Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (953. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sabriweb Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
25.525
Cevap
621
Favori
864.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstadım bana model önermeyeceksiniz anlaşılan LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. En En yakın zamanda yanınıza uğrayacağım. Hangi mağazada oluyorsunuz genelde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k.ceem K kullanıcısına yanıt
    Hocam LG 2023 modelleri henüz gelmedi bilginiz olsun,
    O fiyat aralığında 2022 düşünürseniz size tavsiyem LG 75QNED816 olur.
  • orislevin kullanıcısına yanıt
    Hocam buyurun mağazamıza gelin her model var bakarak karar verirseniz daha sağlıklı olur.
    Çayyolu LG Mağazası Koç Pazarlama mağazasındayım ben.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Bilmediğimden soruyorum 5 ay geçmiş normalde hangi ay çıkıyor yeni modeller.

• k.ceem K kullanıcısına yanıt
    Bu ay sonu gelmeye başlayacak hocam.
    LD 55QNED816 buna karar kıldım ama 20 bine bulamadım hiçbir sitede. İndirimleri kovalamak lazım anlaşılan. Veya sizin bildiğiniz bir yer var mı 20 bine bu modeli alabileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel_Miller -- 11 Mayıs 2023; 12:4:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Joel_Miller kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde bu fiyat satılıyordu stok kalmadı bu ürün devamı olmayan ürün denk gelince direk alın bence beklemek mantıklı değil artış olacak deniliyor bilginiz olsun.
    SAMSUNG 55Q70B modelinde alabilirsiniz.
    Bir PS5 kullanıcısı olarak lgqned816 da vrr+allm özelliğinin olması yani 2 si de var ondan dolayı cazip gelmişti. Samsung q70b de sadece allm var. Artık bir karar vereceğiz teşekkürler tavsileriniz için.

Philips de ps5 destekli özellikler var bu fiyata ama philips işte ikna olamıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel_Miller -- 11 Mayıs 2023; 12:38:58 >
  • Joel_Miller kullanıcısına yanıt
    Hocam PHİLİPS yerine direk SAMSUNG alın bence tercih sizin.
  • Bugün itibariyle SAMSUNG 2022 TV'lerde paracard kampanyası yeniden başladı.
    LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.
  • SAMSUNG 2023 STOKLARA GİREN TV KAMPANYA VE FİYAT LİSTESİ,
    Fiyatlar güncelleme olmadan kısa sürede düşünen varsa karar verebilir.

SAMSUNG QE75Q80CATXTK (2023 MODEL) 46.500 TL

SAMSUNG QE85Q70CATXTK (2023 MODEL) 60.000 TL

SAMSUNG QE55QN90CATXTK (2023 MODEL) SAMSUNG HW-S800B HEDİYE 36.000 TL

SAMSUNG QE65QN90CATXTK (2023 MODEL) SAMSUNG HW-S800B HEDİYE 44.000 TL

SAMSUNG QE75QN90CATXTK (2023 MODEL) SAMSUNG HW-S800B HEDİYE 62.500 TL

SAMSUNG QE85QN90CATXTK (2023 MODEL) SAMSUNG HW-S800B HEDİYE 95.000 TL

SAMSUNG QE55S90CATXTK (2023 MODEL) SAMSUNG HW-S800B HEDİYE 43.000 TL

SAMSUNG QE65S90CATXTK (2023 MODEL) SAMSUNG HW-S800B HEDİYE 53.000 TL

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE SAMSUNG SHOP MAĞAZASI

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

Burası çayyolundan inceğe çıkan yoldaki yeni yapılan plazada değil mi? Oaraya yakın şantiyem var yarın uğrayabilirsem geleceğim.

65s90c aldım ben de Burak beyden. Tv gelince yorumlarımı paylaşırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam eskiden hep lg uzerinden çalışıyordunuz sanirim artik samsung a dönmüşsünuz.
    Lg tv mağazalarda ne zaman sorsam hep yok diyorlar.1-2 model harici tv si yok piyasada.
    Samsung 2023 oled fiyatlari ve hediyelerini görünce zaten bitik olan Lg,ayni sony gibi tarihe karışacak.Olan benim gibi lg oled alanlara olacak sanki.Ben sahsen Lg nin sonunu iyi görmüyorum.Servis hizmeti vermeye devam ederler insallah ayni kalitede.
    Yıllardır satiyorsunuz fikriniz var mi bu konuda ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orislevin kullanıcısına yanıt
    Hocam evet orası buyurun gelin gelince beni görürseniz yardımcı olurum size.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Furkan hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın ürünüz bugün kargo çıkışı oluyor bilginiz olsun.
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim şirketimize ait LG,SAMSUNG,SONY,SİEMENS mağazalarımız var,
    SONY evet Türkiye'den çekilme kararı aldı bizde yıl sonunda Sony mağazamızı kapatacağız ama onun dışındaki çalıştığımız firmalarda herhangi bir sorun sıkıntı yok.
    Lg servis anlamında herhangi bir sorun sıkıntı yaşamazsınız olursa bir sorun benimle iletişime geçebilirsiniz.

LG 2023 modelleri ay sonu stoklara girmeye başlayacak, Samsung şuan özel kampanyalar olduğu için ve yeni modelleri erken geldiği için Samsung daha çok tercih ediliyor.

İyi forumlar.
  • Merhaba
    Bende Burak Bey'den SAMSUNG QE65QN90C modelini satın aldım. Kendisine çok teşekkür ediyorum birçok cihaz arasında kararsız kaldım sagolsun tavsiyeleri ile ihtiyacımız için nokta atışı yaptık diyebiliriz.Sirf ürün satılsın diye değil ihtiyacınıza göre en iyi ürünü bulmak için çabalıyor kendisini bu konuda baya sıkıştırdım. Gerçekten çok ilgili ve bilgili bir beyefendi . Ürün elime ulaşınca ilk kullanıcı yorumlarımı fotoğraflı bir şekilde yapmaya çalışacağım . Herkese iyi alışverişler. Burak Bey tekrardan teşekkürler.

• 25emre25 2 kullanıcısına yanıt
    Emre hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın ürünüz bugün kargo çıkışı oluyor bilginiz olsun.
  • Burak' beyden almış olduğum LG OLED65G2 ürünümde panel sorunu yaşadım, ve ürüne değişim kararı çıktı, Burak bey LG ile görüşme yaparak LG destekli ürünün üst modeli olan LG OLED 65G3 ile değişimi oldu yardımlarından dolayı Burak beye teşekkür ederim. İyi forumlar

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• 
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.