Şimdi Ara

->lg 225ws

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bir widescreen 22" monitör almayı düşünüyorum lcd yeni bir teknoloji olduğu için cok pimpirikli davranıyorum.
    çok fazla arastırma yaptım size ilk izlenimlerimi yazıyım ilk önce ankarada samsung genel dist. gittim bana samsung 2232bw 560 ytl 2230 620 ytl 206nw 480 ytl dedi not aldıgım kagıt biraz karısık oldugundan 2230 kısımından emin değilim daha sonra lg dist. ugradım ellerinde o an sadece 225ws oldugunu söylediler ona da 310$+kdv dediler.

samsung 2232bw tipi hosuma gitmedi ama cok övmüşlerdi taki bu forumdaki yorumları okuyana kadar. Parlaklıktı galiba parlıklıgı düşük düzeylere cektiginizde ses yapıyormus arkada rahatsız edici bir ses.
    ben ses istemiyorum sonra öyle rahatsız edecek parlaklık düzeylerinde olmasını da istemiyorum ekranımın fiyatı da biraz dolgun hem bence widescreen gibi gözükmüyorda

2232bw herneyse sonra forumda geçtim lg yorumlarına orda da ilk defa duydugum panel sıcaklıktan deforme olup yada kendi imalatından dolayı acılmalar gerçekleşiyormus.

hatta o kadar ısınıyormus ki gece kapattıgnız zaman panelden cıt cıt esneme soguma sesleri geliyormus. paneldeki acılamaların oldugu yerler bi arkadas dtarafından resimde belirtilmiştir.

resimde bir arkadasımdan aldım bu resmi forumda nickini hatırlamıyorum.
    benim ekrana verebileck 650 ytl lik bi param var yazılımcı oldugumdan dolayı sürekli text modda calıscam ve tabiki tasarım için uygun olmalı
    oyun için bişi istemiyorum oyun oynamam ve film izeyeceğim sizin bana tavsiye edebileceginiz bir model marka varmıdır??

dist. lere gitmemin nedeni baslarına kakıyorum ölü pixel garantisi ille de vericeksin diye en az 1 ay diye onlarda artık dayanamıyor mecbur veriyorlar ilk bi ayda olmazsa daha sonra fiziksel darbeler hariç cok küçük oluşumlar oluyormus. neyse düşümcelerinizi bekliyorum öglen almıs olacagım yada bayram sonrasına atacagım.. bu kadar para verip de sonra içime sinmemesini istemiyorum teşekküler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankaya07 -- 18 Aralık 2007; 4:21:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.