Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
26.747
Cevap
673
Favori
950.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce arayüz internet tarayıcıda gezme ve netflix youtube vs.. inanılmaz fark var ama asıl fark görüntüde yani Q70 e de çok ciddi pra verip tüketici hakemlik olmuştum parayı almıştım kronik olarak panel açıklıkları vs ciddi problemler var bana göre. Lg nin asıl farkı görüntü hocam renklerin doğallığı ve gerçekliği onun için alacak arkadaşlara tavsiyem tvyi alırken tv açık bakmayın:) kapatın komple siyahlığına bakın o zaman farkı anlayacaksınız. Tek ön yargım hep yazılan çizilen logo yanığı filan ben öyle bir şey görmedim ki performansı tam manası ile kullanan biriyim. Ps5 alma sebebimde bu ha bide unutmuşken ses sistemi. Oda gerçekten verdiğiniz parayı diğer standart ürünlerden ayırıyor. Not lg çalışanı filan değilim:) tamamen kullandığım ürünlere göre yorumladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrx58_

İlk önce arayüz internet tarayıcıda gezme ve netflix youtube vs.. inanılmaz fark var ama asıl fark görüntüde yani Q70 e de çok ciddi pra verip tüketici hakemlik olmuştum parayı almıştım kronik olarak panel açıklıkları vs ciddi problemler var bana göre. Lg nin asıl farkı görüntü hocam renklerin doğallığı ve gerçekliği onun için alacak arkadaşlara tavsiyem tvyi alırken tv açık bakmayın:) kapatın komple siyahlığına bakın o zaman farkı anlayacaksınız. Tek ön yargım hep yazılan çizilen logo yanığı filan ben öyle bir şey görmedim ki performansı tam manası ile kullanan biriyim. Ps5 alma sebebimde bu ha bide unutmuşken ses sistemi. Oda gerçekten verdiğiniz parayı diğer standart ürünlerden ayırıyor. Not lg çalışanı filan değilim:) tamamen kullandığım ürünlere göre yorumladım
    Hocam güzel günlerde kullanın çok başarılı ürün aldınız,garanti devam ettiği sürece herhangi bir sorun sıkıntı yaşarsanız direk benimle iletişime geçin gerekli destekleri sağlarım size,bilginiz olsun.

• Çok saolun çok teşekkür ederim👍

• Burak Bey Merhaba, 75 inch bir televizyon arıyorum. 75UN85006 modelini yabancı forumlarda araştırdım. Büyük kısmında çok başarılı puanları var sadece bir karşılaştırma sitesinde puanını ciddi düşük vermişler. 75 SM8610 da alternatiflerimden biri. Fiyat olarak bu seviyeleri ya da bir parça üstünü verebilirim. Tavsiyeniz ne olur ? BU modellerden hangisini alayım ya da bir başka model tavsiye eder misiniz ?

Not: Film ve oyun ağırlıklı kullanılacak.

• quote:

Onu nereden öğreniyoruz hocam
    Televizyonun arkasinda yaziyor etiketin uzerinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calmy

Burak Bey Merhaba, 75 inch bir televizyon arıyorum. 75UN85006 modelini yabancı forumlarda araştırdım. Büyük kısmında çok başarılı puanları var sadece bir karşılaştırma sitesinde puanını ciddi düşük vermişler. 75 SM8610 da alternatiflerimden biri. Fiyat olarak bu seviyeleri ya da bir parça üstünü verebilirim. Tavsiyeniz ne olur ? BU modellerden hangisini alayım ya da bir başka model tavsiye eder misiniz ?

Not: Film ve oyun ağırlıklı kullanılacak.

Merhaba hocam kapalı kutu temin edebılıyorsanız ilk tercihiniz 75SM8610 olsun.
    75SM8610 2019 model NANOCELL panel
    75UN85006 2020 model HDMİ 2.1 var tercih sizin.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Polonya👍

• Burak Bey, anladığım kadarıyla sizin elinizde ikisi de yok. Varsa fiyat alabilir miyim ?

Bu fiyatların biraz üzerinde tavsiye edeceğiniz daha iyi bir model var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: calmy

Burak Bey, anladığım kadarıyla sizin elinizde ikisi de yok. Varsa fiyat alabilir miyim ?

Bu fiyatların biraz üzerinde tavsiye edeceğiniz daha iyi bir model var mıdır ?

Hocam özelden devam edelim veya arayın konuaşlım yardımcı olmaya çalışıyım size,

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

MAĞAZA MÜD.

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
  • TV yenileyecekseniz ya ekranı farkla büyütecekseniz, 55 --> 70 inç gibi ki o zaman sıradan bir LED alınabilir ya da param var diyorsanız OLED alacaksınız.

55 inç TV varken yine 55 inç LED TV ile yenilemek anlamlı değil zira 6-7 yıllık LG LED TV'imde şimdiki Nano'larda bile olmayan teknik özellikler var. Arabalar gibi TV'lerde de tasarruf için teknik özelliklerden ödün verilmiş maalesef.

• hakkan H kullanıcısına yanıt
    55inc tv alacağım bir türlü karar veremiyorum aylardır. Yok nano yok oled sürekli bir eksik ve sorun yazıları var. Dünya kadar da para vereceğiz. İşin içinden çıkamıyorum.

• Seradonin kullanıcısına yanıt

Ben de senin durumundaydım dostum.Oyun ve film odaklı CX55 OLED tercih ettim,muazzam bir TV.Tavsiye ediyorum,keşke daha düşük olsa fiyatlar ama bence fiyatını hak ediyor.

