|
LG, 2025 model OLED TV'lerini duyurdu: İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
Şimdi en ucuz 2025 model LG OLED 42 inç 1399 dolar mı oluyor. 50 bin tl civarı. Öyleyse 55 inç almak istesem ben şimdi giriş seviyesi Türkiye'de 80 bini bulacak gibi görünüyor. Doğrumu düşünüyorum acaba?
-
Hem pahalilar , hemde yaniyorlar :)))
-
yurtdışı perakende satış fiyatına minimum 1500-2000 dolar ekleyin , alın size Türkiye satış fiyatı :D
-
samsung fiyat konusunda iyi en azından lg fiyatlarına göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bahtsız Bedevi -
Umarım 42 inç Türkiye'ye gelir...
-
Fakat panel yanmasina dair hicbir yenilik getirmiyor firmalar. Sanki hallerinden memnunlar …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sadece panel yanması değil. C1 modelinde ölü pikseller oluşmaya başladı. daha 2 yıllık tv
_____________________________ İŞ ADAMI -
Doğru düşünüyorsun ama eksik düşünüyorsun bunlar yurtdışı fiyatları Türkiye'ye gelirse birde bayilik ve esnaf ücretleri eklenecek 50 bin olacak 65-70 bin 55 inç oldu mu sana 100 bin...
Normalde bu fiyatlara gelmez diyebilirim ama Türkiye'ye özel bir fiyat bırakırlar bilemem...
Yoksa kimse 43 inç TV ye 65 bin vermez, veren vatandaşta gidip 43 inç almaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilim_ -- 13 Mart 2025; 9:14:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malesef Gelmeyecek.
_____________________________ -
Hocam varsayım mı, yoksa bir duyumunuz mu var?
_____________________________ Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare -
Yazik, Ben 3. ayda panel degisimi yaptirdim 1 yil sonrada panel yandi.. Servis tv nin uzun ömürlü olmasini istiyorsaniz kisik isik ayarinda ve yüksek enerji modunda kullanin diyor . E ozamanda eski LCD tv lerden ne farki kaliyor. Dedigim gibi böylesi durum bu kansizlarin iṣine geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam malesef varsayım değil, duyum diyelim.
55" 'in aşağısındaki boyutların getirilmesi düşünülmüyormuş.
_____________________________ -
Yazmak gerekir, ben LG Türkiye'ye yazdım, böyle onlarca kişi talepte bulunsa belki faydası olur.
_____________________________ Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare -
Abi biz bastırmadıkça gelmez. Şikayetvara yazacaksın, adamlara mail atacaksın. Yani 42-48 getirmek de ne var? 2 konteynır getirsen, ülkeye yeter zaten.
-
42 inç artık kaynak israfı olaarak görülüyor. adam aynı anakarta biraz büyük panel takıp çok daha pahalıya satmak varken ekranı küçük getirmenin anlamı yok.
48 gelse oda iyidir.Ama g5 de 48 de gelmez . oled zaten pahalı tv , küçük boyut isteyen lcd bakacak
_____________________________ İŞ ADAMI -
C3 kullanıyorum 2 senedir günde 10-15 saatten fazla çalışıyor.. Bu sorun c3 ten sonra düzeldi demişti bayisi bana + olarak ayarlarda pixel temizleme filanda var içerisinde ona rağmen extra garanti yaptırdım yine kafam rahat olsun diye ama bu kadar hor kullanıma dayandığına göre bir yol kat etmişler.. G Serisinde özellikle firma 5 sene garanti veriyor panelde ama fiyatı tuzlu diye c serisi aldım.. G serisinin paneli daha kaliteli dedi.. Ama allahtan C3 hor kullanıma rağmen bizi üzmedi :) Hatta C3 ü satıp C5 e geçmek istiyorum..
-
Bende de s95c var 11 ay oldu, hemen hemen her gün 14-18 arası, bazende üzeri saatlerde açık kalır.
Ne parlaklık düşüşü nede burn-in sorunları gözlemlemedik.
Dediğiniz gibi Oledler'de dayanıklılık üzerine geliştirmeler oldukça başarılı seviyelere gelmiş görünmekte.
- xml dosyası açma
- kalplerin anlamı
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü almayı engelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı