Şimdi Ara

LG 27' 27GN880-B ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG 27" 27GN880-B modelini almayı düşünüyorum. Ancak izlediğim tüm videolarda monitörün standı masaların arkası boş olduğu için masaya sabitlenmiş. Ben ise masamı duvara sabitledim. Eğer bu modeli alırsam illaha ki masaya mı sabitlemem gerekiyor? Kullananlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotkeys -- 15 Eylül 2021; 13:3:11 >



  • 34" modelini kullanıyorum, 2 farklı şekilde sabitleniyor, ilk olarak masanın arkasına diğeri ise, masa üzerinde kablo deliği varsa oraya da sabitleyebilirsin, içerisinden aparat çıkıyor.


    Örnek Video: https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DzQ5symr4edo&q=EgQuLZpEGMKdh4oGIhBpS4r-njDyfcaGAMF7je_eMgFy




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 15 Eylül 2021; 13:40:53 >
  • Merhabalar, yanıtınız için teşekkür ediyorum. Masamda kablo deliği vardı ancak o da masamın köşesinde olacağı için uygun olmuyordu. Bu monitör yerine LG 27GN850-B modelini tercih edip satın aldım. Bu monitörde görüntü açısından oldukça doyurucu.

  • LG görüntü kalitesini seviyorum, televizyon markası olarak da LG tercih ettim hep. Dediğiniz gibi çok doyurucu renkleri var, samsung ve toshiba tvlerden bu doyuruculuğu alamadım.


    Güle güle kullanın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 21 Eylül 2021; 14:44:0 >
  • Dün maalesej 8 den fazla ölü piksel çıktığı için servise verdim. Servis ilk baktığında üzerine yatmaya çalıştı ancak zorla gözüne soka soka anca servise verebildim. Eğer aynı monitörü geri gönderirlerse ne yazık ki eskisi gibi olumlu bakamayacağım. Ben de LG OLED CX55 modelini kullanıyorum. Gerçekten çok güzel. Umarım olumlu dönüş alırım.

  • Hotkeys H kullanıcısına yanıt

    Teknoloji şans işi birazda, çoğu kişide ölü pixel durumu oluyor maalesef. Kolay gelsin, umarım başınız fazla ağrımaz.

  • Çok teşekkür ediyorum bayım. Bu pazartesi verdim servise, tahmini ne zaman değişim olur (olursa), bir fikriniz var mı bu konuda? Arayıp muhattap olmak istemiyorum pek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.