• Burak bey, 55 inch ve üzeri bir tv arıyoruz. Uzun bir salonda duvara asacağımız için büyük olması bizim için avantajlı. Bütçemiz 6 ila 7 bin. Ne önerirsiniz?

• An itibari ile arkadaşa cx55 aldık. Yarın kurulumu yapacaklar. Yine burak beyin tavsiyesini dinledik. Bende b9 vardı yeni almıştım çok memnundum. Lakin cx serisi ile ilgili neler yazılmış neler ;( yok banding yok ölü piksel ben anlamadım b9 alırkende yazılıyordu ama hıc sorunla karsılasmadık yarın tum testlerı yaptırım hangı testlerı yaptıracagız youtube uzerınden mı yaptıracagız?

• Arkadaşlar, 49 nanocell 866 aldım. Sesli komutta " Sunucuya bağlanırken geçici bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyiniz. Hata kodu 200" mesajı veriyor. Sorun ne olabilir.
    Bunun dışında, tv 'nin tasarımı şık, metal kasa. Görüntü kalitesi mükemmel. Yan acı izleme iyi. Islemci hızı gayet güzel. Doğal ve gözü yormayan gerçek renkler. Normalde karanlıkta tv izlemek gözümü yorduğu için hiç izlemezdim. Ama bu tv yi karanlıkta izleyebiliyorum ve gözü yormuyor. Samsung daha parlak renk sunabilir ama benim için önemli olan gözü yormayan gerçek renkler. Onun dışında cep telefonunuza play storeden indirdiğiniz lg uzaktan kumandası ile telefonunuz üzerinde parmağınızı gezdirdikce fare imleci tv ekranı üzerinde istediğiniz yere gidiyor. Bu air mouse özelliği gerçekten harika. Uzaktan kumanda ile yapmış olduğunuz tüm işlemleri cep telefonundan da rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz. Cep telefonu sade , az düğmeli ve kullanışlı. Ilk başta söyleyecek artılar bunlar. Eksi olarak , sonsuz siyah beklemeyin. Daha önce belirtilen ışık sızması olayı mevcut. Ama benim için çok takılacak bir problem değil. Tamamen tercih meselesi. Sonuçta kullanmak istediğiniz özelliklerden birçok tv de tercih yapmak zorundasınız. Terazinin neresi fazla ise onu tercih ediniz. Piyasadaki birçok tv hakkında birçok şey söylenmekte. Zira bu yorumlardan dolayı benim de çok kafam karıştı ve 7- 8 ay tv almayı hep erteledim. Sonuçta boşuna zaman kaybettigimi anladım. Forumlarda herkesi memmun edecek bir tv yok. Ben 49nano 866 aldım ve 10 üzerinden 9 verdim. Boşuna evham yapmışım. Alacak olanlar varsa siz de bir model alın, keyfinize bakın. Herşeyi kafaya takacak kadar harcanacak zamanımız yok bu hayatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada 7 aylık süreçte hangi tvler radarima girdi, neden vazgeçtim. Benim önceliklerim sizin için önemsiz olabilir. Lütfen ona göre değerlendirin.

Sony 55 xf 9005: Android güncellemesi aldıkça zamanla kasma ihtimali. Bulunduğum ilde servisinin olmaması. Ama oled den sonra bence en iyi görüntü bu tv de.

Samsung 55 Q 60: Plastik kasa, ve çerçeve kenarlarından toz alma problemi

Samsung 55 Q70 ya da 80 : Güzel tv ancak ekranlarında silme ile oluşan mavi leke sorununun forumlarda iyice dinlendirilmesi

Lg 55 b9 oled : Mükemmel görüntü, ancak ilerde logo yanığı korkusu ve bir tv ye 10.000 tl verilmeyeceği düşüncesi. Bütçem almak için yeterli ama bana göre bir tv ye bu kadar para verilmez.

Lg 55 nano 916 : Birgün gerçekten karar verdim bu tv yi almaya Vatana gittim. Ordaki çalışkanların nerdeyse hepsi etrafına toplanarak bana " Bu parayı vermişken , 1000 daha koyun , size 55 b9 verelim diye tutturunca, ben de vazgeçip çıktım:)

Bu yaşadıklarım tamamen benim tecrübelerim, herkesin görüşüne saygı duyarım. Belki birilerinin kararında olumlu ya da olumsuz etkili olurum zira en kötü şey karar verememektir.

• matrx58_ kullanıcısına yanıt

Servis yapar,ama siz önceden hazırlığınızı yapın.İnternet,bilgisayar hazır olsun

https://www.pikseltesti.com/test.html

F11 ile browseri tam ekran moduna alın,ölü piksel testini uygulayın.

• quote:

İlk önce arayüz internet tarayıcıda gezme ve netflix youtube vs.. inanılmaz fark var ama asıl fark görüntüde yani Q70 e de çok ciddi pra verip tüketici hakemlik olmuştum parayı almıştım kronik olarak panel açıklıkları vs ciddi problemler var bana göre. Lg nin asıl farkı görüntü hocam renklerin doğallığı ve gerçekliği onun için alacak arkadaşlara tavsiyem tvyi alırken tv açık bakmayın:) kapatın komple siyahlığına bakın o zaman farkı anlayacaksınız. Tek ön yargım hep yazılan çizilen logo yanığı filan ben öyle bir şey görmedim ki performansı tam manası ile kullanan biriyim. Ps5 alma sebebimde bu ha bide unutmuşken ses sistemi. Oda gerçekten verdiğiniz parayı diğer standart ürünlerden ayırıyor. Not lg çalışanı filan değilim:) tamamen kullandığım ürünlere göre yorumladım

Hocam LG nin hangi modeline geçtiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s00f87a -- 27 Ekim 2020; 7:58:58 >

• 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.