Şimdi Ara

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.107
Cevap
72
Favori
244.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: odilya

bugun itibari ile opet puanlarim yuklenmis oldu. @brknil06 bey e ilgisinden dolayi tesekkur ederim.

Hocam rica ederim önemli olan çözülmesi,
    İyi forumlar.
  • cicekon C kullanıcısına yanıt
    Sesli komut aklıma gelmemişti.
    Teşekkürler
  • Güncelleme aynı model cihazlara aynı anda nasıl gelmiyor anlamış değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 cx sahibiyim. Prime ve netflixte çoğu içerikte görüntüde kumlanma var. Böyle sahneler kum kum resmen. İnternet hızım 18-22 mbps arası seyretmekte. Speedtest ve netflix internet hıx testinden ölçtüm. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba? Sebebi ne olabilir?
  • Bir video gönderme imkanınız olabilirse görmek isterim. Şahsen bende yok.

• Firmware son versiyon (3.21.16) lg tr destek sayfasına yuklenmiş oradan indirip usb ile kurulumu yaptım.

• mr.wolfi M kullanıcısına yanıt

foto var mı? netflix 4k mı 1080p mi? 4k ise net hızınız yavaşsa 1080p de izlersiniz.netflix ekranındayken 9'un altındaki "..." düğmesine basıp info kısmından o anki çözünürlüğü görebiliyosunuz.

• jubahakan kullanıcısına yanıt

süper haber.hemen indireyimLG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) 

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.wolfi

65 cx sahibiyim. Prime ve netflixte çoğu içerikte görüntüde kumlanma var. Böyle sahneler kum kum resmen. İnternet hızım 18-22 mbps arası seyretmekte. Speedtest ve netflix internet hıx testinden ölçtüm. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba? Sebebi ne olabilir?

İzlediğin içerikle alakalıdır youtube dan 4k video aç bakalım yine var mı?

1080p ise AI görüntü desteği açınca keskinlik arttırmak için öyle bir efekt oluyor bende de. AI olmadan netflix 1080p görüntü zaten rezalet. Belli bir mesafeden bu efekt belli olmuyor ve 4k gibi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.wolfi

65 cx sahibiyim. Prime ve netflixte çoğu içerikte görüntüde kumlanma var. Böyle sahneler kum kum resmen. İnternet hızım 18-22 mbps arası seyretmekte. Speedtest ve netflix internet hıx testinden ölçtüm. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba? Sebebi ne olabilir?

Hocam “süper çözünürlüğü” kapatıp dener misiniz ? Bir de keskinlik ayarını biraz daha düşürüp sonucu yazar mısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 16 Ocak 2021; 11:39:50 >

Süper çözünürlük düşük

Pürüzsüz geçiş kapalı

True motion sinema netliği yapınız sıkıntı olmayacaktır.

Bu üç özellik yüksek ayarlanmışsa kumlanma ve hareketli sahnelerde takılma oluyor.

• yorulmaz16 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz ayarları yapınca görüntü sadece biraz düzeldi ama kumlanma hala belirgin şekildr devam ediyor.
    İlk attığım görseller netflixte mad max fury road 15.00-16.30 arasındaki sahnelerden kareler. Sonrakiler de primeda serenity filminden sahneler.

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)

• Thule T kullanıcısına yanıt
    Hocam paketim 4k olan en üst paket. Fakat dediğiniz gibi info kısmınq bakınca 1080p olarak çıkıyor görüntü. Fakat hızım 16 mbps. Anlamıyorum.

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)

Merhaba,
    4K paket geçişi yaptıysanız ve netflix daha önceden TV de açıksa bunu algılamıyor. Hesaptan çıkış yapın hatta netflixi kaldırıp TV ye tekrar kurun ve giriş yapın. Ardından arama kısmına 4K yazıp çıkan filmlerden birisini açın. Sağ üst kısımda Dolby Vision yazısı çıkması lazım.

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wituy -- 16 Ocak 2021; 13:56:40 >
  • Açıkçası ilk defa gördüm. Ben de böyle bir görüntü yok.

• wituy W kullanıcısına yanıt
    Hocam netflix gezegenimiz belgeselinde 4k ve dolby ekran veriyor. Onla alakalı bir sorun yok.

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)
    Tamam hocam o zaman diğer izlediğiniz filmde 4K desteği yoktur :) 4K larda bu görüntü sorununu yaşamıyorsunuz değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.