerde sanırım kablo sorunu gibi birşey mevcut.Analog+DVI+HDMI dan pc ye bağlayabildim.USB işi bende de olmayacak sanırım çünkü versiyonu düşük olandan benmki de ama çokta önemsemiyorum.

hocam hayırlı olsun öncelikle valla acayip şaşkınım şu usb olayı işine

• Verdik siparişi vatanbilgisayara beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

@kunter

version:3.01.1

bu koyduğum foto senin için

@TuVNeRa

evet bende öyle düşünmeye başladımHer uygulamada 1920X1080 e kendisi geçiyor.

LG 27' M2794D KULLANICI İNCELEMESİ

versiyonu nerden öğreniyoruz?

nereden yükseltiyoruz?

• @alpello

Menü / ayarlar /hata tanıma
    Menu / setup/diagnostic
    girince versiyonu çıkıyor.Buraya zahmet olmazsa yaz seninkinide bilelim.Yazılım yükseltme hakkında en ufak bir fikrim maalesef yok.Ama %90 internette aratınca çıkar ve usbden yüklenir herhalde bilemiyorum
  • quote:

Bende normal olarak sorunsuz 1080i-1080p bağlanabiliyor.DVI+HDMI denedim sorun yok.Gigabyte ın HDMI lı GTX 260 ı ile rahat bağlandı özellikle taşma olmadı.

Kullandığınız kablo kaliteli birşeymi, belki kablo kalitesiyle ilgili olabilir.

Benimkinin versiyonu V 3.01.0 siznkini kaç acaba versyonla ilgilide olablirmi HDMI olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 1 Kasım 2009; 14:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky27

quote:

Kullandığınız kablo kaliteli birşeymi, belki kablo kalitesiyle ilgili olabilir.

Benimkinin versiyonu V 3.01.0 siznkini kaç acaba versyonla ilgilide olablirmi HDMI olayı.

Bendeki versiyon bir önceki versiyon olan v3.09.01 sizden düşükyani.Kablo da hdmi 1.3b kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur.Türkben -- 1 Kasım 2009; 22:21:27 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.