|
LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (83. sayfa)

-
-
Sesli komut aklıma gelmemişti.
Teşekkürler -
Güncelleme aynı model cihazlara aynı anda nasıl gelmiyor anlamış değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
65 cx sahibiyim. Prime ve netflixte çoğu içerikte görüntüde kumlanma var. Böyle sahneler kum kum resmen. İnternet hızım 18-22 mbps arası seyretmekte. Speedtest ve netflix internet hıx testinden ölçtüm. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba? Sebebi ne olabilir? -
Bir video gönderme imkanınız olabilirse görmek isterim. Şahsen bende yok.
Firmware son versiyon (3.21.16) lg tr destek sayfasına yuklenmiş oradan indirip usb ile kurulumu yaptım.
-
foto var mı? netflix 4k mı 1080p mi? 4k ise net hızınız yavaşsa 1080p de izlersiniz.netflix ekranındayken 9'un altındaki "..." düğmesine basıp info kısmından o anki çözünürlüğü görebiliyosunuz.
-
süper haber.hemen indireyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.wolfi
65 cx sahibiyim. Prime ve netflixte çoğu içerikte görüntüde kumlanma var. Böyle sahneler kum kum resmen. İnternet hızım 18-22 mbps arası seyretmekte. Speedtest ve netflix internet hıx testinden ölçtüm. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba? Sebebi ne olabilir?İzlediğin içerikle alakalıdır youtube dan 4k video aç bakalım yine var mı?
1080p ise AI görüntü desteği açınca keskinlik arttırmak için öyle bir efekt oluyor bende de. AI olmadan netflix 1080p görüntü zaten rezalet. Belli bir mesafeden bu efekt belli olmuyor ve 4k gibi oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.wolfi
65 cx sahibiyim. Prime ve netflixte çoğu içerikte görüntüde kumlanma var. Böyle sahneler kum kum resmen. İnternet hızım 18-22 mbps arası seyretmekte. Speedtest ve netflix internet hıx testinden ölçtüm. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba? Sebebi ne olabilir?Hocam “süper çözünürlüğü” kapatıp dener misiniz ? Bir de keskinlik ayarını biraz daha düşürüp sonucu yazar mısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 16 Ocak 2021; 11:39:50 >
Süper çözünürlük düşük
Pürüzsüz geçiş kapalı
True motion sinema netliği yapınız sıkıntı olmayacaktır.
Bu üç özellik yüksek ayarlanmışsa kumlanma ve hareketli sahnelerde takılma oluyor.
-
-
-
Açıkçası ilk defa gördüm. Ben de böyle bir görüntü yok.
-
Tamam hocam o zaman diğer izlediğiniz filmde 4K desteği yoktur :) 4K larda bu görüntü sorununu yaşamıyorsunuz değil mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X