LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1381. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
-
Teşekkür ederim Burak Bey. Her türlü yardımı gösterdiniz. Hayırlı işler dilerim.
@Burak_Keskin06
_____________________________ -
Atakan hocam rica ederim ne demek,
Elimden gelen her türlü destek olurum her zaman._____________________________ Burak Keskin
Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi -
s.a arkadaşlar bende Samsung 75QN90D tv var bu tv ye vlc player gibi kaliteli bi program varmıdır veya tizende yükleyebilceğim en iyi player hangisi flash bellekden film izlemek için şimdiden teşekkürler
_____________________________ SONY 55X8505C-PLAYSTATİON 4 PRO -
Volkan ManavyoutubeSamsung QLED Bilmecesi! Benimki mi? Seninki mi?https://youtu.be/pc5tpy3eWKM?si=VOQ06NlL4Bolh7I2
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Burak Keskin
Burak Hocam bende lg oled c46 var sg1ty modeli uyum sağlarmı sizde fiyat taksit varmı öğrenebilirmiyim teşekkürler
Merhaba hocam uyum sağlar,
Bizde stok kalmadi haftaya gelecek ozaman bakalim yardimci olurum size.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Burak Keskin
Merhaba tavsiyeler üzerine 65qn70f aldım. Tvplus üzerinden yayınları izliyorum ama görüntü bana bulanık geldi wifi üzerinden bağlantı sağlıyorum. Uydu üzerinden hiç denemedim kullanıcı arkadaşlardan bilgi mümkünmü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhaba,
Televizyonu yenileyeceğim. 65" bakıyorum.
samsung 65qn85f ve LG 65qned86a arasında kaldım.
Aşağı yukarı aynı fiyattalar şu anda. hangisi tercih edilir?
Hocam 2 modelde başarılı üzmez sizi tavsiye ederim.
Samsung 1 tık daha üstün bilginiz olsun.
_____________________________ Burak Keskin
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam 2 modelde başarılı üzmez sizi tavsiye ederim.
Samsung 1 tık daha üstün bilginiz olsun.
LG OLED 55C54LA ve Samsung 55S85F arasındayım fiyatlar aynı gibi 65k bandında, 55S90F in fiyatı 80k civarı hangisini tavsiye dersiniz?
_____________________________ Burak Keskin
Burak beyle bundan 5 sene önce bir alışverişimiz daha olmuştu, o zaman da yardımcı olmuştu sağolsun. Şimdi de sorunsuz bir şekilde yine alışverişimizi yaptık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
lg 55C5 65k samsung 55s90f 80k. samsung değermi o fiyata LG ile kıyas yaparsak? s90f 55 inç te woled panel var C5 te de woled panel var. samsung ta 65 inç e çıkmak lazım QD-OLED için. benim tv izleme mesafem 1,9 metre
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Hızlı