@Burak Bey 65 inç nano 796 menşei nedir? Bildiğim kadarıyla un71 -73-74 serisi Türkiye montaj ancak nano konusunda bilgi bulamadım. |
LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (766. sayfa)

-
-
Hocam üretimi bitmiş ürün yaklaşık 6 8 aydır gelmiyorsa bu tür ürün kapalı kutu genelde tükeniyor.
Kapalı kutu bulduysanız alın hocam -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın iyi fiyattan almışsınız -
LG 65NANO916PA (2021) 30 adet stok geldi, piyasanın altında fiyat var, düşünen varsa yardımcı olurum.
ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI
MAĞAZA MÜD.
BURAK KESKİN
0506 620 31 32
FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
-
Selamlar,
Öneriniz için teşekkür ederim. Cihaz güzel bir cihaz ama belirlediğim bütçe 8K ₺. Bu beni biraz aşıyor.
-
B1 ve C1 arasındaki fark nedir? Arada bariz bi fark varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@brknil06 hocam 55' tv alacağım, oled ekran görüntüsünü çok beğeniyorum ama bütçeyi biraz zorlayacak, nanocell ekranla arasında kalite olarak çok bir fark var mıdır? oyun performansı nasıldır ikisinin? ekran yanığı oluyor mu?
-
Anladım hocam -
Hocam OLED tv alın geçin
Son 4 yıldır yanma sorunu yaşayan yok bilginiz olsun. -
Hocam standart ev kullanıcı farklarını göremez ama 1.000 fark var o fark fark değil almışken c1 alın derim -
LG OLED55G16 40 adet stok geldi, piyasanın altında fiyat var, düşünen varsa yardımcı olurum.
MAĞAZA MÜD.
BURAK KESKİN
0506 620 31 32
-
merhabalar arkadaşlar. 50inch bir tv bakıyorum. LG 50NANO816PA ile SAMSUNG 50Q60A arasında kaldım. hangisini önerirsiniz. Samsungun kontrast ve siyahları daha iyi gibi, LG'nin de kumandasını kullanması çok zevkli. bir de Samsung'un sesli komutu Türkçe anlamıyor diye duydum. 50NANO816PA IPS mi yoksa VA mı acaba. LG iki tip paneli de kullanıyor sanırım.
-
Merhaba hocam 50 inçlerin hepsi VA paneldir
Herhangi bir mağazada bakıp inceleme yapın oradan karar verin görüntü kalitesi olsun, internet kullanımı olsun LG daha başarılı -
LG OLED65G16 20 adet stok geldi, piyasanın altında fiyat var, düşünen varsa yardımcı olurum.
MAĞAZA MÜD.
BURAK KESKİN
0506 620 31 32
-
@brknil06 burak bey 2021 veya 2020 nanocell serisinden güzel ekran görüntüsü alabileceğimiz 50 veya 49 inch model öneriniz nedir? Kullanım şekli ise; günlük standart tv kullanımı dizi film netflix youtube vs. şeklinde. Bir de 50 inchlerde 100 hz oluyor mu pek bulamadım da?
-
Merhaba hocam,
LG 49NANO866NA 2020 120 HZ
LG 50NANO866PA 2021 120 HZ -
öneriler için teşekkürler hocam. inceleme aşamasındayım. bir kaç sorum olacak size.
1-direct ledler mi daha iyi edge led ler mi?
2-LG NanoCell 50NANO756PA modeline denk geldim. 756pa ile 866Pa aralarında 2000 TL fark var. Dikkatimi çeken aralarındaki farklar ise a7 işlemci, dolby visiyon ve 120 hz. farkı. Bu farklar aradaki 2000 TL ye değer mi sizce canlı gözle gören biri olarak?
3- Bir de bunların ara modelleri olan 796Pa ve 816Pa var. Bunlar hakkındaki yorumlarınız nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozilote -- 16 Ekim 2021; 13:57:39 > -
Hocam soru yağmuru olmuş
Hocam bütçenizi zorlamıyorsa direk NANO866PA alın farka değer değer hocam -
LG 55NANO866PA (2021) 40 adet stok geldi, piyasanın altında fiyat var, düşünen varsa yardımcı olurum.
MAĞAZA MÜD.
BURAK KESKİN
0506 620 31 32
-
Biraz öyle oldu 😄 o zaman özelden 50nano866pa için güzel bi fiyat verebilir misin 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X