|
LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (767. sayfa)

-
-
TV hakkında hiçbir fikrim yok.
Yakın zamanda televizyon almış, konuya hakim arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
Uhd,nano, oled, qled binlerce çeşit var.
Android tv de varmış. Mediamarkt'te de dolaşırken bu ürün tavsiye edildi.
iyi midir kötü müdür, 7K-10K fiyat aralığında ne alınır.
Tavsiyelere açığım. Teşekkürler.
media markt
LG 55UP81006 55'' 139.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TVhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-55up81006-55-139-7-ekran-uydu-al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-smart-4k-ultra-hd-led-tv-1215972.html
-
Hocam merhaba zamanınız varsa 20.10.2021 tarihinde bu üründe özel fiyat olacak yardımcı olmaya çalışırım size bilginiz olsun -
Hocam iyi günler bütçemiz 10000 tl üç aşağı beş yukarı. 55inç istiyoruz. Oled en iyisi gibi duydum tavsiye edebileceğiniz ürün hangisidir. Geforcenow aracılığıyla oyunda oynayabilirim. Şimdiden sağolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wogn8r -- 18 Ekim 2021; 20:48:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba
Çarşamba günü öğleden sonra özel fiyat bekliyorum yardımcı olmaya çalışıyım size.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LG 65UP81006LA. hakkında yorumunuz nedir bu fiyat aralığında tavsiye ettiğiniz başka model var mı? TV yi sıklıkla bilgisayar monitörü olarak da kullanmayı düsünüyorum kablosuz bağlanabilse çok iyi olur. Toplam 4 Tv ye ihtiyacımız var biri 75 veya 82 inç konferans salonuna diğerleri ofislere fiyat konusunda yardımcı olur musunuz?
-
Merhaba hocam özelden iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışıyım size. -
Un ve up serileri arasındaki fark nedir? 65un81006lb ve 65up81006la modelleri arasında ne fark var bilenler cevap verebilrşse sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam
UN serisi 2020 üretimi
UP serisi 2021 üretimi
Kapalı kutu hangisi uygunsa onu tercih edin çok büyük bir fark yok -
avantajlar hakkında bilgi verirmisiniz, yakın zamanda benimde almam gereken tv var
-
Hocam yeni serilerde iyileştirme yaparak ilerler her zaman bu işler bunlar neler olur görüntü kalitesi daha başarılı internet hızı daha hızlı 1,2 dokunuş olur bütçeniz zorlamıyorsa 2021 modeli tavsiye ederim tercih sizin. -
Selamlar herkese..
LG 50UP81006LA 50" hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim.
N11 den 6400TL gibi bir fiyata buldum.
-
Hocam ürün başarılı çok iyi fiyat alın tavsiye ederim. -
Arkadaşlar selam, kardeşim yeni evlenecek, evine LG nanocell TV alalım diyoruz ama hangi modeli seçmek mantıklı. Sitesinden inceledim ama tam farkları anlayamadım, deneyimlerinizle beni yönlendirirseniz sevinirim. Ekran olarak 55-65-75 inç olabilir, arasında karar vermedik, nanocell modeli bir arkadaşında varmış, bu yüzden nanocell seçenekleri model olarak ne var, ve nereden uygun fiyata alabiliriz. Teşekkürler.
-
Merhaba hocam,
Herhangi bir mağazadan görmeden zor karar verirsiniz aralarında çok fark var bilginiz olsun.
Ortalama bütçeniz belli ise model tavsiye ederim size.? -
LG OLED 48C14 (2021) adetli stok geldi, düşünen varsa yardımcı olurum.
ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI
MAĞAZA MÜD.
BURAK KESKİN
0506 620 31 32
FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
-
@brknil06 merhaba, 55 inc sony led tv kullanıyorum ama film izlerken vs siyah performansından memnun değilim. 66 yada 75 oled lg hernekadar fiyat yüksek de olsa tavsiye edermisiniz. farklı modeller var aradaki farkı da anlayamadım. ne önerirsiniz?
oled ile ilgili şikayetler de kafa karıştırıyor, hala güncel bir problemmidir yoksa diğer teknolojilere mi bakmalı?
-
Merhabalar, 55UP81006LA ve 55NANO756PA arasında tercihiniz hangisi olurdu? 7300-7500 TL fiyatlar mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam,
LG OLED 65C14
LG OLED 77C14
Bu 2 modele bakabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X