Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.763
Cevap
513
Favori
759.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11851186118711881189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burak Bey teşekkürler. 4 yıl önce de sizden almaya niyetlenmiştim ama nasip olmamıştı. Ordu/Fatsa. Sizde fiyat nedir ödeme koşulları nedir? Çoklu kart veya kart + nakit. Teşekkürler

• SantiMunezCan kullanıcısına yanıt
    Hocam nasip kısmet diyelim ürün stoklarımızda var,
    Türkiye'nin her yerine gönderim yapıyorum işbankası 8 taksit garanti varsa 7 taksit yapıkredi 4 taksit hangi kartlarınız varsa pm'den devam edelim net bilgi vereyim size

• LG OLED83G45LW 30 adet stok geldi, piyasanın altında fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG SHOP MAĞAZASI

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• SAMSUNG 65QN85D 100 adet stok geldi, piyasanın altında fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE SAMSUNG SHOP MAĞAZASI

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, 65qn90d serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? İnce yapılı çok beğendim görüntü kalitesi ile. Stok durumu garanti bonus flexi taksit olurmu?

• Aykutoz kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bu ürün stoklarımızda yok şuan için,
    Garanti kartınıza 7 taksit olur.
  • Merhabalar Burak Bey,

Kullanım alanım şu mesajda;

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160041796

En son kafamda olan ürünler şunlar.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160057402

Özel mesaj özelliğim kapalı nedenini anlayamadım.

Sizlere mail attım ama.

Ürünlerle ilgili önerilerinizi ve fiyatları mesaj ya da mail yoluyla iletebilirsiniz.

• safa34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin kullanım amacınız ne olacak tam olarak?

LG 65’’ C4 ürün kurulumu yapıldı. İzleme mesafem 3 metre. Duvara montaj yaptırdım, servis 1000 TL ödedim askı aparatı için. Temiz iş oldu. İlk izlenimim oldukça olumlu.

Burak bey çok teşekkürler tekrardan, satın alım öncesi ve sonrası tüm sorularıma özenle cevap verdiğiniz için.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• nrdgnn kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun maşallah çok güzel durmuş güzel günlerde kullanın olursa herhangi bir sorun sıkıntı istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz her zaman.
  • Selamlar,

Uzun süredir PC'de çoğunlukla oyun oynayıp film dizi izlemek için TV arayışındayım. Şans eseri bu konuya denk geldim.

Burak Bey çok yardımcısınız herkese, vakit ayırıp benim de sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

LG C serisi TV düsünüyorum. Aklımdaki boyut 42 inch idi ancak C2 modelinden sonra C3 ve C4 modelinde 42 inchin Türkiye'de olmadığını farkettim.

1. LG C3 veya C4'ün 42 inchi sizlerde var mı acaba?

Şayet yoksa mecburen 48 inch'e yöneleceğim. Almışken de C4 olsun.

2.LG C4 48 inch icin fiyatlarınız nedir acaba?

• Merhabalar.

Bugün Burak beyden LG OLED65C46 65" modelini satın aldım.

Kendisine ilgisi için çok teşekkür ederim.

• rgnyldrm R kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Baktığınız ürünlerde sadece LG OLED 48C3 modeli alabilirsiniz.
    Bu model dışındaki ürünlerde stok bulamazsınız bilginiz olsun.
  • PhysioTurko kullanıcısına yanıt
    Adem hocam LG OLED 65C46LA.APD ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    22.11.2024 kargo çıkışınız olacak bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 21 Kasım 2024; 19:47:33 >

55.700 hepsiburada fiyatı sizin fiyatınız nedir?

• Parma1907 P kullanıcısına yanıt
    56.500 yanında 5.000 paracard var 51.500 gelmiş olur hocam.

Hocam düz 55 yapalım,iş bankası taksitli istanbul

• Burak bey LG 55c46 ve 65c46 fiyatı alabilirmiyim, şehir bilecik. İş bankası ile ödeme olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çevik82 -- 21 Kasım 2024; 22:52:38 >
  • Burak Bey merhaba

Samsung 43DU7000  bu ürün elinizde var mı ? Tavsiye eder misiniz, mutfağa alınacak uygun fiyatlı 43 inç 4K bir tv arıyorum.

• Parma1907 P kullanıcısına yanıt
    Hocam pm'den yazarsanız devam edelim.
  • 
Sayfa: önceki 11851186118711881189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.